Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

   Η  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ  του  ΑΔΑΜ   και   της   ΕΥΑΣ. 

 

   Ο Θεός έδωκε εντολή στους πρώτους ανθρώπους να εργάζονται και να φυλάσσουν την γη που τους παραχώρησε. Η εργασία ήταν η προσωπική επιστασία επί πάντων στην γη.  Η φύλαξη ήταν στο πνευματικό - νοητικό - ηθικό - πνευματικό και ψυχικό μέρος. Ο Θεός στην καθημερινή συνάντηση με τους πρώτους ανθρώπους τους κατήχησε επί πάντων. Ήταν σαν πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση, ούτως ώστε να αναλάβουν την δημιουργία υπό την επιστασία τους, αλλά υπό την εποπτεία του ΘΕΟΎ.  Και στα δύο καθήκοντα και υποχρεώσεις ο άνθρωπος Αδάμ και Εύα θα είχαν την ευθύνη επί όλων της γης των πραγμάτων. 

   Για το όποιο αποτέλεσμα η ευθύνη [και συνάμα το κόστος θετικό ή αρνητικό] θα ήταν δικό τους.  Ο ΑΔΆΜ τότε [αν χωρά στο νου μας] ήταν όλος ο κόσμος, μαζί με την ΕΎΑ ήταν όλος ο κόσμος, με τα τέκνα τους αργότερα ήταν όλος ο κόσμος, όσοι και να είναι οι άνθρωποι στη γη, σε οποιαδήποτε εποχή είναι και θα είναι,  όλος ο κόσμος. Οι υποχρεώσεις του τότε ΑΔΑΜ και ΕΥΑΣ κληρονομικά μεταβιβάζονται - μεταφέρονται στον κάθε απόγονό τους, άνδρας είναι ή γυναίκα. Το σημαντικό είναι πόσο αποδέχονται  αυτή την [όλο ευθύνη κληρονομιά και υποχρεωτικότητα]  οι άνδρες και οι γυναίκες. 

   Οι νέες γενιές σήμερα παραλαμβάνουν μεταλλαγμένα προϊόντα από την φύση. Παραλαμβάνουν μεταλλαγμένες αρχές και ηθικές αξίες. Μεταλλάσσουν και τον γενετικό κώδικα ώστε το κακό να γίνει αθάνατο και να μείνει αιώνια. Αυτό μπορεί να το κατορθώσουν.  

   Εκείνο που δεν θα μπορέσουν να μεταλλάξουν είναι το ψυχικό [πνευματικό, νοητικό, και ηθικό μέρος] του ανθρώπου, διότι το εποπτεύει ο Θεός άμεσα. Οι σύγχρονοι ΑΔΑΜ [ες] και ΕΥΑ [ες] σε πληθυντικό αριθμό πληρώνουν την τιμή του κόστους [ως αποζημίωση] για δικά τους λάθη, μα και των προγόνων τους.  

    Μπορούν να διαγνώσουν την κάθε ασθένεια στον κόσμο που ζούνε; Μπορούν να αξιολογήσουν;  Μπορούν να επιλέξουν θεραπεία; Μπορούν να αντιδράσουν;  Μπορούν να σωθούν; Θέλουν; Νέε ΑΔΑΜ και νεάνιδα νέα ΕΥΑ σε εσένα απόκειται η ευτυχία σου, μα και η δυστυχία σου. Σκέψου με ευθύνη. 

Αυτά τα ολίγα φίλε μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου