Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΕΚΛΟΓΈΣ;. ή ΚΑΛΠΕΣ;.

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ και ΕΠΊΣΚΕΨΗ στις ΚΆΛΠΕΣ. 

  Ανοίγουν [τις ανοίγουν κάποιοι κάλπικοι]  οι ΚΆΛΠΕΣ [για το καλό μας] κάθε 4 χρόνια, [ή έκτακτα και σύμφωνα με τα συμφέροντα κάποιων κάλπικων] την τάδε ημερομηνία, ημέρα Κυριακή, από την ανατολή του Ηλίου έως την Δύση. 

Η όποια εκλογή είναι κλίση  για κάποια απόφαση. Είναι τιμή για τον κάθε πολίτη να θεωρείται άξιος, ώστε να συμμετέχει σε αυτή την διαδικασία. Είναι όμως και καθήκον και ευθύνη, του πολίτη, διότι η επιλογή ή εκλογή όχι πραγμάτων,  αλλά ανθρώπων, και έχει διάρκεια έως και 4 ετών και αφορά το μέλλον της κοινωνίας μας. 

Η κάθε εκλογή για απόφαση παντός αντικειμένου προς οποιαδήποτε χρήση, πρέπει να αποβαίνει προς όφελος της κοινωνίας και όχι του ατόμου. 

Η κοινωνία κατέχεται από αρχές, αξίες και φρόνημα Ελληνικό και χριστιανικό. Τα εκλεγμένα πρόσωπα πρέπει να εμφορούνται από τα ανάλογα φρονήματα.  

Ημέρα Κυριακή = Κυρίου οι Έλληνες  δεν εκκλησιάζονται διότι έχουν εκλογές ή κάλπες. Χάθηκαν οι άλλες ημέρες; Είναι εκλογές-κάλπες σήμερα, έχε με παρατημένο - [αυτό είπαν οι καλεσμένοι στον δείπνο του Κυρίου δηλαδή] ξέχασέ με. Σήμερα [για τους μετέχοντες στις κάλπες] είναι ημέρα, ψεύδους, υποκρισίας, απάτης, ανταλλαγής,  βολέματος,  ανοίγουν δουλειές, συνεργασίες,  ανεβαίνω σκαλοπάτι, θα οικονομήσω, θα γίνω δυνατός, κλπ. Και οι χριστιανοί μολύνονται, και την Κυριακή μολύνουν. Η Κυριακή βέβαια δεν μολύνεται.

   Έργο απάτης εν ημέρα Κυριακή!!!, πόσο ευλογημένο μπορεί να είναι, και πόσο  ωφέλιμο για τον χριστιανό πολίτη, και το έθνος; Νέες αγάπες, νέοι φίλοι, νέοι αντίπαλοι και εχθροί κλπ, το δε σημαντικό είναι η νέα εθνική, χριστιανική, ηθική, οικονομική και κοινωνική πτώση.

   Η σοβαρή και παστρική δουλειά γίνεται πάντα την νύχτα, [ο λαός μάλλον όχλος το λέγει χάριν αστειότητας, να όμως που γίνεται στα σοβαρά, το: της νύχτας τα έργα - καμώματα τα βλέπει η ημέρα και γελάει,- αυτό είναι για τους αφελείς, τους φελλούς] διότι οι κάλπικοι άνθρωποι φροντίζουν, να παρουσιάσουν  το κάλπικο μέτρημα ως  αληθινό, [οι αληθινοί δεν έχουν σχέση με ότι κάλπικο] για να μπορούν όσοι βολεύτηκαν, να συμβαδίσουν την δευτέρα πρωί χέρι - χέρι, για 4 χρόνια εκτός αν. 

   Η ΚΆΛΠΗ, ή οι ΚΆΛΠΕΣ όπως Λέγεται, τι σχέση έχουν με τις εκλογές; Κάλπη και Εκλογή, δύο λέξεις που δεν έχουν τίποτε κοινό μεταξύ τους. 

   Έχουμε καθώς όλοι ξέρουμε  το κάλπικο  χρήμα στην οικονομία. Έχουμε τον κάλπικο λόγο. Κάλπικα προϊόντα. Κάλπικη φωνή.  Έχουμε την κάλπικη εμφάνιση, την κάλπικη συμπεριφορά κλπ. 

Όλα τα κάλπικα με τον νόμο αποσύρονται,  καταδικάζονται και καλώς έχει.  Η κάλπη [σαν ελπίδα για το λαό] αν είναι η αρχή, σκέψου ποιο θα  είναι το τέλος;  Μήπως και η δημοκρατία είναι κάλπικη;

   ΚΆΛΠΙΚΟ σημαίνει το ΨΕΎΤΙΚΟ που αντικαθιστά το ΑΛΗΘΙΝΌ. 

   Δεν πταίει το μέταλλο που γίνεται το κάλπικο νόμισμα, δεν πταίει το χαρτί  που γίνεται το κάλπικο χαρτονόμισμα, δεν πταίει η γλώσσα για τον κάλπικο λόγο, δεν πταίει η αρίθμηση για το κάλπικο αποτέλεσμα, αλλά ο κάλπικος νους του δήθεν δημοκρατικού, προοδευτικού και αναβαθμισμένου ανθρώπου της εποχής που ζούμε. 

   Προηγείται για όλα αυτά η κάλπικη σκέψη, ο κάλπικος λόγος, η κάλπικη εμφάνιση, οι κάλπικες συνεντεύξεις, η κάλπικη διαφήμιση, το κάλπικο προφορικό και γραπτό πρόγραμμα, οι κάλπικες παροχές,  οι κάλπικες απαιτήσεις, η κάλπικη παρουσίαση, η κάλπικη καταμέτρηση,  κάλπικο αποτέλεσμα, κάλπικες συμφωνίες, [όπως Κυπριακό,  Β, Ήπειρος, Πρέσπες] όλα κάλπικα, τίποτε αληθινό και γνήσιο. Όλοι τελικά συμφωνούν με ότι κάλπικο. Κάλπικη δίκη δεν κατεδίκασε τον Χριστό στον διά του Σταυρού θάνατο;

   Η πονηριά, η υποκρισία, η απάτη, κλπ, σε όλο τους το μεγαλείο στο χριστιανικό κόσμο. 

   Το κάλπικο δεν είναι μόνο στο νόμισμα, γιατί αυτό μόνο μας έμαθαν, υπάρχουν πολλά κάλπικα που μας περιτριγυρίζουν. Ψάξε και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου, εκτός,  αν και Εσύ είσαι Κάλπικος. 

   Ποιος λέγει ΑΛΉΘΕΙΑ; ποιος λέγει ΨΈΜΑΤΑ; 

   Ψάξε, σκέψου και θα το βρεις, εκτός αν είσαι τυφλός στον νου. 

Δεν γνωρίζεις Έλληνα ότι σε μία παρέα Ελλήνων που βρίσκεσαι  δύο από τους τρεις  είναι γενίτσαροι      του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΎ; και της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗΣ;     Αυτό δεν είναι ΠΡΟΔΟΣΊΑ; δεν είναι Εθνική ΜΟΙΧΕΊΑ;

Δεν έμαθες Νεο-΄Ελληνα ακόμη ότι στην Ελλάδα οι  ΚΑΛΠΕΣ είναι ΚΑΛΠΙΚΕΣ;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου