Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

 ΦΙΛΈΛΛΗΝΕΣ τι είναι; με  το ΑΖΗΜΊΩΤΟ, κέρδη πολλά για εκείνους,  χρέη για τους Έλληνες,  εκτός ελαχιστοτάτων. Φιλέλληνες μόνο στα λόγια όσο κέρδιζαν, μετά άλλαζαν τροπάριο. 

Τυχοδιώκτες Ευρωπαίοι [που τα έτρωγαν μαζί με τους ξενόδουλους Έλληνες] έγιναν πρωθυπουργοί, υπουργοί, στρατηγοί, ναύαρχοι, ποιητές, ήρωες κλπ, κυνηγώντας  περιπέτειες για χρυσό [λίρες]  και απολαύσεις, πάλι εκτός ελαχιστοτάτων.  Τους φιλοξενήσαμε, ταΐσαμε, τους ποτίσαμε, τους πληρώσαμε, τους γράψαμε στην ιστορία μας, τους φτιάξαμε αγάλματα, τους αφιερώσαμε οδούς, και λεωφόρους, κλπ. Διά όλα τα παραπάνω, μας μισούν και μας σκοτώνουν και εμάς και την Ελλάδα. Κάποιες φορές μας βομβάρδισαν. Θυμάστε τι έπαθε η τότε Γιουγκοσλαβία το 90.  

Ας είμαστε χριστιανοί. Η ιεραποστολή ήταν το πρόσχημα να διεισδύσουν στην όποια μη χριστιανική χώρα του κόσμου [Αφρική, Ασία, Αμερική] και να την ρημάξουν.  Όλοι οι άποικοι του κόσμου έχουν στραφεί προς την Ευρώπη, φαίνεται πως έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των. Θα τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν και στο τέλος [αυτό το τρέμουν οι Ευρωπαίοι] θα τους εξαφανίσουν από προσώπου της γης. 

Με εμάς τους Έλληνες δεν έχουν τίποτε οι άνθρωποι. Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ αποικίες στα μέρη εκείνα.  Η Ελλάδα όμως γιατί τους εμποδίζει να φτάσουν στην Ευρώπη; Τι φοβούνται οι Ευρωπαίοι και πληρώνουν την Ελλάδα να τους κρατά μακριά τους; 

Κάποια γνώμη λέγει ότι: ο διάβολος δεν είναι τόσο κακός όσο ο άνθρωπος!!! 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου