Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

  Η παγκοσμιοποίηση είναι η παγκόσμια Κυβέρνηση που κυβερνά τον κόσμο εδώ και πολλές δεκαετίες ή δύο αιώνες το περισσότερο. Υπουργοί ανά τον κόσμο είναι οι διάφοροι συνασπισμοί στην κάθε Ήπειρο. Οι κυβερνήσεις των κρατών είναι τα διορισμένα υποκαταστήματα φιλάργυρων ανθρώπων, αν μιλήσουμε για τράπεζες, σειρά καταστημάτων πολυεθνικών, ή αλυσίδες όπως γνωρίζουμε όλοι μας. 

 

Σε όλα τα κράτη υπάρχουν και λειτουργούν  οι θεσμοί, τα πολιτεύματα με κεφαλή τους Προέδρους, Βασιλείς, Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, διευθυντές κλπ. 

Οι θεσμικοί παράγοντες είναι: Ο ανώτατος άρχοντας του κάθε κράτους, η Βουλή, η Δικαιοσύνη, οι Ένοπλες δυνάμεις, μαζί με τα σώματα ασφαλείας,   η οικονομία, η υγεία, η Επιστήμες, το κεφάλαιο, και η Εκκλησία στην πατρίδα μας. Πάνω από τους θεσμούς αυτούς υπάρχουν οι παρα-θεσμοί. Αυτοί κυβερνούν ουσιαστικά, αφού εποπτεύουν τον κάθε θεσμό, τον ελέγχουν, τον κατευθύνουν και χωρίς την έγκριση του εποπτικού παρα-θεσμού τίποτα δεν πράττουν. Λειτουργούν ως υπέρ-κυβέρνηση, ακόμη και μεγάλα κράτη. Η αναφορά αυτών των παρα-θεσμών είναι στην Υπερ-κυβέρνηση, λαμβάνουν εντολές και δίνουν αναφορά στην Υπερ-κυβέρνηση που είναι πάνω από όλα τα κράτη του κόσμου. Όλοι οι παρα-θεσμοί των κρατών του κόσμου είναι σε συνεργασία μεταξύ τους, και όλοι μαζί εκτελούν το πρόγραμμα της Παγκοσμιοποίησης.

 Υπάρχουν και κατώτεροι τοπική θεσμοί, οι οποίοι είναι  ή αδιάφοροι, ή επιδιώκουν όποιο ατομικό όφελος, ή υποταγμένη στο σύστημα όπως το λένε κλπ. Αυτοί είναι οι Δήμοι κοινότητες, οι Συνεταιρισμοί, οι Σύλλογοι παιδείας και κάθε εργασίας και επαγγέλματος,  οι χριστιανικές Αδελφότητες, και τα πολιτιστικά Σωματεία τα οποία δεν έχουν αναφορά στο βασικό θεσμό που είναι το έθνος και η ιστορία του, με βοηθό την χριστιανική πίστη. Μήπως θα έπρεπε να λειτουργήσει θεσμικά και μία υπηρεσία ιστορίας; ή συμβούλιο του έθνους; ίσως και ίδρυση Υπουργείου; 

 

Το κείμενο είναι συμπληρούμενο  ..........  . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου