Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Η ΔΙΑΊΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΎ. και ΤΙ ΈΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.

   Ο  Θεός είναι αδιαίρετος. Αν και τρισυπόστατος - τριπρόσωπος, είναι ΈΝΑ. 

   Μας έχουν πείσει ότι στον κόσμο που ζούμε  υπάρχουν 3 Μονοθεϊστικές [έχοντας ένα Θεό]  πίστες-θρησκείες-θρησκευτικότητες. 1] Ο Θεός των Ιουδαίων, 2] ο Θεός των Χριστιανών και 3] ο Θεός των Μουσουλμάνων. Θρησκείες είναι πολλές, αλλά Εκκλησία είναι ΜΊΑ.  Είναι αυτή του Χριστού.

   Ιστορικά και αρχικά είχαμε τον Θεό του Μωυσή. Τον Θεό του Αβραάμ κλπ, που ήλθε από τα ανατολικά της Αραβίας. Οι σημερινοί Ισραηλίτες και οι Άραβες της Ανατολής είναι ίδιο γένος και απόγονοι του Σημ. 

Οι Αφρικανοί απόγονοι του Χαμ, και οι Ευρωπαίοι απόγονοι του Ιάφεθ. Οι άνθρωποι της εποχής τότε πίστευαν στον Σατανά. Όλος ο κόσμος ήταν ειδωλολατρικός. 

Από την εποχή του Αδάμ έως του Χριστού ξεχάστηκε ο ΈΝΑΣ Θεός και κυριάρχησε ο Σατανάς ανά τον κόσμο, με πάρα πολλά πρόσωπα και όχι μόνο, αφού φτάσαμε στον πολυθεϊσμό. 

   Ο άνθρωπος μετά τον Αδάμ άρχισε λίγο - λίγο να γίνεται πάλι ειδωλολάτρης. Οι παραδόσεις από γενιά σε γενιά αραίωσαν, ξεθώριασαν, αλλοιώθηκαν και έμειναν στους απογόνους του Αδάμ σπέρματα λόγων, και αφηγήσεων, αλλά και αυτά πολύ αδύναμα στη μνήμη των ανθρώπων.

Από την αγάπη που είχε ο Θεός για τον χαμένο άνθρωπο και εξόριστο στον κόσμο της γης, έστειλε τον μονογενή του γιό ο οποίος κατήλθε  στην παρθένο Μαριάμ χωρίς αμαρτία, γεννήθηκε ως άνθρωπος ταπεινά σε σπηλιά, όχι Βασιλικά, προκειμένου να βοηθήσει τον εξόριστο για χιλιάδες χρόνια αμαρτωλό άνθρωπο και να του δώσει την ευκαιρία να επανέλθει στην πρότερη - προ πτωτική  κατάσταση ζωής.  

 Διά τον περισσότερο κόσμο σήμερα ο Χριστός είναι ιστορία, για ελάχιστους είναι Θεός. Μπορεί πολλοί να τον αναγνωρίζουν λεκτικά, αλλά στην πράξη ελάχιστοι τηρούν τον Νόμο του.

     Τα αμέσως χρόνια επόμενα  χρόνια εκείνα μετά το Χριστό, ο ειδωλολάτρης κόσμος, [με τον ερχομό του και το μήνυμα ευαγγελισμού, αναγέννησης  και σωτηρίας],  περιήλθε σε πανικό  διότι αντελήφθη ότι πλησίαζε το τέλος της κυριαρχίας του, και έπρεπε να αμυνθεί με κάθε μέσο και τρόπον. 

  Τότε αρχίζει η περίοδος των Αιρέσεων.  Εφευρέτης των αιρέσεων είναι ο Σατανάς, όστις είναι μισάνθρωπος, και μηχανεύτηκε αυτή τη μέθοδο παρασύροντας τον τότε κόσμο στο διωγμό των χριστιανών.

    Οι Απόστολοι είχαν ήδη εξέλθει  στον κόσμο για να μεταφέρουν το μήνυμα του Χριστού. Όλοι οι άνθρωποι προς την Αραβία και την Ανατολή, προς την Βόρειο Αφρική και προς την Ευρώπη γίνονταν χριστιανοί. 

   Οι Ιουδαίοι γνωρίζουμε ότι δεν δέχτηκαν το Χριστό τον απέρριψαν, τον σταύρωσαν κλπ. Τους παρέσυρε και τους έπεισε η παράδοση του βιβλίου Ταλμούδ=σατανικό σύγγραμμα. Οι ταλμουδικές παραδόσεις εμπόδιζαν τις ερμηνείες που [παρερμηνεύονταν] αναφέρονταν στο ερχομό του Χριστού στον κόσμο, τον οποίο δεν κατανόησαν και τελικά τον αρνήθηκαν, ακόμη και σήμερα. Στο σημερινό  Ισραήλ οι ταλμουδικές παραδόσεις κυριαρχούν και το κυβερνούν. 

   Πρέπει επειγόντως οι γνήσιοι Ισραηλίτες που έχουν πατέρα τον Μωυσή, Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, Βασιλείς κλπ,  να επανεξετάσουν και να επανέλθουν στις παραδόσεις των αληθών προφητών, να βαπτιστούν στο όνομα  του τριαδικού Θεού των χριστιανών, που ήταν ο πατέρας των πατέρων τους. Διαφορετικά το κρίμα και η οργή του Θεού θα είναι δυστυχώς επάνω τους, καθώς και στους  Μουσουλμάνους που αλλοίωσαν το μήνυμα του Χριστού. 

Οι Εβραίοι πιάστηκαν στην παγίδα του Ταλμούδ και νόμιζαν ότι πιστεύουν στο Θεό του Αβραάμ του Μωυσή κλπ. Με λίγες λέξεις νόθευσαν το πνεύμα του Αληθινού Θεού  με σατανισμό και υλισμό. Διά τούτο θα συγκρούεται  το πνευματικό στοιχείο των χριστιανών με το υλικό στοιχείο των σιωνιστών έως το τέλος του κόσμου τούτου. Δηλαδή το πνεύμα του Θεού με την ύλη του σατανά. Βλέπετε σήμερα παντού κυριαρχεί η πίστη σε ότι το υλικό. Η πίστη στο πνευματικό είναι το πιο ελάχιστο στον σημερινό κόσμο.

   Ο Χριστός σε διάλογο που είχε,  απέδειξε τότε τους Γραμματείς και Φαρισαίους ότι, δεν πιστεύουν και δεν κατευθύνονται από τον Θεό των πατέρων τους όπως έλεγαν, αλλά από τον σατανά διότι αυτός ήταν ο πατέρας τους. Τους είπε ότι αν είχαν πατέρα τον Θεό του Αβραάμ του Μωυσή  κλπ, θα πίστευαν και στον Υιό του Θεού πατέρα,  που ήταν ο Χριστός.  Ο Χριστός στους διαλόγους του, παρέπεμπε πάντα στις Γραφές.  Μέσα από την Γραφή και την τρέχουσα πρακτική πίστη,   ο Χριστός απέδειξε  στους Ιουδαίους, ότι πατέρα είχαν τον Σατανά. Είχαν τους αληθινούς προφήτες και δεν τους καταλάβαιναν, διότι άκουγαν τους ψεύτικους προφήτες.

   Οι αιρέσεις κατευθύνονταν από τους Ταλμουδιστές-σατανιστές. Οι γνήσιοι Ιουδαίοι ή αφανίστηκαν, ή έγιναν χριστιανοί.

   Οι ταλμουδιστές Ιουδαίοι εφεύραν, φύτευσαν, συντήρησαν κλπ, τον Μωαμεθανισμό. Οι ταλμουδιστές  επεκράτησαν, στον Ιουδαϊσμό, οι υπόλοιποι Εβραίοι διώχτηκαν και σφαγιάστηκαν, όπως προφήτευσε ο Χριστός. Αυτή την νέα θρησκεία που δημιούργησαν τον έκτον αιώνα, να τους βοηθήσει να ανατρέψουν τον χριστιανισμό, από αυτούς τώρα κινδυνεύουν και διώκονται. Οι Εβραίοι απόγονοι του Αβραάμ με τέκνα 1] τον Ισαάκ από την Σάρρα, και 2] οι απόγονοι του Ισμαήλ [πρωτότοκο γιό του Αβραάμ] από την δούλη Άγαρ, ετεροθαλή αδέλφια, έχουν από τότε διαφορές.  

   Ο σιωνισμός  έκανε χρήση τον κόσμο του Ισλάμ το οποίο βοήθησε  να εξαφανίσει τον χριστιανισμό. Σήμερα οι σιωνιστές είναι μέσα στον χριστιανισμό, αλλά και στον ισλαμικό κόσμο, και τους οδηγούν σε αλληλο-συγκρούσεις. Οι Σιωνιστές διαίρεσαν τον χριστιανισμό, διαίρεσαν και τον Ισλαμισμό. Έως τα προηγούμενα χρόνια  ο Σιωνισμός δεν είχε πόλεμο με το Ισλάμ.  Τώρα πλέον με το Ισλάμ έχει ανοιχτό πόλεμο. Ο Σιωνισμός βοηθούσε το Ισλάμ να να αυξηθεί. Δεν συγκρούονταν ανοιχτά οι Σιωνιστές με τον χριστιανισμό, αλλά ωθούσαν το Ισλάμ εναντίον του χριστιανισμού, ενώ οι Σιωνιστές ως φιλοξενούμενοι, κατέστρεφαν τον χριστιανισμό από μέσα. Ο Σιωνισμός με τις πολιτικές του γέμισε την Ευρώπη και την Αμερική, γενικότερα όλο τον κόσμο με πιστούς στο Ισλάμ.  Να που τώρα που κινδυνεύουν και αυτοί οι Εβραίοι από τον Μουσουλμανισμό. Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς λέγει ο λαός. Αν δέχονταν το Χριστό τότε  δεν  θα είχε κανένα θρησκευτικό πρόβλημα ο σημερινός κόσμος. Ο διάβολος έχει παγιδέψει και τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους σε αλληλοεξόντωση. 

   Έστω και σήμερα οι Ισραηλίτες πρέπει να αποδεχτούν τον Χριστό για το καλό και την ευημερία του κόσμου, αν και είναι δύσκολο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ λέγει πάλι ο λαός.  Να γίνουν οι δύο σε ΈΝΑ, και μετά οι τρεις σε ΈΝΑ, και τελικά να είναι όλοι σε ΈΝΑ. Αυτό ποθεί ο Χριστός. Γνωρίζουν οι Ισραηλίτες όποιας φυλής και παράδοσης είναι, το μήνυμα του Χριστού, αλλά δεν τους αφήνει ο φίλος τους διάβολος.

Το κείμενο είναι συμπληρούμενο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου