Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΆΓΝΩΣΤΟΙ ΝΌΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ.

 Το 1980 ο μασόνος Γεώργιος Ράλλης πρωθυπουργός μιας χρονιάς ελέω Κ. Καραμανλή του μασόνου και ψευτοεθνάρχη, πρότεινε να γραφεί ένας τόμος με τους νόμους του κράτους προκειμένου να γνωρίζουν οι Έλληνες υποχρεώσεις, δικαιώματα κλπ.  Τελικά του παρουσίασαν πολλούς τόμους. Αφήστε το τους είπε, διότι θα έπρεπε ο Έλληνας να διαβάζει έναν τόμο για να βρει κάποια λεπτομέρεια σε υποχρεώσεις και δικαιώματα.

Επειδή οι Έλληνες ξεχνούν τους θυμίζω ότι: Το άρθρο 275 / 1 του ποινικού κώδικα, τώρα το έμαθαν κάποιοι Έλληνες, που τους υποχρεώνει να είναι και αυτοί συν-φύλακες της Ελλάδος μας. Λέγει: οποιοσδήποτε πολίτης έχει την υποχρέωση να συλλαμβάνει εκείνον που διαπράττει παρανομία, τηρώντας τις διατάξεις του νόμου, και να τον παραδίδει στον εισαγγελέα της περιοχής. 

Η παράνομη κυβέρνηση ερμηνεύει παράνομα τον νόμο ή και τον καταργεί με έκτακτες υπουργικές διατάξεις. Δεν θέλει η πολιτεία τον πολίτη συνεργάτη. Δεν θέλει την Εκκλησία συνεργάτη η πολιτεία. Δεν θέλει η πολιτεία συνεργάτες τους πνευματικούς και  κοινωνικούς φορείς. Τους θέλει, αλλά υποταγμένους, μόνο στο εγώ=θέλημα της πολιτείας. 

Το θέλημα είναι πάντα του ισχυρότερου καθώς και το δίκαιο είναι πάντα με το μέρος του ισχυρότερου. Αυτό δεν έκαναν οι σύμμαχοι στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με την Ελλάδα; Προκειμένου να μην λάβει μέρος στο μοίρασμα των κερδών από τον πόλεμο τι έπραξαν; η τότε μητριά μας Αγγλία με συμφωνία και των άλλων συμμάχων, δημιούργησε-έστησε το σενάριο του εμφυλίου πολέμου, και ανέλαβε να το κάνει πράξη με δικές της λίρες που έριχνε από τον ουρανό στους αριστερούς, και στους δεξιούς. Η μαύρη σελίδα στην νεώτερη Ελληνική ιστορία είναι δεκαετία 1940-1949. Έτσι με την οικονομική βοήθεια μας οδήγησαν στο να  πιστέψουμε ότι μας βοήθησαν να απαλλαγούμε από τον εχθρό, ερχόμενοι ως σωτήρες το 1949, ώστε να είμαστε υποχρεωμένοι εμείς, ενώ εκείνοι σωτήρες!!!  Τα πήραμε τελικά τα κέρδη από τον πόλεμο, με ολική καταστροφή, με αποτέλεσμα να μας πωλήσει η Αγγλία το 1948, το δε 1949 μας παρέδωσαν οικόπεδο καθαρό για όποια επένδυση, στην καινούρια νταντά ή την μητριά μας,  τις Η. Π. Α. ή όπως θέλετε πάρτε το. Έτσι και σήμερα το Ελληνικό κράτος πουλά τα βουνά με τα δάση σαν καθαρό οικόπεδο για αιολική επένδυση, ίδια τακτική. 

Γιατί παραπονούμαστε. 

Μας πούλησε εντελώς κατεστραμμένους - ισοπεδωμένους - προσκυνημένους στον νέο αφέντη.

Πάμε πάλι στα των ημερών. Ένας Έλληνας πολίτης αντιλαμβανόμενος την παράβαση των λαθρομεταναστών [σύμφωνα με το άρθρο 276 του ποινικού κώδικα] με την βοήθεια άλλων δύο, μάλλον εργατών Αλβανών [ενώ αυτοί ήταν 13;] τους έβαλλαν χωρίς βία ή τραυματισμό, στον βαν αυτοκίνητο που είχε, και τους παράδωσαν στις Ελληνικές αρχές ως όφειλαν, σύμφωνα με τον νόμο. Το κράτος κανονικά θα έπρεπε να τιμήσει τον Έλληνα που αν και ανεύθυνος ενήργησε υπεύθυνα και προέβη  στην σύλληψη των παρανόμων. Ειπώθηκε ότι τους εγκλώβισε παράνομα στον βαν αυτοκίνητο. Αντί τιμής ο άνθρωπος βρέθηκε στην θέση του παράνομου και οι λαθραίοι του νόμιμου. Ειπώθηκε επίσης ότι κακώς τους εγκλώβισε στο βαν αυτοκίνητο και τους ταλαιπώρησε!  τους φέρθηκε απρεπώς και όχι πολιτισμένα κλπ. Η αστυνομία με τις κλούβες πως τους συμπεριφέρεται τους παράνομους; Ο άνθρωπος έπραξε αυτό που δεν έπραξε ο νόμος, έγινε εθελοντής βοηθός στο έργο της αστυνομίας κλπ. Μήπως ντρόπιασε την αστυνομία; όχι βέβαια. Από πάνω ο άνθρωπος χρεώνεται και ρατσισμό!! Κύριε ελέησον. 

Βεβαίως όπου υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχουν και έντιμοι κρατικοί λειτουργοί, μα και πολίτες, αλλά το ποσοστό δυστυχώς, είναι μικρό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου