Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

 

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ, ΒΛΑΠΤΙΚΗ και ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΚΙΝΗΣΗ.

 Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. 

 

Οι μαϊμού, οι πλαστοί  πρόδρομοι του αντίχριστου,  αντιποιητές και κακοί αντιγράφοι μιμητές του Χριστού προσπαθούν να πείσουν τους χριστιανούς ότι αυτοί είναι οι προμεσίες του ψευτομεσία αντίχριστου νομίζουν ότι θα τον ξεγελάσουν όπως τον Χριστό. Ο Χριστός τους γνωρίζει και τους έχει αφήσει ελεύθερους να τον προδώσουν. Ο αντίχριστος ο οποίος δεν γνωρίζει το βάθος της καρδιάς των εθελοντών προδρόμων του, δεν τους εμπιστεύεται και θα απαιτήσει  εκ των προτέρων να αρνηθούν τον Θεό. Αυτοί πιστεύουν ότι θα τον εξαπατήσουν και θα επιστρέψουν πάλι στο Θεό. Αυτή την τακτική πίστεψαν ότι θα εφαρμόσουν και οι πρωτόπλαστοι, αλλά έπεσαν έξω, ήλθε το κόστος και πήραν τον δρόμο της εξορίας στον τόπο που λέγεται υλικός  κόσμος, η γη που πατούμε όλοι μας. Ο Θεός τους έδωσε ευκαιρία. Ο διάβολος δεν θα δώσει ευκαιρία, διότι ξέρει ότι θα τους χάσει όλους. Θα τους σιγουρέψει με την ομολογία του σφραγίσματος. Σε εκείνο τον τόπο που έχει ετοιμάσει για τους φίλους του δήθεν, δεν θέλει να πάει ο ίδιος. Αυτό το γνωρίζουμε από το περιστατικό του δαιμονιζομένου των Γεργεσηνών - Γαδαρηνών,  που παρακαλούσαν οι δαίμονες  τον Χριστό να τους επιτρέψει να πάνε στους χοίρους-γουρούνια, παρά στον δικό του τόπο τον οποίο στέλνει τον άνθρωπο, ενώ εκείνος τον αποφεύγει. 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ στην προσπάθειά του να πείσει τον άνθρωπο προς το δικό του μέρος, θα  ΛΕΓΕΙ και  ΑΥΤΟΣ την  ΑΛΗΘΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ όμως μεγάλη διαφορά της ΑΛΗΘΕΙΑΣ του ΧΡΙΣΤΟΎ από την αλήθεια του αντίχριστου. 

Εδώ και 4 περίπου δεκαετίες, ότι σήμερα για τον χριστιανό είναι σατανικό, διαβολικό και αντίχριστο, έχει γραφεί και έχει ειπωθεί από τότε, άλλο αν ο χριστιανός δεν έδωσε την δέουσα προσοχή και σημασία, άλλο ότι δεν πήρε στα σοβαρά τα λεγόμενα, τα ακουγόμενα, τα διαβαζόμενα, και τα ορόμενα από τον κάθε χριστιανό. 

Θα πούνε οι χριστιανοί: αυτό δεν μας το είπες, τούτο δεν μας το είπες, εκείνο έτσι το αντιλαμβανόμαστε κ.α. 

Θα ειπεί ο αντίχριστος ή οι πρόδρομοι αυτού: έχει γραφεί  τότε, έχει ειπωθεί τότε, εγώ είπα την αλήθεια, εσείς άλλα καταλάβατε, εσείς έχετε την ευθύνη. Τις γραφές προ αυτού επικαλέσθηκε ο Χριστός στους 3 πειρασμούς.  Τις γραφές προ αυτού θα επικαλεσθεί και ο αντίχριστος.

Πάντως η ευτυχία [και η κατάκτηση του τόπου του παραδείσου] ή η δυστυχία [και η κατάκτηση του τόπου της κολάσεως] είναι στα δικά μας χέρια εκατό τοις εκατό και σε κανέναν άλλον.

 

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συνεχίζονται με επείγουσες διαδικασίες.

ΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΏΝ.

 ΤΟ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟ που αναφέρεται στην ψυχή το κατήργησαν και το μετέτρεψαν σε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ. 

ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ [όχι της εκκλησίας του Χριστού] εμβολίασαν την εκκλησία τους [αφού την θεωρούν δική τους και ισόβια ιδιοκτησία] στο δένδρο του Κράτους και ως εκ τούτου συν καρπίζουν ίδιους [διοικητικούς] καρπούς και διά της βίας τρέφουν τους πιστούς. Ο πολιτικός έχει ημερομηνία λήξεως εν μέσω βιολογικής ζωής, ο δε ποιμένας της εκκλησίας ημερομηνία λήξεως είναι η ημερομηνία θανάτου.

ΤΟΤΕ στα ΙΕΡΟΣΟΛΗΜΑ το διεθνές κατεστημένο, μαζί με το εθνικό  πολιτικοθρησκευτικό κατεστημένο των Ιουδαίων ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ τον ΧΡΙΣΤΟ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σαν αντιγραφή συμβαίνει και σήμερα στις ημέρες τούτες, που ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και οι τρεις δυνάμεις μαζί, 1 το παγκόσμιο σύστημα, 2 το πολιτικό, και 3 το θρησκευτικό, ο δε παγκόσμιος όχλος παραμένει πάλι θεατής όπως τότε.

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ διά μέσου των αιώνων ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ απέναντι στον σωτήρα του ανθρώπου ΧΡΙΣΤΟ.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ [ψυχοσωματική] ΥΠΟΤΑΓΗ. 

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΤΑΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ [πάνω από 2 άτομα χαρακτηρίζεται εγκληματική ομάδα] ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΝΟΜΟ. 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ταραξίας ήταν; ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ στα έθνη τάραζαν = προβλημάτιζαν το λαό σε ζωτικά ζητήματα ήθους και πίστεως, ταραξίες ήταν; ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ που διαφωνούσαν ανά τους αιώνες με την απόφαση για κατεδάφηση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ από τους όποιους ποιμένες, ταραξίες ήταν και υποκινητές; Αύριο η λιμνάζουσα εκκλησία του κράτους  θα θεωρεί τους μη εμβολιασμένους και μη υποταγμένους στο δικό τους διοικητικό ΕΓΩ, άκουσον άκουσον, αμαρτωλούς και αιρετικούς !!!, θα επιτρέπει την είσοδο σε ναούς και θα κοινωνεί μόνο τους εμβολιασμένους διά να φανεί αρεστή στον κάθε Καίσαρα που χρηματοδοτεί και  ο οποίος εκ των προτέρων δηλώνει, άθεος θεωρητικά, στην πράξη όμως είναι ΘΕΟΜΑΧΟΣ και ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ αυτοί ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 

Μήπως η διαφορά εμβολιασμένων με τους ανεμβολίαστους είναι το πρώτο κοσκίνισμα για να ξεχωρίσουν, οι ας το πούμε οπαδοί Χριστού και αντίχριστου; 

Μήπως αρχίζει να κτίζεται η νέα περίοδος διαχωρισμού της πίστεως από την αποστασία;

ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑ ΕΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, [που είναι ο λαός] ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ [διότι οι επάνω είναι οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ].

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΥΡΊΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ.  ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΟΡΕΜΑ. 

 ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ!!!, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ!!!.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΩΘΗΚΑΝ, τους έμειναν μόνο οι ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ και οι ΘΥΣΙΕΣ. 

ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΕΊΧΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ενώ με τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ούτε  ΛΟΓΟΣ ούτε ΣΚΕΨΕΙΣ ούτε ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ παρά μόνο η ΦΑΝΤΑΣΙΑ!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!.  

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ [λαός και πολιτικοί] ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Εκτός ολίγων.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ [Έλληνες ποιμένες και ποιμενόμενοι]  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Εκτός ολίγων.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΉ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ, ΘΑ ΑΙΣΑΘΑΝΕΣΑΙ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΤΟ θα νοιώθεις,  ή  ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ, ή ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΙΝΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Σκέψου ότι τα νανοσωματίδια θα χορεύουν σαν σε πάρτυ  μέσα σου!!!

ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ όπως λέγει ο λαός, δηλαδή  τον ΧΡΙΣΤΟ.

ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ από το σύστημα ΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΩΣΗ  [των πολιτικών]  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. 

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, και ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ,  και πάλι ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ.   ΄Ετσι θα παίρνουν όλο και πιο σκληρά μέτρα.

Διαμαρτύρονται πολλοί  Έλληνες και λέγουν ότι ο Πρωθυπουργός ή ο τάδε πολιτικός, δεν είναι ο αναμενόμενος και αυτός που θάπρεπε. Η κοινωνία στην οποία είναι μέλος ο κάθε παραπονούμενος, είναι αυτός που πρέπει;  Τελικά όλοι είμαστε [άσχετα με τι επαγγέλλεται ο καθένας] μέλη της ίδιας κοινωνίας ή της ίδιας οικογένειας, ή παιδιά μας, ή αδέλφια μας, ή γονείς μας.  Το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει.  Θέλουμε δεν θέλουμε, ας το χωνέψουμε, επιβάλλεται να συν υπάρξουμε, ως Έλληνες, ως Ορθόδοξοι χριστιανοί, ως χωριανοί, γείτονες και συγγενείς. Λάθος μεγάλο να πιστέψουμε ότι, θα υπάρχω χωρίς τον Έλληνα, χωρίς τον ορθόδοξο χριστιανό, χωρίς το χωριανό, τον γείτονα και τον συγγενή. Γρήγορα θα αφανιστούμε. 

  ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ 

ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΑΝ «ΣΤΑ ΌΠΛΑ» Σήμερα οι νέοι μια και είναι καλοί χειριστές της γραφής και των κουμπιών των ηλεκτρονικών μέσων, ας κάνουν σύνθημα  «στα ΣΤΎΛΟ και στα ΚΟΥΜΠΙΑ» και ας τους διαγράψουν,  πατώντας ένα κουμπί, άλλη επιλογή και δύναμη δεν έχουν. Όλη η δύναμη είναι του λαού  και όχι του  «ηγέτη». Για να του πάρουν την δύναμη πρέπει οι πολλοί να γίνουν ΕΝΑΣ.

ΠΟΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «μικρούς» των 150 Ευρώ;

   Η Αγορονομία που κάποτε για όσους θυμούνται, καθόριζε τις τιμές των προϊόντων κατηργήθη, τώρα έχουμε την επανασύστασή της [με άλλο τρόπο] που καθορίζει τιμές για τους ανθρώπους σαν να είναι εποχιακά προϊόντα !

    Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΑ 150 ΕΥΡΩ. 2, 50 Ευρώ το κιλό περίπου.  Είναι εποχιακή μίσθωση; 

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΔΕΟΜΕΘΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΊΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.

 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΊΖΟΥΝ. 

ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΌΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, δεν είναι μόνο το χασίς. 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ, ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ λέγει ο λαός, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΘΥΣΙΕΣ.

   Διά στόματος του Πρωθυπουργού της Ελλάδος ανακοινώθηκε πριμ, κίνητρο το ποσόν των 150 ευρώ προκειμένου να πεισθούν οι νέοι 18 έως 25 ετών να προσέλθουν και να εμβολιασθούν. Αποφάσισε και διέταξε ο δημοκρατικά; εκλεγμένος Πρωθυπουργός, αυτή είναι η τιμή σας, λεπτό δεν δίνω παραπάνω. Οι νέοι διά τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι σε διατίμηση, σαν  προϊόν σε υποτίμηση, η αξία του νέου για τούτο το καλοκαίρι δεν πάει παραπάνω. Ακόμη και εκπτώσεις να γίνονταν, η τιμή [έστω] θα έπρεπε να είναι κατά περισσότερο ανεβασμένη. Η υγεία των νέων, δηλαδή το μέλλον της πατρίδος μας σαν κάτι παλιό, το τοποθέτησαν σε ένα καλάθι της λαϊκής για να φύγει, δηλαδή σαν κάτι περιττό που πιάνει τον χώρο.   

Είναι νέα πάγια αρχή της εποχής ως φαίνεται  φίλοι μου το ότι, όσο πιο πολύ γνωρίζεις θεωρούμενους «μεγάλους» ανθρώπους πολιτικούς ή θρησκευτικούς τόσο σε απογοητεύουν, όσο τους πλησιάζεις, [τώρα αντί τα ελαττώματα να αποκρύπτονται τα δημοσιεύουν από μόνοι τους!!!],  μάλλον στο σύνολό τους.  Εκείνος κερνάει τους καφέδες ας πούμε του καλοκαιριού από τα χρήματα των γονιών τους, με την προϋπόθεση οι νέοι θα  εμβολιασθούν για τον κόβιντ 19, με όλα τα δημοσιευμένα αρνητικά για την υγεία τους και εις βάρος τους μελλοντικά αποτελέσματα. Δηλαδή εάν νεαρέ ή νεαρά, σου δώσει κάποιος 150 ευρώ θα κάνεις ότι σου προτείνει;  Δηλαδή ένα επιτυχημένο προϊόν θέλει κίνητρα; αντίθετα το πουλάς και ακριβά μάλιστα,  Δηλαδή ο νέος άνθρωπος σήμερα είναι υπό μειοδοτική δημοπρασία; Δηλαδή δεν είσαι ελεύθερος ως άνθρωπος και προσωπικότητα; μήπως περάσαμε σε μία νέα εποχή αγοράς δούλων; Δηλαδή οι νέοι είναι στο δρόμο προς ένα παγκόσμιο [ας πούμε] χαρέμι; Τα υπόλοιπα νομίζω τα καταλαβαίνεις. 

   ΔΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ;

   Διανύουμε μία περίοδο εδώ και δεύτερο χρόνο. Από τους στρατευμένους επιστήμονες των.  Οι παγκοσμιοποιητές των κερδοσκοπικών ιδιωτικών επιχειρήσεων  έχουν ΕΠΙΤΑΞΕΙ-ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΎΣΕΙ με τον πασίγνωστο τρόπο ως  διακινητές των προϊόντων τους, όχι  με υπαλλήλους ιδιωτικούς , αλλά Προέδρους, Πρωθυπουργούς και Υπουργούς Κρατών διά την προώθησή τους. Διά των διαρθρωτικών αλλαγών των  νόμων επιβάλλουν νέο δίκαιο στον κόσμο με μόνο σκοπό το κέρδος και την υπόταξη του κόσμου σε νέο μοντέλο θανάτου καθώς και ζωής.  Η ονομαζόμενη πανδημία ήλθε για να μείνει και θα μείνει. Τους αναγάγει δε και ως έχοντες προφητικό χάρισμα. Λέγει ο οχλοποιημένος κόσμος, το έλεγαν αυτό τότε ο τάδε και ο δείνα. Αυτή η ικανότητα όμως δεν είναι προφητεία, αλλά ψευδοπροφητεία μιας και δεν πέφτουν μέσα, δεν τους βγαίνει η μελετημένη απάτη και προβαίνουν σε αναβαθμισμένη μεταλλαγμένη προφητεία. 

   Τι λέγει το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ

  Άλλοι επιστήμονες  με την ίδια γνώση, τα ίδια πανεπιστήμια, τα ίδια χρηματοδοτούμενα ερευνητικά κέντρα, τα ίδια εξεταστικά όργανα, την ίδια εμπειρία κ, λπ, λέγουν τα αντίθετα στα πορίσματά τους.  Πιο από τα δύο επιστημονικά πορίσματα είναι για το καλό του ανθρώπου και πιο πόρισμα είναι εις βάρος του; Ποίο πόρισμα λέγει την αλήθεια και ποίο το ψέμα; Ποίος είναι ο αληθής επιστήμων και ποίος ο ψευδής; Αυτός που αντιφάσκει στις δηλώσεις του ημέρα με την ημέρα αναιρώντας τον εαυτό του και την επιστημονική του γνώση, ή αυτός που είναι σταθερός; Πως θα το διακρίνει ο απλός άνθρωπος; Οι τιμές όλων των βιομηχανικών προϊόντων τελευταίως ανήλθαν, η δε τιμές περί του ανθρώπου όλο και μειώνονται.   Η Πολιτεία συσκέφθηκε και αποφάσισε με γνώμονα [πάντα  το καλό των πολιτών] την επιστημονική πλευρά των επιχειρηματιών να επιβάλει στους πολίτες ότι λέγει η επιστήμη μέσω του καθηγητού. Ο καθηγητής είναι το παν, γνώστης και σύμβουλος σε όλα τα θέματα ζωής, όχι όμως εγγυητής. Έχει από τον νέο  νόμο το ανεύθυνο, το  αμαρτύρητο και το ακαταδίωκτο ή το άσυλο, σε κάθε παρενέργεια, ούτε ηθική αυτουργία εις βάρος του.   

   Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ; μάλλον σε κάποια λεπτά του Ευρώ. 

    Ο βιολογικός άνθρωπος  [ακόμα και ο χρήσιμος] δεν είναι άξιος της διατήρησης ή της συντήρησης ή του σεβασμού που απορρέει από τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό.  Παρά ως παλιό και αχρείαστο είναι για πέταμα, να γίνει στάχτη. Είναι γνωστό το ότι, όταν κάποιος σε ένα επαγγελματικό χώρο στην διαδρομή του γνώρισε πολλά, πρέπει να σιωπήσει, ή αν δεν συνεργαστεί να φύγει από τη μέση, ας έχει ακόμη βιολογικό μέλλον.   

   ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ είναι ΚΑΤΑΡΑ ή ΕΥΛΟΓΙΑ;

  Οι Σατανιστές είναι σοβαροί μελετητές των Γραφών. Η μέθοδος και ο στόχος αυτών είναι, αφού γνωρίζουν την προφητευμένη πορεία του ανθρώπου στον κόσμο, επιχειρούν προωθήσουν και    να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα που θα επαληθευθεί η προσπάθειά τους, ώστε να  είναι σύμφωνη με την Γραφή όπως ακριβώς λέγουν οι προφήτες.  Εμμένουν και επιμένουν εκμεταλλευτικά  στις δύο βασικές αδυναμίες και τα κενά του ανθρώπου, 1 τις βιολογικές και 2 τις  μεταφυσικές αναζητήσεις του ανθρώπου.  Το ένα είναι το σώμα = σάρκα = σαρκίον,   του ανθρώπου και το άλλο η ψυχή του ανθρώπου, ή αλλιώς  το διπλό του ανθρώπου,  το  λεγόμενο ψυχοσωματικό. Ο άνθρωπος της νέας εποχής κατανοεί και ερμηνεύει  την προφητικότητα  της πορείας του ως υπακοή στο Θεό, αφού το λέγει η Γραφή το δέχεται μοιρολατρικά. Οι σατανιστές από την πλευρά τους μεθοδεύουν τεχνικά  την επαλήθευση των προφητειών της Γραφής. Τι είναι εκείνο που επαληθεύει την όποια  αρνητική [σε βάρος του ανθρώπου] προφητεία και καθιστά υπεύθυνο τον άνθρωπο; Δεν είναι ότι το λέγει η προφητεία, αλλά είναι η αμαρτία και η αποστασία του ανθρώπου από τον νόμο του Θεού πρώτα και μη η αναγνώριση των λαθών του ανθρώπου, ή αλλιώς η  αμετανοησία δεύτερα, που εμποδίζει την επιστροφή του ανθρώπου διά της οδού της επιστροφής που χάραξε ο Θεός, με ακολουθία στην αλήθεια και στη ζωή, δηλαδή στον αληθινό  Θεό. 

    Η Γραφή λέγει για τους πολλούς  προδρόμους του αντίχριστου οι οποίοι θα στήσουν όλο το σκηνικό, ο δε αντίχριστος θα τα εύρη όλα έτοιμα. α) Αναφέρει επίσης η Γραφή ότι προϊόντος του χρόνου  την αύξηση της διαταραχής, της σύγχυσης και της  φθοράς  του ανθρώπου, β) την διαταραχή της φύσεως, γ) και την  διαταραχή του σύμπαντος = άστρων κλπ. Δηλαδή στην περίοδο α) ο άνθρωπος θα γίνει εχθρικός προς τον άνθρωπο, στην περίοδο β) η φύση θα γίνει εχθρική προς τον άνθρωπο, και στην περίοδο  γ) τα άστρα θα γίνουν εχθρικά προς τον άνθρωπο.  Το ίδιο έγινε, ίδια μέθοδο ενεργοποίησε ο σατανάς και στους πρωτοπλάστους, όπου έκανε α) εχθρούς τους Αδάμ και Εύα, καθώς τον Κάϊν προς τον Άβελ. Ο διάβολος πίστεψε ότι ένας απόγονος της Εύας θα του συντρίψει την κεφαλή κατά το λεγόμενο υπό του Θεού, και προκειμένου να απαλλαγεί από την απειλή αυτή, διά  τούτο έστρεψε τον Κάϊν εναντίον του Άβελ. Τον Άβελ αντικατέστησε ο Σήθ ως σπέρμα της Εύας και πρόγονο του Χριστού κατά την γενεαλογία του Λουκά.  β) έκανε εχθρό τη φύση προς τους πρώτους εξορίστους ανθρώπους, γ) έκανε  φοβικό τον άνθρωπο απέναντι στο σύμπαν.

   Η διάγνωση είναι ότι ο άνθρωπος σήμερα βιώνει την διαταραχή, την διαστροφή, την απορία, την σύγχυση, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα, το απρόβλεπτο, τον πανικό, τον φόβο, τον τρόμο, την εθελοντική αυτοκτονία, χωρίς κατανομή ευθύνης των ηθικών αυτουργών. Επίσης τον εσωτερικό διχασμό, την διαφωνία με τον πλησίον, και την  σύγκρουση των διαπροσωπικών σχέσεων, και κάθε ψυχολογικό σύνδρομο. Αυτό έγινε κατορθωτό με την γνώση, με τεχνικό και επιστημονικό τρόπο. Γενικά η επιστήμη περνά περίοδο αιρετικών ερευνών, φρονημάτων και πορισμάτων  που πρέπει να δοθούν απαντήσεις μέσα από επιστημονικές συνόδους ή συνέδρια.  Η γνώση γενόμενη επιστήμη και τέχνη, επάγγελμα και καριέρα, χωρίς την διάκριση των πνευματικών αξιών και των πραγμάτων ουδέν ωφέλησε τον άνθρωπο, διότι η γνώση κατά τον Παύλο φυσιεί και διχάζει.    Διχασμένη προσωπικότητα ο σύγχρονος άνθρωπος,  με συνέπεια διχασμένο το ανδρόγυνο, διχασμένη οικογένεια, διχασμένα αδέλφια, διχασμένοι συνεργάτες, διχασμένοι  επιστήμονες, διχασμένη κοινωνία, διχασμένο έθνος, διχασμένα έθνη, διχασμένος κόσμος. Το γνωστό διαίρει = [δίχασε] και βασίλευε = [κυριάρχησε].  Η επιστήμη  και υπέρ και εναντίον του ανθρώπου. Αντί να του προσφέρει τον βλάπτει. Αντί να του προσθέτει του αφαιρεί. Στην θεωρία αναβάθμιση στην πράξη υποβάθμιση. Αντί να τον οδηγεί στην υποσχόμενη ευτυχία, το σίγουρο αποτέλεσμα είναι η δυστυχία. 

   Η  φύση είναι και αυτή και φιλική, και εχθρική δηλαδή εναντίον του ανθρώπου. Η θάλασσα και αυτή, και φιλική μα και  εχθρική, η οποία  καταπίνει ανθρώπους παρά την προσπάθεια κατάκτησή της από τον άνθρωπο. Η γη επίσης το ίδιο και φιλική και εχθρική. Τους ξαναπαίρνει τους ανθρώπους, μια και αυτή τους έδωσε ως ζωντανές υπάρξεις. Μετά θάνατον   τους καταπίνει  νεκρούς πλέον.  Στο μέλλον θα καταπίνει και ζωντανούς και νεκρούς τους ανθρώπους. Ο αντίχριστος θα προσπαθήσει να πείσει τον άνθρωπο ότι ο Χριστός εις μάτην ήλθε, και σταυρώθηκε, ή ότι στην ουσία αυτός που ονόμασαν μεσσία ή Χριστό τότε, αυτό μόνο δεν ήταν. Οι άνθρωποι, μια και οι εκλεκτοί θα πλανηθούν και θα ξεπεράσουν τους Σοδομίτες και την αποστασία της εποχής προ Χριστού ελεύσεως.  Έτσι ο αντίχριστος εύκολα θα επιλεγεί και θα ονομαστεί σωτήρας του ανθρώπου. 

   Το σύμπαν, τα άστρα δηλαδή και αυτά θα στραφούν εναντίον του ανθρώπου κατά τις Γραφές, και θα αφανίζουν για πάντα στο μέλλον τον αποστάτη άνθρωπο. Ο Θεός όμως χάριν του μικρού ποιμνίου, θα απολυμάνει και θα ανακαινίσει όλη την κτίση καθώς γράφει ο Πέτρος. Ο Θεός, τελικά  ο άνθρωπος δεν κατάλαβε ότι αναπαύεται στους ολίγους, στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.  Μην μας κάνει απορία το ότι κάποτε ο Θεός αρκούνταν στα 3 πρόσωπα.  

   Ο άνθρωπος τελικά μετά από  πρόταση του πονηρού και σε συμφωνία με τον άνθρωπο, διαχρονικά και διαδοχικά διχαζόμενος, έμεινε μόνος ανάμεσα σε εκατομμύρια ανθρώπων. Με δική του επιλογή ο άνθρωπος έγινε εκ νέου εχθρός του Θεού, παρά την προσπάθεια του Θεού διά του Χριστού [ως διαμεσολαβητής] να τον συμφιλιώσει  με τον Θεόν καθώς και με τον πλησίον του, και με την φύση, και με το σύμπαν. Ο άνθρωπος  καταπάτησε και κατάργησε την φιλική συμφωνία  Χριστού και ανθρώπου ο οποίος [άνθρωπος] κατέστη προδότης, ο δε Χριστός παραμένει φίλος και περιμένει, άνποτε ο άσωτος και αποστάτης άνθρωπος θελήσει να επιστρέψει.   

   Θα μπορέσει ο έξυπνος της [κάθε]  εποχής άνθρωπος να διακρίνει το όριο το οποίο υπερέβη εις βάρος του ιδίου ανθρώπου, δηλαδή του εαυτού του; Θα μπορέσει να διακρίνει ότι όλες οι προτάσεις του πονηρού είναι φαινομενικά [τάχα] ωφέλιμες, αλλά πραγματικά  βλαπτικές; Θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον φόβο του θανάτου εμείς οι ορθόδοξοι; Θα μπορέσουμε να γίνουμε μιμητές των μαρτύρων, που τόσο ατιμάζουμε εμείς οι χριστιανοί; ενώ τόσο τιμά η Εκκλησία του Χριστού; Θα μπορέσει ο εγκεφαλικός άνθρωπος να γίνει άνθρωπος της καρδιάς;  Θα μπορέσει η αγάπη και η καρδιά του ανθρώπου η τόσο τραγουδισμένη, από αρπακτική να γίνει δοτική;  δηλαδή να μην παίρνει αλλά να δίνει.            

    Η αποστασία του χριστιανού της εποχής μας, δεσμεύει, και δένει τα χέρια του Θεού διά κάθε βοήθειά μας. Η πίστη και η μετάνοια λύνει τα χέρια του Θεού διά κάθε βοήθειά μας. Από την άλλη  η αποστασία μας, λύνει τα χέρια των προδρόμων του αντίχριστου και στρέφονται παιδαγωγικά εις βάρος  των απίστων και αμετανόητων, ενώ η πίστη και η μετάνοια δένει τα χέρια των προδρόμων και φίλων  του αντίχριστου, και λύνει τα χέρια του Θεού διά κάθε βοήθειά μας. 

   Η προδρομική εποχή έχει προθεσμία λήξεως από το Θεό μακροθυμικά βέβαια, όχι πως την αξίζουμε. Οι αντίχριστοι είναι και πλαστοί, δηλαδή ψεύτικοι,  μα και γνήσιοι.  Θα μπορέσουμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους από τους αληθινούς αντίχριστους;  Ψεύτικοι και αληθινοί είναι όλοι τους εθελοντικά επιστρατευμένοι να φέρουν εις πέρας το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο αντίχριστος. Η επιστήμη εντοπίζει εναέρια ιπτάμενα  αεροπλάνα, υποβρύχια, και υπόγεια αντικείμενα, αδυνατεί όμως να εντοπίσει τον διάβολο ο οποίος έκανε καθολική κατάληψη του ανθρώπου.  Ο λαός έγινε όχλος ή αγέλη ως εκείνη των χοίρων που κατεχόμενη από την λεγεώνα των δαιμόνων πνίγηκε στη θάλασσα. Ιούνιος 2021.  Αμήν.     

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου