Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Η Ε Λ Λ Α Σ ΈΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΝ;

    Η διάγνωση και διαπίστωση και ομολογία της πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι ότι το ονομαζόμενο δημοκρατικό  πολίτευμα πάσχει; είναι ασθενικό; είναι παράλυτο; είναι νεκρό; κλπ. Η Δημοκρατία έχει πολλά συγκοινωνούντα δοχεία [θεσμούς] τα οποία δεν κοινωνούν-συγκοινωνούν. Κάποτε στην ιστορία στο κάθε κοινωνικό πρόβλημα συνέρχονταν δημόσια οι θεσμικοί παράγοντες, κοινοποιούσαν το πρόβλημα και καλούσαν το λαό για διαβούλευση, απόφαση και εκτέλεση συμμετοχής στο βαθμό βοήθειας του κάθε θεσμού. 

   Υπάρχει στην εποχή μας ελπίδα θεραπείας και σωτηρίας;  Και υπάρχει και δεν υπάρχει. Εξαρτάται από την συνεργασία των ανθρώπινων  θεσμών διότι οι άνθρωποι βιώνουν τα πάντα στην κοινωνία που θέλουν δεν θέλουν συνυπάρχουν. Αυτό αποδεικνύεται πρώτον από την αποχή των πολιτών, που έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους στην πάσχουσα δημοκρατία, η εναλλαγή ποσοστού, των αναζητούντων την δημοκρατία αποδεικνύοντας ότι, την αναζητούν επειδή ακριβώς δεν υπάρχει.    Μία άλλη απόδειξη είναι ότι η τωρινή δημοκρατία δεν παράγει πολίτες, άρα και πολιτικούς, δηλαδή έχει αποτύχει, όπως και κατά 90 τοις εκατό, να παράγει αγαθά και προϊόντα, υλικά και πνευματικά.

   Μία άλλη διαπίστωση-διάγνωση και η απόδειξη είναι ότι, η δημοκρατία μέσα σε 33 γεμάτα χρόνια χρεοκόπησε.

   Η Ε, Ε, χρεοκόπησε από παντού. Τα μέλη της  είναι όλα ήδη χρεοκοπημένα. Επιλεκτικά χρεοκοπούνε τα μέλη αυτής. Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ που τόσο  οι πολιτικοί της προσπαθούν να το αποκρύψουν έγινε φανερό πλέον. 

   Χρεικοπημένη Δημοκρατία χρεοκοπημένοι θεσμοί, όπως χρεοκοπημένο Δημόσιο, χρεοκοπημένη ΔΕΗ, χρεοκοπημενο ΟΤΕ, καθώς ΟΣΕ, Αεροδρόμια, Λιμάνια, Δήμοι, Περιφέρειες, κλπ. Χρεοκόπησαν ότι ιδιωτικό υπάρχει για να πωληθεί σε μειοδοτική δημοπρασία κλπ. Ο Ήλιος, ο Αέρας, η Θάλασσα, ο ορυκτός πλούτος κλπ  δεν είναι της ΕΛΛΑΔΟΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ. 

   Την Ελληνική Δημοκρατία την οδηγούν τεχνητοί  Έλληνες υπό την επίβλεψη των ιδιοκτητών διότι, η ΕΛΛΑΣ είναι ιδιωτικό κράτος, όχι ΕΘΝΟΣ όπως πιστεύει ο λαός-μάλλον όχλος. Είμαστε αγορασμένο κράτος με συμβολαιογραφική πράξη !!! δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. 

   Μας λέγουν ότι δεν είμαστε Έλληνες, αυτό θα το αποδείξουν με το χρόνο, διότι η προγραμματισμένη εντεταλμένη-  υπογεννητικότητα οδήγησε σε έκτακτες λύσεις όπως  εισαγωγής-εισβολής λαθρομεταναστών. Ο ιδιώτης - ιδιοκτήτης,  αφέντης - ολιγάρχης επιλέγει τους εργάτες-υπαλλήλους-δούλους της αρεσκείας του, δεν δίνει τον λόγο σε κανέναν. 

   Το πρόγραμμα έχει στόχο και σκοπό να εξαλείψει  τον Έλληνα. Σε λίγες δεκαετίες ποιος θα μπορεί να υπογράψει ότι είναι 100% Έλληνας; Τον Ελληνισμό όλοι τον κάνουν χρήση, τον Έλληνα δεν το συμπαθεί κανένας.

   Δυστυχώς το ισλάμ διατήρησε τους Άραβες, τους Αιγύπτιους κλπ. Ο Χριστιανισμός εξαφάνισε πολλούς αποστάτες λαούς ή φυλές με την ιεραποστολής. Άλλους βέβαια έβλαψε. Ο Ελληνισμός μαζί με τον χριστιανισμό-ορθοδοξία δεν έπραξε ανάλογα και δεν μιμήθηκε τον αρρωστημένο χριστιανισμό. Αν ο Ελληνισμός έπραττε όπως ο Μουσουλμανισμός, θα ήταν σήμερα όλος ο κόσμος Ελληνικός. 

   Η Ε, Ένωση κόπτεται διά την Ουκρανία, για μειονότητες κλπ, για την Κύπρο50 χρόνια τηρεί εγκληματική σιωπή που είναι συνενοχή. 

   Η Αγγλία ως εγγυήτρια δύναμη θα μπορούσε να αποτρέψει την εισβολή και ότι ακολούθησε εις βάρος της Κύπρου.  Όμως σιώπησε και ανέχτηκε την εισβολή. Δεν μιλά κανένας για εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. 

   Η Ε,  Ε, δεν δέχτηκε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία η οποία δεν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο την δέχτηκε. Το τεμάχισμα της Μακεδονίας  το δέχτηκε, καθώς και το τεμάχισμα της Ηπείρου το δέχτηκε η Ευρώπη της οποίας είμαστε ισότιμο!!! μέλος, είμαστε; 

   Η Αγγλία είχε κυριαρχικά δικαιώματα στα νησιά Φόκλαντ στον νότιο πόλο, εμείς δεν είχαμε κανένα δικαίωμα ούτε στη Κωνσταντινούπολη, ούτε στην Μικρά Ασία το 1922. 

   Στο προσεχές μέλλον ο ισλαμισμός θα απαιτήσει μειονοτικά δικαιώματα σε όλα τα κράτη Ανατολικής και Δυτικής, Ευρώπης [όπως ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και όχι μόνο] θα τα παραχωρήσουν; 

   Τα μεγάλα κράτη θα γίνουν πολυκέφαλα, [ήδη οι ΗΠΑ πιλοτικά έχουν  γίνει, είναι ένα μοντέλο κρατών του μέλλοντος που θα ελέγχει το σύστημα] με τις όποιες συνέπειες που θα δημιουργούν οι τρέχουσες  και σκηνοθετημένες παγκόσμιες εξελίξεις. Δεν ξεχνάμε το διαίρει και βασίλευε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου