Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ και ο δάκτυλος του διαβόλου.

   Η μοιρασιά - αδικία το 1990 έγινε εις βάρος της ΡΩΣΙΑΣ, διότι η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ εσκεμμένα παραχώρησε Ρωσικά εδάφη από ΟΔΗΣΣΟ μέχρι ΚΙΕΒΟ και ανατολικά  [με γνώμη και εντολή των παγκοσμιοποιητών για αιτία μελλοντικών διαφωνιών μεταξύ των κρατών] στο νέο κράτος με το όνομα ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ενώ ήταν εδάφη της ΡΩΣΙΑΣ. 

   Η ίδια τακτική εφαρμόστηκε και στην ΕΛΛΆΔΑ από τους Σιωνιστές της Νέας Εποχής. Δεν μας έδωσαν την Β. Ήπειρο, την Βόρειο και Ανατολική Θράκη, από τον Βορά τα μισά  Σκόπια, την Μικρά Ασία, και την Κύπρο, διά να υπάρχουν αιτίες μελλοντικών προστριβών μεταξύ των λαών.

    Έπρεπε αυτή η αδικία να αποκατασταθεί.  Τώρα η ΡΩΣΙΑ θα πάρει πίσω τα δικά της εδάφη και η ΑΜΕΡΙΚΗ-ΔΥΣΗ θα πάρει το υπόλοιπο ως αποικία. Κερδισμένοι και οι δύο. Ο μόνος χαμένος η ΟΥΚΡΑΝΊΑ και η ΕΥΡΩΠΗ. Πόλεμος προγραμματισμένος  με κάθε λεπτομέρεια. Για τον πόλεμο χρεώνουν την ΡΩΣΙΑ ως υπεύθυνη και λάθος για την απόφασή  της. Δεν συγκρούεται απ' ευθείας με την ΡΩΣΙΑ η ΑΜΕΡΙΚΗ αλλά βάζει τους συμμάχους  Ευρωπαίους διά να γίνουν εχθροί της ΡΩΣΙΑΣ. 

   Θα χρεώσουν στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ το κόστος του πολέμου που θα μείνει χρεωμένη για αιώνες. Θα  χρεώσουν τα Ευρωπαϊκά κράτη διότι δίνοντας στην ΟΥΚΡΑΝΊΑ δικό τους πολεμικό υλικό, θα αγοράζουν νέο  παραγόμενο πολεμικό από τις ΗΠΑ, προκειμένου να αντικαταστήσουν  το υλικό που έδωσαν στην Ουκρανία.  Κερδισμένες οι ΗΠΑ. Χρεωμένοι και οι Ευρωπαίοι.  Η ΕΛΛΑΔΑ έδωσε στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ με οδηγία ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, το Ρωσικό πολεμικό υλικό που είχε, να το κάνουν χρήση οι Ουκρανοί εναντίων των Ρώσων  !!!. 

   Νέες αιτίες για μελλοντικούς πολέμους, νέες μοιρασιές, νέες συμφωνίες, νέα παράπονα, νέες αδικίες, νέες έχθρες ανάμεσα στα κράτη, νέες διπλωματικές παρεμβάσεις των μεγάλων, θύματα, αναπηρίες, χηρείες, ορφάνιες, νέα έργα, νέοι δρόμοι, νέα εργοστάσια, κλπ,  δηλαδή κάτι σαν γενική ανακαίνιση. 

   Οι 7;  παγκοσμιοποιητές ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΙΔΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΙΑ,  λειτουργούν ως υποκαταστήματα του Σιωνισμού, του μόνου παγκοσμιοποιητού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου