Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

 

 

ΓΙΑ να ΘΥΜΗΘΟΎΝ οι ΈΛΛΗΝΕΣ. 

   ΚΑΤΆΣΚΟΠΟΙ, ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ, ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ, ΜΑΎΡΟΙ, ΆΣΠΡΟΙ, ΚΊΤΡΙΝΟΙ, ΠΑΡΔΑΛΟΊ, και ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΈΝΟΙ,  άλλοι από έξω και άλλοι από μέσα καταστρέφουν την πατρίδα μας, φτάνει εμείς, όχι κόκκαλο να γλείφουμε, αλλά ούτε καν ελπίδα να έχουμε. 

  Δεν θέλουμε τουρισμό και τουρίστες. Αυτοί μας μόλυναν ότι Ελληνικό έχουμε. 

   Δεν θέλουμε μετανάστες. Πως ως το 1980 έφταναν και περίσσευαν τα εργατικά χέρια των Ελλήνων και των Ελληνίδων και μετά δεν έφταναν.

    Έως το 1990 επαρκούσαν τα εργατικά Ελληνικά χέρια για την συγκομιδή των Ελληνικών προϊόντων. Μα και αν δε επαρκούσαν αυτοί οι χρυσοπληρωμένοι πολιτικοί οδηγούσαν το δημογραφικό. Δεν γνώριζαν ότι κάποια ημέρα θα έχουμε έλλειψη; Γιατί τόση αδιαφορία; Ας πούμε ότι πταίουν οι πολιτικοί. Μα αυτοί δεν είναι τα δικά μας παιδιά; δικοί μας συγγενείς; από το ίδιο χωριό; τον ίδιο Νομό; ή Νησί; από την ίδια Ελληνική κοινωνία; με την ίδια παιδεία; κλπ. Τι παραπονούμαστε; Τέτοια παιδιά δεν θέλαμε;

   Αντί να αυξήσουν τα οικογενειακά επιδόματα και λοιπά προνόμια των πολυτέκνων της περιόδου της επταετίας, κλπ, εκείνοι αργότερα τα κατήργησαν!!! 

   Η επταετία έφερε θυμάμαι επιλεγμένα εργατικά χέρια από την Συρία. 

   Η επταετία έφτιαξε Βιομηχανικές ζώνες σε όλη την Ελλάδα με πολλά εργοστάσια, που εργάζονταν όλοι οι Έλληνες,  η Δημοκρατία αργότερα τα έκλεισε. 

   Η επταετία άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα κλπ. η Δημοκρατία τα απαγόρευσε. 

Η επταετία έφερε τους επιστήμονες του εξωτερικού στην Ελλάδα, η Δημοκρατία τους έδιωξε στο εξωτερικό.  

   Η επταετία έφτιαξε σύνταγμα το οποίο δεν ήταν στα μέτρα των μελλοντικών Δημοκρατών και το 1975 το  κατήργησαν. 

   Δεν θέλω να σε κουράσω περισσότερο, εσύ αυτά τα λίγα να θυμάσαι και πολλά να καταλαβαίνεις και στο μέλλον να πράττεις ανάλογα και έξυπνα για σένα και την Πατρίδα-Ελλάδα Σου. 

   Επί επταετίας μία ληστεία είχαμε από κάποιον Βερνάρδο με πλαστική καραμπίνα. Επί Δημοκρατίας τι συμβαίνει;

   Επί επταετίας έγινε μία γεώτρηση πετρελαίου στον Πρίνο, επί Δημοκρατίας 50 χρόνια μηδέν.

   Η εκκλησία είχε ένα Νοσοκομείο για τους κληρικούς, και παρέδωσε στο κράτος διότι δεν ήταν άξια να το διατηρήσει!!! Κύριε ελέησον.  

   Ήταν μάλλον ακριβά σε ημερομίσθια τα χέρια των Ελλήνων για τους κατέχοντες Ελληνική γη κλπ. Το 1990-91 και έφεραν Αλβανικά εργατικά χέρια για τη γη, τη θάλασσα και τις τέχνες. Ήταν και φτηνά τα εργατικά χέρια των ξένων, ενώ τα περσινά Ελληνικά ήταν ακριβά. Έτσι κέρδιζαν και άφησαν-ξέχασαν τους Ἐλληνες από τότε και έπαιρναν Αλβανούς, Πολωνούς, Βούλγαρους, Ρουμάνους, κλπ. 

   Ο πράκτορας της Αμερικής-ΗΠΑ, Ανδρέας «ο χαρισματικός και παλικαράς» που δήθεν με το σύνθημα: έξω οι Αμερικάνοι κ, α, τα έβαλε με την Αμερική, έτσι νόμισαν οι Έλληνες!!! το 1981 τον Νοέμβριο έστρεψε τους μαθητές στην γνώση, και όλους τους έστειλε χωρίς εξετάσεις εισαγωγής σε Γυμνάσια και Λύκεια. 

   Σε λίγα χρόνια ένας μαθητής του βαθμού 3 περνούσε σε ΤΕΙ, και του 5 και 6 περνούσε ΑΕΙ!!! Οι γονείς Έλληνες αυτό το θεώρησαν μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά τους τα απέσυραν από τις τέχνες και τα προώθησαν όλα στην πονηρή γνώση.

   Ναι φτιάξαμε και επιστήμονες, [αφήνω τους κηφήνες] ποιος ξόδεψε τα χρήματα; που δουλεύουν; που και σε ποιους τους στείλαμε; Εμείς τι και ποιους φέρνουμε σήμερα στην Ελλάδα; Δεν πρέπει έστω και αύριο τουλάχιστον να κάνουμε έναν απολογισμό; Γιατί στα ατομικά οικονομικά μετράμε κάθε τόσο το απόθεμα, τα κέρδη, τις ζημιές κλπ; Τον απολογισμό της Ελλάδας πότε θα τον κάνουμε; καθώς και στο εθνικό και στο χριστιανικό;

   Καλώς Κακώς, Κουτσοί Στραβοί, όλοι για Γράμματα. Μάθε γράμματα καημένε να ζήσεις, [αυτά έλεγαν στα παιδιά τους οι γονείς] και όχι να δουλεύεις-εργάζεσαι. Η εργασία όμως είναι έργο από Θεού, να εργάζεσαι είπε στον Αδάμ. Ρώτησα κάποιον: εργάζεσαι πως τα πας; Άσε με αδελφέ έμπλεξα με μία παλιοδουλειά!!! κλπ, χαρακτηρισμούς. Η εργασία από την οποία ζούσε, ήταν παλιοδουλειά, ή εκείνος ήταν παλιάνθρωπος; Πάντα κάποιος άλλος και κάτι άλλο πταίει. Ποτέ εμείς. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, η οποία εκφράζεται με βαριές κατά το λαό κουβέντες. 

   Άκουσα κάποτε έναν κομματικό υπάλληλο σε διάδρομο του Νοσοκομείου που έλεγε φωναχτά: τα ρολόγια και τα κορόϊδα δουλεύουν-εργάζονται. Ένα άλλο που ήταν σύνθημα των Ελλήνων γονέων ήταν; να πιαστούν τα παιδιά τους από την κρικέλα δηλαδή από το κράτος, το Δημόσιο τομέα, έχει  το κράτος καημένε [έλεγαν] μην το λυπάσαι, για όλους έχει, όποιος προλάβει θα πάρει, κλπ, και όλοι έτρεχαν να πάρουν, δηλαδή να κλέψουν, πατώντας ο ένας πάνω στον άλλον, ας ήταν και αδελφός του!!! ας ήταν και ο φτωχότερος!!! Να όμως που έφτασε το κράτος μαζί με εμάς, διότι θέλουμε δεν θέλουμε με αυτό το κράτος θα πορευτούμε όσο θα ζήσουμε.  Αργότερα το σύνθημα ήταν : στο διάβολο η θρησκεία, στο διάβολο η οικογένεια, στο διάβολο η πατρίς, να πεθάνει η ΕΛΛΆΔΑ να ζήσουμε εμείς!!! Κύριε ελέησον. 

   Τα γράμματα έλεγαν είναι άλλα δύο μάτια.  Όποιος ξέρει γράμματα βλέπει και από [προς τα] πίσω. Δούλεψε να τρώγεις και κλέψε να έχεις!!! Κύριε ελέησον.

   Στα είκοσι χρόνια ο νέος ήταν άνεργος, τεμπέλης, έγινε βάρος και στην οικογένεια και στο κράτος, με ακολουθία το αλκοόλ, το τσιγάρο, την καφετέρια, τα ναρκωτικά, την πορνεία, την κάθε είδους εγκληματικότητα κλπ. 

   Ολίγα από τα πολλά που απολαμβάνουν [αρέσει δεν αρέσει] οι Έλληνες σήμερα. Ξύπνα Έλληνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου