Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

   Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΤΑΣΕ στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ και ΣΗΨΗΣ  διότι  ΠΟΛΕΜΗΣΕ και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΖΩΗΣ, το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ, και ενώ  ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ότι ΑΠΕΜΕΙΝΕ. 

   Σε ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ   ΟΔΗΓΟΥΝ οι ΓΟΝΕΙΣ τα ΤΕΚΝΑ Τους, ΔΙΟΤΙ τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΖΩΗΣ τα ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. 

   ΕΠΟΜΕΝΟ είναι ΑΥΤΑ  να ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ και να ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ οι ΝΕΟΙ και να αντιπαθούν κάθε Ελληνο-Χριστιανική Αρετή και Αξία. 

   Έχουν χωρίσει τις Αρετές, τις Αξίες και τους Αγίους Πατέρες σε παλιάς εποχής δηλαδή συντηρητικούς  [που μάλλον πετάχτηκαν, αν όχι εσκεμμένα ξεχάστηκαν] που είναι διαχρονικοί οδηγοί όλων μας, και σε νέας εποχής [νεο-πατέρες προοδευτικούς] που μας έφεραν στο σημερινό και αξιοθρήνητο κατάντημα.

    Πνευματικά αναστήματα: Βασίλειος ο μέγας, Ιωάννης ο πρόδρομος Χριστού, Γρηγόριος Νύσσης,  Θεοδόσιος ο Κοινοβιάρχης, Αντώνιος ο μέγας, Αθανάσιος ο μέγας και Κύριλλος Αλεξανδρείας, Μάρκος ο Ευγενικός, Ευθύμιος ο μέγας, Ιωάννης ο Χρυσόστομος, Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός κ, α,  [που εορτάζουν τον Μήνα Ιανουάριο]  η ίδια η χριστιανική εκκλησία δεν είναι ικανή να τους ακολουθήσει και να τους μιμηθεί, πόσο μάλλον να τους ακολουθήσει ο  οχλοποιημένος λαός.  

    Το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ έχει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ με το ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ!!!

   Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΑΓΩΓΗΣ ΖΩΗΣ έχει  ΔΙΑΚΟΠΕΙ.

   ΠΩΣ θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ  ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ; 

   ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. 

   ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. 

   ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ του ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ με ΒΟΜΒΕΣ 1] τις μυστικές ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, [που τις στέλνουν μυστικά και πλήττουν μυστικά τους ανθρώπους] 2] τους ΝΟΜΟΥΣ και 3] ΣΦΑΙΡΕΣ τις ΠΕΝΕΣ  που ΓΡΑΦΟΥΝ κλπ μέσα της τεχνολογίαςςς. 

   ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ και ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ; τον ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ και ΕΣΥ τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, τον ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ, δηλαδή τον -την ΣΥΖΗΓΟ τον ΑΔΕΛΦΟ, τους ΓΟΝΕΙΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, τον ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ, τον ΓΕΙΤΟΝΑ, τον ΧΩΡΙΑΝΟ ΣΟΥ, τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΟΥ,  το όποιο άλλο ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, κλπ.  

   Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν παστρικές δουλειές, βάζουν να κάνεις εσύ τη δουλειά, εσύ να πας μπροστά, ενώ αυτοί μακριά και σε ασφαλές μέρος  το γλεντάνε, κορόϊδοοο !!! και δήθεν έξυπνε , άνθρωπε.

   Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ήδη ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ, έχει ΑΡΧΙΣΕΙ όταν Εσύ [ο πατέρας σου, και ο παππούς σου] ΚΟΙΜΟΣΟΥΝΑ ή δεν υπήρχες. 

   Ο ΚΟΣΜΟΣ ήδη είναι ΝΕΚΡΟΣ η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ βολή ΑΡΓΕΙ, θα είναι πολύ βασανιστική. 

   Όπως έστρωσες αδελφέ κοιμάσαι, γιατί παραπονείσαι;;;

   ΜΗΠΩΣςςςς είσαι;;; ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣςςς;;; ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣςςς;;;  

   Άφησα τα υπόλοιπα να τα σκεφτείς μόνοςςς σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου