Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ.

    Ως πότε θα κοιμάστε Έλληνες, δεν μάθατε εδώ και 50 χρόνια: ότι κλείνει, ότι είναι για πούλημα, ότι βγαίνει σε μειοδοτική δημοπρασία, ότι κατεδαφίζεται, ότι καίγεται, ότι πνίγεται, ότι θάπτεται, ότι τεχνολογικό φυτρώνει, ότι νόμος έρχεται, ότι φάρμακο, ότι διατροφικό, ότι καινούριο, κλπ,  ακόμη και τεχνητός ο θάνατος !!! δεν θα πω δολοφονία !!! είναι επένδυση που φέρνει πολλά κέρδη σε κάποιους; και ολίγα σε αρκετούς, και ζημιά στους πολλούς; Θα σας πούνε αυτοί οι κάποιοι ότι, [πιστεύω ότι  θυμάστε το] όλοι μαζί τα φάγαμε !!! όπως μας είπε κάποιος παλιότερα. 

   Εσάς που πάντοτε πληρώνεται τα χρέη και τα κέρδη αυτών μέχρι ρανίδας του αίματός σας, σας ονομάζουν κλέφτες!!!.  Κάποτε η καταστροφή με το κέρδος δεν είχαν τίποτε το κοινό, σήμερα είναι το ένα είναι συνέχεια του άλλου, ή τα 2 σε 1. 

   Κάποτε επένδυση ονόμαζαν τα μεγάλα έργα που ωφελούσε όλους τους Έλληνες. Τώρα ονομάζουν επένδυση αυτήν, που βλάπτει μέχρι θανάτου και φυσικά  πληρώνουν όλοι μαζί οι Έλληνες, εκτός από τους ολίγους - κάποιους. Την επένδυση την βαφτίζουν και ανάπτυξη διότι ακούγεται καλλίτερα, μάλλον πιο ευχάριστα από τον όχλο-λαό.

  Έλεγαν τα κομματό-σκυλα κάποτε, Καραμανλή νάχουμε, αργότερα Ανδρέα νάχουμε, στις ημέρες μας Κυριάκο νάχουμε κιας πάμε στην κόλαση, πληρώνουμε όσο όσο, σαν να λένε: η Ελλάδα δικιά τους είναι. Κάποιοι Έλληνες χριστιανοί τους είχαν ανεβάσει και στο εικόνισμα. Ντροπή σου Έλληνα που κατάντησες την πατρίδα σου αγνώριστη. Τι θα   πεις στο εγγόνι σου αν αύριο σε ρωτήσει: γιατί παππού; γιατί πατέρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου