Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

 

 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΣΗΜΕΡΑ  ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΙ΄ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.

Ο ΘΕΌΣ ΈΧΕΙ ΣΗΜΆΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΆΤΕΥΣΗ.

ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΊΣ    ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΉΣΕΙΣ ΕΣΎ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΊΑ, ΠΟΙΌΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ; ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΈΣ;

 

 

 

 ΙΟΥΛΙΟΣ 2021.

Οι διώκτες των χριστιανών τα πρώτα  χρόνια του χριστιανισμού άρχιζαν να απειλούν τους χριστιανούς λεκτικά, μετά περνούσαν στις διαχρονικές [με δύο τρόπους] μεθόδους, α) στο τάξιμο [δελεάζουν (παροχές που αρέσουν) τον άνθρωπο σε ότι αγαπά] ή β) την απειλή [σε ότι ο άνθρωπος έχει φόβο και δεν συμπαθεί] η οποία είχε συνέχειες. Πρώτα άρχιζαν από το επάγγελμα, μετά την οικογένεια, μετά την φυλακή, μετά τα βασανιστήρια μεθοδικά και αυξανόμενα, μετά η αρτιμέλεια είχα σειρά κόβοντας αρχικά και κάτι μικρό από πάνω σου, στη συνέχεια κάποιο χέρι, μετά κάποιο πόδι, φτάνοντας τελικά στο κεφάλι.  Η εποχή του ταξίματος στους καιρούς που ζούμε, έχει περάσει για εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Ήδη είμαστε στην αρχική περίοδο των διωγμών. Θα υπάρξει συνέχεια, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ας μην εθελοτυφλούμε και πιστεύουμε ότι όλα πάνε καλά, τότε φανερώνουμε ότι μας αρέσει ο βιασμός. Καλά στην αρχή, είναι ας πούμε  εύκολο και κάτω από τα μέτρα μας και έχουμε δυνατότητες, και αντοχές, [επιλογή έχουμε μόνο μία, ή συμφωνούμε ή διαφωνούμε] γρήγορα όμως θα εξαντληθούμε και τότε ποία θα είναι η συνέχεια; Αυτοί δεν θα σταματήσουν όλο και να σφίγγουν το μηχανισμό [με κάθε τρόπο και μέθοδο, μέσω της υγείας, της οικονομίας, της διατροφής, της φύσεως, του αέρα, της θάλασσας, κ.λπ.] εκτός αν επέμβει ο Θεός, έως ότου .... καταλαβαίνεις νομίζω. Ας αντιληφθούμε όλοι οι λαοί του κόσμου ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ σήμερα, είναι αναγκαίος όσο ποτέ. Όλοι γνωρίζουν για τον ΧΡΙΣΤΟ, και όμως είναι τόσο θεληματικά και ηλίθια μάλλον, αντιπαθής και άγνωστος!!! Λέγει κάποιος: σήμερα οι άνθρωποι σταυρώνουν τους συνανθρώπους των, που μεγαλώνουν και ζουν μαζί, πόσο μάλλον τον ΧΡΙΣΤΟ που δεν τον είδαν. Και όμως ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο μόνος βοηθός, αξιόπιστος εγγυητής  και ο μόνος που θα βοηθήσει και εσένα Έλληνα, αδελφέ χριστιανέ, ή αν θέλεις πολίτη του κόσμου.

 

Η κριτική από την φωτογραφία. Είπε κάποιος άνθρωπος: κοιτάζω εδώ και καιρό τις φωτογραφίες από τις συναντήσεις του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου και των παπών Ρώμης, και χωρίς να είμαι ειδικός τι παρατηρώ. Τον  άνθρωπο τον προδίδει το βλέμμα του προσώπου του, είναι πότε διστακτικό, πότε φοβικό, πότε ντροπής και σαν να ντρέπεται, λες και κάνει κάτι λάθος ή κακό, πότε κατωτερότητας, πότε  περιέργειας, πότε φανερώνει άλλα ψυχολογικά συμπλέγματα κ.α. Ένας ειδικός πολλά θα μπορούσε να αποκαλύψει, τα οποία δεν γνωρίζουμε. Μήπως και οι λεγόμενοι καθηγητές και ειδικοί έχουν πολλές ομοιότητες; 

Οι σατανιστές άνθρωποι και πρόδρομοι του Σατανά, είναι σε αγώνα δρόμου στο ποιος θα εμφανισθεί ως σατανικότερος του σατανά, όπως λέμε, Βασιλικότερος του Βασιλέως. Οι τελευταίοι πρωθυπουργοί στην Πατρίδα μας ήταν και είναι υπέρμαχοι υπέρ των παγκοσμιοποιητών και μεθοδεύουν δεινά για την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ τα οποία οι ίδιοι σατανιστές δεν τολμούν, αλλά έχουν τους γενίτσαρους δούλους.

Πρότειναν και επέβαλαν και έκλεισαν [με την βοήθεια των ποιμένων]  τους Ναούς των ορθοδόξων [όχι όμως των άλλων θρησκειών]. Διά να φανεί καλός ο διάβολος,  δεν τα κάνει ο ίδιος, αλλά βάζει να τα κάνουν οι εθελόδουλοι και προσκυνημένοι σε αυτόν άνθρωποι.

Οι πνευματικοί δήθεν ποιμένες και πρόδρομοι του διαβόλου πρώτοι, μάλλον ψευδο-εμβολιάσθηκαν, προκειμένου να δώσουν το παράδειγμα στους χριστιανούς [σαν εκπρόσωποι; του Χριστου!!! ως εις τύπον και τόπον Χριστού!!!] λέγοντας, ότι κάνουμε εμείς να το κάνετε και εσείς!!! Δυστυχώς αυτοί δεν κάνουν ότι έκανε ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Όταν εκείνοι δεν κάνουν υπακοή στο Χριστό τον οποίον έχουν μάλλον αντιποιηθεί, πως εμείς θα κάνουμε υπακοή σε αυτούς. Ζούμε τον αιώνα τον απατεώνα, που δεν ήλθε μόνος του, αλλά τον έφεραν  οι πολιτικοί και θρησκευτικοί πρόδρομοι του μόνου απατεώνα του σατανά.

Οι πυρκαγιές άρχισαν με την είσοδο του μήνα Αυγούστου [του μήνα της Παναγίας για τους χριστιανούς] επιφέροντας μεγάλη καταστροφή στην ΕΛΛΑΔΑ.

Η κάθε καταστροφή φέρνει μεγάλες αλλαγές όπου αυτό συμβαίνει. Ας θυμηθούμε [από τις πολλές καταστροφές] την Μικρασιατική καταστροφή, ας θυμηθούμε τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ας θυμηθούμε τον εμφύλιο στην Πατρίδα μας, ας θυμηθούμε την καταστροφή με βομβαρδισμούς της [καλώς ή κακώς ενωμένης] Γιουγκοσλαβίας, και Σοβιετικής ένωσης [εδώ όχι βομβαρδισμούς] , καθώς και κάθε είδους καταστροφή που αφορά τον άνθρωπο διότι δεν είναι μόνο οι φυσικές ή πολεμικές καταστροφές, αλλά και οι οικονομικές, οι κοινωνικές, οι πολιτικές, οι πολιτισμικές, οι ηθικές, οι θρησκευτικές κ.α. Αφήνω τις καταστροφές που έγιναν από τους προδρόμους του αντίχριστου φρονήματος στις άλλες Ηπείρους. 

Την κάθε καταστροφή ακολουθεί άμεσα η κατασκευή, αυτό σήμερα το λένε ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ. Τώρα η επανεκίνηση  θα είναι γενική θα περιλαμβάνει και θα ρυθμίζει, [από τα βασικά, μέχρι την λεπτομέρεια] ακόμη και το φαγητό σου, το ντύσιμό σου την ώρα που θα κοιμηθείς, την συμπεριφορά σου, την σκέψη σου, το συναίσθημά σου κ. λπ. Τι άραγε σου ετοιμάζουν μετά την καταστροφή; το λέγουν, το πρόγραμμά τους είναι γραμμένο και αναρτημένο, είναι νόμος ψηφισμένος από εσένα Ευρωπαίε πολίτη. Είναι ειλικρινείς οι πρόδρομοι, εσύ όμως το γνωρίζεις;  Δικαιολογείται άγνοια νόμου; όχι βέβαια, άρα έχει συνέπειες και κόστος.


ΙΟΥΛΙΟΣ 2021.

 οι τίτλοι περιττεύουν. κείμενα που πρέπει να διαβάζονται κάθε ημέρα. Καθώς και τα ιερά βιβλία, επίσης και το βιβλίο των ερωτήσεων της ζωής, μαζί με το βιβλίο του παραδείγματος.

Έως το τέλος του κόσμου [όποτε έλθει] θα συγκρούεται ο Σιωνισμός - το υλικό με τον Ελληνισμό - το πνευματικό.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ αν εμείς  οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ στις επόμενες εκλογές, κυβερνήτες ΕΛΛΗΝΕΣ. 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ η ΠΑΝΑΓΙΑ και οι ΑΓΙΟΙ δεν ψηφίζουν, παρά εμείς, οι έως σήμερα ΡΑΓΙΑΔΕΣ.  

ΡΑΓΙΑΔΕΣ είμαστε ΡΑΓΙΑΔΕΣ κυβερνήτες ψηφίζουμε, γιατί παραπονούμεθα;

Αν είμασταν ΕΛΛΗΝΕΣ θα ψηφίζαμε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είμαστε  ΕΛΛΗΝΕΣ ; στο γένος, στην παιδεία, στην αρετή,  στον πολιτισμό, στην τέχνη, στην χριστιανική πίστη;

Είμαστε ελεύθεροι σήμερα εμείς οι  ΕΛΛΗΝΕΣ, ή είμαστε υπό αιχμαλωσία αρχής γενομένης  από το 1453, ή υπό διαχρονική κηδεμονία ως ορφανά, ανήλικα, και απροστάτευτα  τέκνα από το 1821; 

Μήπως είμαστε υιοθετημένοι αφού δεν έχουμε το επώνυμο των πατέρων μας ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά το επώνυμο γραικοί [γκρίκς], με το οποίο μας βάπτισαν οι Φράγκοι και οι Μογγόλοι της Ελληνικής Ευρώπης;

Οι Ευρωπαίοι λένε ότι, εμείς οι νέο Έλληνες  δεν έχουμε τίποτε το κοινό με τους αρχαίους  Έλληνες. Εμείς μήπως πρέπει να τους αποδείξουμε με πράξεις ότι είμαστε διάδοχοι εκείνων; έχουμε αποδείξεις να τους επιδώσουμε; Έχουμε πνεύμα ανδρείας; θυσίας; πίστεως; ήθους; λογικής; ευσέβειας;  και γενικά πνεύμα ΑΡΕΤΗΣ;

Ο Σπαρτιάτης Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ με το ΟΧΙ, απέδειξε ότι ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ με το ΟΧΙ, ΑΠΈΔΕΙΞΕ ότι ήταν  ΕΛΛΗΝΑΣ. 

Οι μάρτυρες της περιόδου 1453 έως το 1821  άνδρες ή γυναίκες, με τη θυσία τους στον κοινόν αγώνα,  με το ΟΧΙ άλλη σκλαβιά,  απέδειξαν ότι ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ με το ΟΧΙ άλλη υπακοή στους προσκυνημένους κοτζαμπάσηδες, απέδειξε ότι ήταν  ΕΛΛΗΝΑΣ. Πήγαινε κάθε Κυριακή και μεγάλη εορτή στην Εκκλησία ως χριστιανός ορθόδοξος. Υπάρχουν σήμερα ηγέτες μιμητές του Καποδίστρια;

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ με το έπος του 1940 λέγοντας ΟΧΙ  υπακοή στο φασισμό,  απέδειξε ότι ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ. 

Άγνωστοι θα μείνουν για πάντα και άγραφοι στο ιστορικό βιβλίο της ΕΛΛΑΔΟΣ  άνδρες και γυναίκες,  κληρικοί και λαϊκοί με το ισόβιο  και έως θανάτου ΟΧΙ τους, στην προδοσία, στην φιλοδοξία, στην φιλαργυρία, σημερινή λεγόμενη μίζα κ. λπ.

Ολίγοι ήταν οι προδότες, οι δε περισσότεροι όμως πατριώτες, Ελληνόψυχοι, Ελληνόφρονοι και Χριστόφρονοι. 

ΦΩΤΙΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΙ  έλεγε ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ στους προσκυνημένους τότε, μιζαδώρους σήμερα.

Οι πολιτικοί μάλλον όλοι, εκτός ελαχίστων αντικαταστήσανε το  Έθνος, την Πατρίδα με την λέξη Χώρα, το Έλληνες και Ελληνίδες με το συμπολίτες και συμπολίτισσες. 

Εδώ και 47 χρόνια το ΟΧΙ σώθηκε , δεν υπάρχει άλλο, και από ότι φαίνεται κυριαρχεί το ΝΑΙ στην Ε. Ο. Κ.  ΝΑΙ στην ΑΜΕΡΙΚΗ, ΝΑΙ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΝΑΙ στην ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑΙ στην ΑΛΒΑΝΙΑ, ΝΑΙ στα ΣΚΟΠΙΑ, ΝΑΙ στην ΙΤΑΛΙΑ, ΝΑΙ στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΝΑΙ στους λαθρομετανάστες, ΝΑΙ στα εμβόλια, ΝΑΙ στην πάσης φύσεως  διαφθορά, ΝΑΙ  σε ότι βλάπτει την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όλοι γύρω μας, έχουν ιστορικά δικαιώματα εις βάρος της Πατρίδος μας, εμείς το αρχαιότερο έθνος, δεν έχουμε κανένα ιστορικό δικαίωμα; αίσχος Έλληνες, μάλλον γραικοί.  

Μήπως η ΕΛΛΑΔΑ  ως μητέρα ανατρέφει στην αγκαλιά της γενίτσαρους;

Στην θέση του ΟΧΙ εμείς οι νεώτεροι βάλαμε σε όλα το ΝΑΙ, μάλλον το Εγγλέζικο  γιές.  

ΤΕΛΙΚΑ αφού βλάπτουμε την Πατρίδα με το δικό μας ΝΑΙ, μήπως πρέπει τα παιδιά μας να το κάνουνε ΟΧΙ;  

Σε σας λέγω νέοι Έλληνες: οι γονοί σας-μας,  πρόδωσαν  την πατρίδα που σας-μας άφησαν γιατί νόμισαν ότι είναι ή ήταν,  δική τους, καθώς πρόδωσαν και εσάς. Η προδοσία έγινε φανερή από τους καρπούς [πληρωμές, υλικές απολαύσεις και καλοπέραση] που γεύτηκαν. Ας έλεγαν τότε ακόμη το ξεχασμένο, μάλλον σήμερα απαγορευμένο: ζήτω η Ελλάς, αυτό το έλεγαν με τα χείλη και όχι με την καρδιά. Εσάς που εννοείται σας αγαπούσαν, σας άφησαν σε ένα γεωγραφικό χώρο που είναι γεμάτος αγκάθια και τριβόλια. Ήλθε τότε,  ο Χριστός και η παναγία με τους αγίους στη μέση της γης - μεσόγειο, που ονομάζουν ΕΛΛΑΔΑ, ήδη σήμερα, με τον εναγκαλισμό με τις αιρέσεις,  τους διώχνουμε με τον τρόπο μας.

Ας νέοι είναι σύνθημά σας το: ΟΧΙ στο  ένοχο ΕΜΒΟΛΙΟ, ΟΧΙ  στην προδοσία, ΟΧΙ στην μίζα, ΟΧΙ ψήφο  στους εξαρτημένους πολιτικούς, ΟΧΙ στους ξενόπιστους θρησκευτικούς, ΟΧΙ στους σατανιστές, ΟΧΙ στους παγκοσμιοποιητές, ΟΧΙ στους Νεοταξίτες.  ΝΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑΙ στο ΧΡΙΣΤΟ, αυτά τα δύο σας φτάνουν, καθώς έλεγε ο Άγιος και ιερο-μάρτυρας ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.

Το ΟΧΙ σε ελευθερώνει, το ΝΑΙ σε αιχμαλωτίζει και σε θανατώνει, το ΝΑΙ είναι ψήφος πουλήματος της Πατρίδας, της ΕΛΛΑΔΑΣ. 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. Αυτά τα λόγια τα έχετε ακούσει τις τελευταίες δεκαετίες ; και πόσες φορές. Ο ΣΙΩΝΙΣΤΉΣ Ομπάμα  των Η. Π. Α. μέσα στην ΑΘΗΝΑ είπε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ και οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ από κάτω χίλια άτομα απλά χειροκτρότησαν, αντί να αντιφωνήσουν ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ και τα τζάμια της αίθουσας να τρίξουν.  Το χειροκρότημα φίλοι μου, δεν εκφράζει τίποτε το ψυχικό, το από καρδιάς, παρά είναι για το μωρό που κάνει ένα βήμα, ή λέγει κάποια μισή λέξη κ. λπ. 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είπε για το γένος μας, [με τα κάτωθι λόγια του, όταν κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ζήτησαν ακρόαση] : ήλθε ο καιρός να δοξασθή ο υιός του Θεού, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ; Δυστυχώς οι Ιουδαίοι τον ντρόπιασαν τον Θεό, έκαναν το θέλημα του διαβόλου και σταύρωσαν τον Χριστό, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ που ο Θεός περίμενε [σαν να ήταν η εναπομείνασα  ελπίδα του] να τον δοξάσουμε, εμείς δυστυχώς μάλλον τον απογοητεύουμε, και τον ντροπιάζουμε σαν τους Ιουδαίους μετά από 2000 χρόνια. Οι σατανιστές έχουν στόχο να μην αφήσουν να μείνει στη γη κανένας φίλος του Χριστού, θα τους επαληθεύσουμε; 

Από ομολογίες ανθρώπων άλλων εθνών: θα ήθελα να ήμουν και εγώ ΕΛΛΗΝΑΣ.

 Εμείς  θέλουμε να είμαστε, Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και ότι άλλο εκτός από ΕΛΛΗΝΕΣ. Ντροπή ραγιάδες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου