Κυριακή 2 Απριλίου 2023

 Α Ε Ρ Α  ΑΑΑΑΑΑΑΑ . . . . . . . . .

Κάπου το  διάβασα και το μεταφέρω.  

   Όταν έριχναν οβίδες οι Ιταλοί στρατιώτες στον πόλεμο του 1940, πολλές φορές δεν έπεφταν στο στόχο να προξενήσουν θύματα και λοιπές ζημιές,  αλλά, πότε κοντά και πότε μακριά. Οι Έλληνες στρατιώτες των Ελληνικών λόχων και ταγμάτων, [που ήταν διασκορπισμένοι στα βουνά της Β, Ηπείρου] και γνωρίζοντας για τις επιθέσεις των Ιταλών, ήθελαν να γνωρίζουν αν οι οβίδες των Ιταλών προξενούσαν θύματα, οι όποιες υλικές ζημιές. Η απάντηση των Ελλήνων όταν οι οβίδες των Ιταλών δεν έπεφταν σε συγκεκριμένους  στόχους  Ελληνικούς, ειδοποιούσαν τους αδελφούς λόχους με την λέξη ΑΕΡΑ, δηλαδή δεν πάθαμε τίποτε, είμαστε καλά, δηλαδή στον αέρα ρίχνουν. Έτσι καθιερώθηκε ως Ελληνικό σύνθημα στις Ελληνικές επιθέσεις, να ορμούν στην επίθεση με την λέξη, ΑΕΡΑ α α α α α α α α α α α α α. 

   Σήμερα το σύνθημα αυτό το ξέχασαν οι Έλληνες.

   Δυστυχώς οι παγκοσμιοποιητές  σήμερα δεν ρίχνουν στον αέρα, αλλά ρίχνουν στο ψαχνό, βεβαίως βεβαίως.

   Ο Σατανάς μισή μέχρι θανάτου τον άνθρωπο. Οι σατανιστές άνθρωποι το ίδιο ακριβώς. Ότι αφορά τον κάθε πόλεμο από αιτία, αφορμή, κλπ, είναι άνθρωποι αμαρτωλοί, που μεθοδεύουν όποιες αιτίες και αφορμές,  δηλαδή άνθρωποι του Σατανά. Είναι αδύνατο άνθρωπος του Θεού  να προξενεί τόση δυστυχία στον συνάνθρωπό του, παρά μόνο ο άνθρωπος του διαβόλου. 

    Το κάθε κακό έχει μητέρα ή την φιλοδοξία, ή την φιλαργυρία, ή την φιληδονία. Αυτές οι τρεις θηλυκές μητέρες γεννούν όλα τα κακά στον κόσμο. Όχι από μόνες τους [τι να σου κάνουν τρεις γυναίκες μόνες τους]. Ποίοι είναι οι σύζυγοι των γυναικών αυτών; Οι άνδρες οι αμαρτωλοί φυσικά,  φίλοι και εξαρτημένοι - διαολεμένοι άνθρωποι και αιχμάλωτοι  του Σατανά.

   Οι σατανιστές δεν αρέσκονται, δεν τους αρκεί μόνο ο θάνατος των ανθρώπων. Πρέπει ο θάνατος να περάσει πολλά στάδια. Είναι σαν να λέμε για πολυ-θάνατο. Σήμερα βιώνουμε [πολλούς τρόπους θανάτων] το θάνατο της αντισύλληψης, το θάνατο της άμβλωσης, με χημικά μέσα τον της παραλυσίας ο οποίος είναι αργός, τον θάνατο των ατυχημάτων σε στεριά, τον θάνατο στην άσφαλτο, τον θάνατο στον αέρα, και τον θάνατο στην θάλασσα, τον θάνατο μέσω της διατροφής, τον θάνατο μέσω των πάσης κατασκευής φαρμάκων, και εμβολίων,  τον θάνατο της φτώχειας - πείνας, τον θάνατο των διαφόρων απολαύσεων, [ναι οι απολαύσεις φέρνουν σε αργό ρυθμό θάνατο]  τον θάνατο των πολέμων κλπ. Έχουμε τώρα τον θάνατο του φόβου του κλέφτη, της εφορίας, των νόμων, του-της συζύγου και μελών της οικογένειας, [έχουμε πατροκτόνους, παιδοκτόνους, μητροκτόνους, συζυγοκτόνους, αδελφοκτόνους κλπ], του εχθρικού γειτονικού κράτους,  του πανικού, της ανασφάλειας, του άγχους, της ατεκνίας αφού κατέστρεψαν την δημιουργική από Θεού δοσμένη  ικανότητα, του άνδρα και της γυναίκας, τον κοινωνικό θάνατο, τον οικονομικό θάνατο, τον επαγγελματικό θάνατο,  τον θάνατο της νύχτας,  τον θάνατο του δάσους, [δεν θα περπατά κανείς μόνος του την νύχτα στην πόλι έστω και με φώτα, ή να πάει κάποιος στην ερημιά μόνος του], τον θάνατο της μοναξιάς, τον ηθικό θάνατο, τον ψυχολογικό θάνατο, τον επαγγελματικό θάνατο, τον θρησκευτικό θάνατο κλπ, μέχρι και τον θάνατο του Θεού!!! Κύριε ελέησον!!! εκεί έχουν φτάσει οι χριστιανοί στο όνομα!!!.

   Έχουμε και το θάνατο των συμμάχων, δηλαδή των «μεγάλων δυνάμεων», και τον θάνατο των «μεγάλων εχθρών». Τον θάνατο των εξοπλισμών, τον θάνατο των σφαιρών, των βομβών, των πυραύλων, των υποβρυχίων κλπ, χωρίς τέλος.          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου