Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΈΝΔΥΣΗ.

 ΕΠΈΝΔΥΣΗ   είναι η αρχή της ευτυχίας ή της δυστυχίας-τραγωδίας χωρίς αντίκρισμα. 

Όλες οι κυβερνήσεις στον κόσμο υπόσχονται επενδύσεις, οι οποίες θα φέρουν στο λαό εργασία, ευημερία, χρήμα, απολαύσεις και όλα τα επακόλουθα του τεχνολογικού πολιτισμού. 

Επενδυτές είναι οι έχοντες κάθε είδους δύναμη. Πρώτη δύναμη είναι ο Σιωνισμός  [για οποιοδήποτε έργο στον κόσμο ο σιωνισμός δίνει την άδεια] με συνδυασμούς, λέσχες ιδιωτών, και οργανισμούς ιδιωτικούς, που έχει υπό την δύναμή του,  όπως είναι και οι εκλεγμένοι από αυτούς αξιωματούχοι των κρατών, καθώς και  η παγκόσμιος  οικονομία που είναι δική του. 

Δεύτερη είναι η εκτελεστική και νομοθετική εξουσία των κρατών, τα Μ. Μ. Ε. με όλα τα βοηθητικά μέσα δουλικών ανθρώπων, καθώς και της τεχνολογίας κλπ. 

Τρίτη δύναμη είναι οι μάζα-όχλος-λαός του κάθε κράτους ο οποίος τρέχει όπου ακούγονται υποσχέσεις και τάματα των πονηρών, των απατεώνων, των εκβιαστών, τον καιροσκόπων, των κομματικών σκύλων. Ο ένας πατά επί του άλλου, [η ζημιά σου το κέρδος μου,  ο θάνατός σου η ζωή μου, τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου, το μεγάλο ψάρι τρώγει το μικρό, το δίκαιο του ισχυρότερου κλπ] κάποιοι πάντα κερδίζουν, κάποτε όμως χάνουν. Όλοι οι πολιτικοί προσλαμβάνονται για περάτωση έργου  ορισμένου χρόνου, κάτι σαν εποχιακοί εργάτες. Μετά απολύονται. Κάποτε θα δημοσιευτεί η αληθινή ιστορία [αγάλματα θα ξηλώνονται, οδοί και λεωφόροι θα αλλάζουν όνομα, ιδρύματα θα καταργούνται και θα δημεύεται η περιουσία τους κλπ.]  και όλα θα ανατραπούν.  

Τέταρτη είναι η αδυναμία που θα εισπράξουν όλοι, και αρχίζει η αντίστροφη πορεία του κάθε λαού κατά εποχή και τέλος η δυστυχία για τον κόσμο όλο.  

Οι πλημμύρες  [είναι βέβαια καταστροφή έργων μίας ζωής για πολλούς ανθρώπους σε μία και δύο ώρες] οι σεισμοί μέσα σε δευτερόλεπτα είναι το ίδιο και περισσότερο καταστροφικοί, όλων των καταστροφών, ακολουθεί και εδώ επένδυση. Τα θύματα στο σεισμό είναι πολλά, στην πλημμύρα ολιγότερα. Οι άνθρωποι ή ένας είναι, ή πολλοί έχουν την αξία τους και για τους ανθρώπους και για το Θεό. Ο σεισμός είναι αντεπίθεση από τα έγκατα της γης. Η πλημμύρα είναι  αντεπίθεση στο βιασμό που έχει υποστεί η γη. Βιάζουμε την φύση, μας βιάζει και αυτή, γιατί παραπονούμεθα; Δικαίως παραπονούμαστε, αλλά πριν το δίκαιο παράπονο των πληγέντων από όποια αιτία, προηγήθηκαν άλλα δίκαια που δεν ελήφθησαν υπόψιν, διότι έγιναν επενδύσεις. Οι άνθρωποι χρεώνουν τις πλημμύρες και τους σεισμούς ότι είναι τιμωρία από το Θεό. Αυτό είναι διαβολικό εφεύρημα ώστε ο άνθρωπος να πει ότι, ο Θεός μας τιμωρεί όλως αδίκως. Άρα ο Θεός πταίει και όχι η αποστασία δηλαδή η αμαρτία του ανθρώπου από το Θεό. Ο Θεός μετά τον κατακλυσμό υποσχέθηκε ότι δεν θα τιμωρήσει ξανά τον άνθρωπο. Ο λόγος του και η υπογραφή του ήταν το ουράνιο τόξο, που δυστυχώς το έχει σημαία μία κοινωνική ομάδα  ανθρώπων, ονομαζομένων από τη Γραφή διεστραμμένων και αμαρτωλών. Η φύση βιάζεται αγρίως σήμερα και η αντίδρασή της έως σήμερα είναι αρκετά ήπια. Θα ακολουθήσουν αργότερα, σημεία και τέρατα καθώς λέγει ο λαός. Παιδαγωγική η περίοδος αυτή  θα λέγαμε, αλλά δυστυχώς ο σύγχρονος άνθρωπος είναι απαιδαγώγητος.

Είναι και οι περιφερειακοί και τοπικοί λεγόμενοι ολιγάρχες - εφοπλιστές, κομματάρχες, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, υπουργοί,  διοικητές όλων των θεσμών του κράτους, μεσάζοντες, επιστήμονες, ανώτεροι λεγόμενοι κληρικοί κλπ, υπηρέτες του προγράμματος Παγκοσμιοποίηση. Οι έχοντες γενικά όποια αξιώματα, χρήματα σε μέταλλα, καταθέσεις, μετοχές, κλπ κατέχοντες. 

Επένδυση είναι κάτι το καινούριο επάνω στο προϋπάρχων περιβάλλον, γη, κάτω από αυτή, θάλασσα, αέρα, ήλιο. Δια να αρχίσει η επένδυση πρέπει να αναγνωριστεί και να καθαριστεί ο χώρος όπου θα γίνει η όποια επένδυση. Παράδειγμα για να χτίσεις ένα σπίτι πρέπει να έχεις το οικόπεδο, [ή το δάσος για αιολική ενέργεια], να έχεις την κατοχή, την άδεια, τις συμφωνίες με τους τεχνίτες, κλπ, προκειμένου να καθαρίσεις το χώρο και να αρχίσουν οι εργασίες κλπ.

 Όταν την όποια επένδυση διεκδικούν μεγάλες δυνάμεις τις μοιράζουν σε ποσοστά. Αυτό συμβαίνει στην διαλυμένη Ουκρανία [παλιά Ρωσία] από το 1990 η οποία είναι σε πτώχευση που ακόμα δεν το γνωρίζει.

 Όταν είναι μικρή χώρα σαν την Ελλάδα, εκεί υπάρχει το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Τα μωρά έθνη είναι υπάκουα, συμφωνούν με τις οδηγίες του κηδεμόνα, όπως η Ελλάς στις Η, Π, Αμερικής.   Η Ελλάς από το 1948 είναι αγορασμένο οικόπεδο της Αμερικής.

Πάμε παρακάτω.  

Επένδυση και αποτέλεσμα ήταν το τραγικό δυστύχημα του ΟΣΕ στα Τέμπη.

Τα λιμάνια, τα αεροδρόμια κ. α. έργα επένδυση είναι καθώς και όλος ο πλούτος της Ελλάδος είναι στο πρόγραμμα προς επένδυση από επενδυτές που δεν θα φέρουν ούτε χρήμα, ούτε ευτυχία στον Έλληνα.

Επένδυση είναι οι αιολική ενέργεια. Τι έγινε με τις πυρκαγιές; Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο ήταν οι δηλώσεις, ούτε το δέρμα δεν ακούμπησαν. Η γη είναι μοιρασμένη σε οικόπεδα. Όσοι έχουν αγοράζουν και πολλή φτηνά έως τζάμπα. Όλα πωλούνται σε μειοδοτική δημοπρασία, που οι Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, παρά μόνο οι ξένοι.

Επένδυση ήταν η Ολυμπιακή, τώρα το Ελληνικό. 

Επένδυση-Επανεπένδυση  διαρκείας ήταν στην ΛΑΡΚΟ.

Επένδυση όχι πάντων υπέρ της Ελλάδος, ήταν το Μακεδονικό, το διαιώνιζαν δεκαετίες. Έγινε το 2018. Χαμένοι είναι,  η Ελλάς και οι Έλληνες, κερδισμένοι όμως οι ξένοι. Το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οι Έλληνες με την ψήφο τους στα ξενοκίνητα και ξενόφρονα κόμματα τα οποία στηρίζουν από το 1974 έως σήμερα. 

Γιατί παραπονούμαστε;

Επένδυση είναι και το Αιγαίο και η ανατολική Μεσόγειος. Θα γίνει στο άμεσο μέλλον.  Το πληθυσμιακό θα το ισορροπήσουν. Τους πήρε ο πόνος τους παγκοσμιοποιητές για τους Αφρικανούς και Ασιάτες; Αυτοί δεν οργάνωσαν πολέμους, και γενοκτονίες γενικές ή μερικές προκειμένου να επενδύσουν, σε επιλεγμένα και στοχευμένα σημεία του κόσμου; Καθώς για  την επένδυση θα ισοφαρίσουν-συμφωνήσουν, και τα κέρδη όμως θα είναι ανισόρροπα. Αυτοί θα πάρουν την μερίδα του λέοντος όπως λέγεται. Γιατί παραπονούμαστε; 

Σε όλες τις  πετρελαιοπαραγωγές χώρες    υπάρχει μεγάλη φτώχεια, που ούτε φανταζόμαστε. Στην Περσία το 1974 είδα Πέρσες που κατοικούσαν σε ξύλινες παράγκες, χωρίς ούτε ένα δένδρο για ίσκιο και με ανάχωμα γύρω- γύρω για προστασία!!! 

Ο κάθε είδους εθνικισμός καλός ή κακός όπως, κομμουνισμός, ναζισμός, και άλλα πολλά σε κατάληξη - ισμός πέραν του ορίου προσφέρονται προς  κερδοφόρο επένδυση. Είναι οι εξοπλισμοί πάσης φύσεως,  επί πάσης της γης, επένδυση είναι. Οι πόλεμοι που ακολουθούν επένδυση είναι. Η ανοικοδόμηση των κρατών μετά την καταστροφή επένδυση κερδοφόρα είναι. Το από αρχής επαναλειτουργίας των κοινωνιών ή η λεγόμενη επανεκκίνηση κερδοφόρος επένδυση είναι. Όλα περιμένουν τον επενδυτή. Επενδυτές θέλει η δικαιοσύνη, επενδυτές θέλει η υγεία, η παιδεία, η οικονομία, ο αέρας, η θάλασσα και τα υποκάτω αυτής, τα βάθη της γης κλπ. Ακόμη και στην θρησκεία έχουν εισέλθει επενδυτές. Το αποτέλεσμα των επενδύσεων αυτών έχουν φέρει την παγκόσμια άλωση. 

Γιατί παραπονούμαστε;

Ο Κόβιντ 19 μεγάλη επένδυση ήταν, που θα έχει συνέχεια σαν τα επεισόδια στα σήριαλ διότι, σενάριο γραμμένο  είναι και το έργο παίζεται με εθελοντές κομπάρσους τους λαούς, έως ότου εφεύρουν κάποιο άλλο  πιο κερδοφόρο. Όλοι εμβολιάστηκαν εκτός ολίγων.

Η μάσκα επένδυση ήταν. Όλοι την φόρεσαν συμφωνούντες και διαφωνούντες έστω και για λίγο.

Επένδυση είναι οι πυρκαγιές με εμπρηστές ξένους και ντόπιους. Καθαρίζω εγώ [μετά από συμφωνίες] λέγει ο κάθε επενδυτής, αλλά με ανταλλάγματα το μέλλον.  Ο επενδυτής βάζει τα λιγότερα [ή τίποτε] και παίρνει τα περισσότερα. Εμείς όμως  πληρώνουμε όσο όσο. 

Γιατί παραπονούμαστε;

Στάχτη να γίνουν λέγουν κάποιοι Έλληνες, ιδιωτικά βέβαια, ποτέ δημόσια, οι ανά εποχή κρατούντες. Και με το διάβολο θα συνεργαστούν για  το «καλό» δήθεν της Ελλάδος και των Ελλήνων.  Όλοι σχεδόν οι εμπρηστές είναι ελεύθεροι.

Ο επενδυτής τώρα καθαρίζει το οικόπεδο που αγόρασε, μάλλον του το έδωκε δωρεάν και καθαρό, [δηλαδή καμένο]  το Ελληνικό κράτος μαζί με τις άδειες, φοροαπαλλαγές κλπ. Λέμε σήμερα εθνική οδός, [Εγνατία ή Αθηνών - Θεσσαλονίκης] δεν είναι καθόλου εθνική παρά ιδιωτική. Επένδυση ήταν. Μετά δε τις άδειες και το κάψιμο-καθαρισμό του οικοπέδου θα ακολουθήσουν οι επόμενες φάσεις του κάθε έργου.

 Όλα τα προϊόντα των επενδυτών τα κάνουν χρήση σε όλο τον κόσμο. Αυτό τι σου λέγει φίλε μου; Μήπως φίλε μετατράπηκες σε ρομπότ και δεν το αντελήφθης; Ο διάβολος έφτιαξε τον κόσμο σαν μία μεγάλη πίστα, ο δε κόσμος ανέβηκε επάνω και χορεύει θέλει δεν θέλει, στο ρυθμό που θέλει ο διάβολος. 

Γιατί παραπονούμαστε;

Οι Έλληνες πάντα θα πληρώνουν, τα δε κέρδη των επενδυτών  θα πηγαίνουν έξω, την φοροαπαλλαγή που την βάζεις, άλλο δώρο αυτό στον κάθε ολιγάρχη επενδυτή. 

Γιατί παραπονούμαστε; 

Μήπως θα έπρεπε να είμαστε και ευχαριστημένοι;

 

Η ΤΈΛΕΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΉ ΕΊΝΑΙ ΓΕΓΟΝΌΣ ΠΛΕΟΝ, ΌΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΑ, διεστραμμένα, ανάποδα, αντίθετα, ή εκτός ορίου.

 Ο Χριστός μας αποκάλεσε Άπιστους και Διεστραμμένους, Αυτό μην το ξεχνούν οι Χριστιανοί, και αυτοί μέσα στον χαρακτηρισμό αυτόν είναι.  Διεστραμμένοι κατηγορούν διεστραμμένους.  Ο κάθε ένας δεν θέλει να αισθανθεί την δική του διαστροφή, την δικαιολογεί, την συνεχίζει, και την αυξάνει και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Βλέπει την διαστροφή του πλησίον του και όχι την δική του. Ενώ βυθίζεται αισθάνεται το αντίθετο, ότι ανεβαίνει!!! Αυτό και αν δεν είναι δια-στροφικό.

Βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις και σε κόμματα και σε πρόσωπα, δεν το γενικεύουμε. Αυτό το αφήνουμε στη ωριμότητα και την φυσική διάκριση των πολιτών. 

Ο διάβολος μας παρέσυρε σε έναν εμφύλιο πόλεμο. Σε εμφύλιο πόλεμο μας οδήγησαν και οι Άγγλοι [που τότε ήταν ακόμη από τους μεγάλους επενδυτές του κόσμου], μετά τον β' παγκόσμιο πόλεμο. 

Σε διαρκείας εμφύλιο πόλεμο [τώρα όχι πλέον με σφαίρες] είμαστε από το 1950 με ένα διάλυμα στα χρόνια 1967-1973; Ο εμφύλιος ανανεωμένος καλά κρατεί από το 1974 έως σήμερα. Τον κομματικό εμφύλιο αυτόν τον διατηρούν τα Ελληνικά κόμματα τα οποία ψηφίζονται σε μεγάλο ποσοστό από τους Έλληνες. 

Το κόμμα  κομματιάζει, διαιρεί και μοιράζει. Είναι σαν μία εταιρεία του χρηματιστηρίου με κατάθεση μετοχών για κέρδη. Μέτοχοι είναι όλοι οι επενδυτές, όπως η υγεία, το εμπόριο, η τεχνολογία, οι κατασκευές,  η εστίαση, ο τουρισμός και άλλοι φορείς,  όχι πάντως ο λαός. Η κάθε κίνηση έχει επενδυτικό σκοπό και στόχο. Ο κομματάρχης είναι κομματιαστής-τεμαχιστής, μπορεί να τον ονομάσεις και χασάπη ή και σφάχτη. 

Όλα αυτά τα φαινόμενα κομματιάζουν, σφάζουν [με όπλα, με μαχαίρια, ή με την πέννα, κλπ] και τεμαχίζουν πατρίδες, ιστορία, πολιτισμό, θρησκεία, έθνη, φυλές, γλώσσες, οικονομίες, αρχές και αξίες και αναλαμβάνουν με δικαστική απόφαση την κηδεμονία των ανηλίκων κομματιών,  με αποφάσεις της διεστραμμένης δικαιοσύνης σε συνεργασία με την διπλωματία, την πολιτική τέχνη κλπ. 



 ΌΛΑ τα υπέρ ΠΊΣΤΕΩΣ, ΠΑΤΡΊΔΟΣ, ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ, ΑΝΘΡΩΠΙΆΣ, ΥΓΕΊΑΣ, ΔΙΚΑΊΟΥ, ΗΘΙΚΉΣ, κλπ, είναι ΡΑΤΣΙΣΜΌΣ !!! και προς κατάργηση. Μέχρι τώρα το πάνω χέρι το είχαν οι επενδυτές των εξοπλισμών, γενικά, από παραγωγή μέχρι κατανάλωση και επανεκκίνηση. Τώρα μπήκαν στην κούρσα και οι επενδυτές των υγειονομικών, γενικά. Ζούμε περίοδο νέου τεμαχισμού του κόσμου. Νέες δυνάμεις απαιτούν κέρδη από τους ήδη παλαιούς επενδυτές. Αυτό θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις που ήδη ζούμε. Όσοι έχουν μάτια το βλέπουν.

Οι πόλεις που αυξήθηκαν σε πληθυσμό από το 1950 επένδυση ήταν. Ο κάθε Έλληνας από το κάθε χωριό έφερνε τα χρήματα που είχε και τα έκανε επένδυση αγοράζοντας από την κομματιασμένη γη ένα  μικρό οικόπεδο. Τώρα οι επενδυτές αγοράζουν μικρά κρατίδια  προκειμένου να επενδύσουν. Η θάλασσα είναι και αυτή μοιρασμένη σε οικόπεδα. Οι επενδυτές και θάλασσες και νησιά και κράτη αγοράζουν. Και αέρα αγοράζουν. Και ήλιο αγοράζουν. Η ανακύκλωση επένδυση είναι.  Όλα ανακυκλώνονται ακόμη και τα σκουλήκια, εκτός από ανεμογεννήτριες και πτώματα ανθρώπων. Όλα παζαρεύονται, όλα για μεγάλο κέρδος. Οι επενδυτές, στοχεύουν στο να ανακυκλώνει ο ένας τον άλλον.  Η επένδυση στην εποχή μας είναι σαν την λερναία Ύδρα, με υποκαταστήματα, οφσόρ κλπ. Δεν θα πεθάνει ποτέ η Επένδυση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου