Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΦΈΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΆΜΟΣ, ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΔΎΟ ΑΝΔΡΏΝ Ή ΔΎΟ ΓΥΝΑΙΚΏΝ.

 ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ Η ΑΡΧΉ.  Έπονται συνέχειες.

   Γάμος είναι διά βίου ζωή ενός ανδρός και μίας γυναικός. Ότι άλλο μόνο Γάμος δεν μπορεί να ονομαστεί. Είναι αντιποίηση Γάμου  και παράνομο. Διά τον χριστιανό είναι σχέση παρά φύσιν και αμαρτία. Ας δοθεί όποιο άλλο όνομα από την πολιτεία, όχι όμως Γάμος.

 

   Οι νεοεποχίτες παγκοσμιοποιητές έφτασαν τον άνθρωπο να ξεχάσει και να αντιπαθεί, ότι κανονικό και να συμπαθεί ότι αντικανονικό. Αυτό το έκτρωμα σχέσης θα είναι αύριο πρότυπο οικογένειας!!!  Η διαστροφή, η ιδιαιτερότητα, η κάθε ανωμαλία, κλπ, θα είναι ο κανόνας ζωής για τον άνθρωπο της νέας εποχής του Σατανά του 21 αιώνα. Με την αλλαγή του αιώνα και την ανατολή του 2001, πολλά διεμήνυσαν οι νεοταξίτες,  αλλά ο κόσμος δεν κατάλαβε τίποτε. Το κακό που θα κάνουν στον άνθρωπο το διαλαλούν πολλά χρόνια πριν.  Οι θεωρούμενοι σοφοί  κλπ, άνθρωποι με τόση γνώση δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται τους αυριανούς κινδύνους. 

   Διά το ζήτημα του Γάμου των ομοφυλόφιλων έγινε διαβούλευση, συζήτηση, συνεδρία κλπ, από πολιτεία, εκκλησία, επιστήμη, κοινωνικούς φορείς κλπ; Την εκκλησία την έχει αποκλείσει το Ελληνικό Κράτος από όποια διαβούλευση. Η εκκλησία για το Κράτος είναι ανύπαρκτη, υπάρχει μόνο για ψήφους. Ιστορικά από ότι γνωρίζουμε το Κράτος δεν ρώτησε ποτέ την Εκκλησία όχι μόνο σε εθνικά ζητήματα, αλλά ούτε και σε θρησκευτικά. 

   Ας τολμήσουν οι ποιμένες να αποκηρύξουν από τον άμβωνα τους δηλωμένους άθεους πολιτικούς. Οι ποιμένες με τις τακτικές τους χρεοκοπούν  τον λόγο και τον νόμο του Κυρίου. Δεν το λέγουν δημόσια, αλλά με τα έργα τους αφήνουν να εννοήσουμε [αν έχουμε νοητικό μηχανισμό στην κεφαλή μας] ότι δεν πιστεύουν στον Κύριο!!! Μήπως και εμείς οι υπόλοιποι σιωπώντας, συμφωνούμε με τους αδιάφορους και σιωπώντας ποιμένας; Μήπως το σταύρωσον-σταύρωσον το λέμε σαν εικόνα χωρίς ήχο;

   Μα και αν τους κατηγορήσεις τους πολιτικούς και τους ποιμένες και τους καταστήσεις υπεύθυνους, θα σου πούνε: ότι είχαν την εντολή  να βοηθήσουν τις όποιες μειονότητες στον σύγχρονο κόσμο και όχι για όλους,  και τίποτε περισσότερο.  Ας γνωρίζουν οι πολιτικοί που θα ψηφίσουν  σοδομικούς  και διαστροφικούς νόμους ότι, αυτοδιαγράφονται από μέλη του σώματος της ορθόδοξης εκκλησίας. Η εκκλησία κάποια εποχή που θα έλθει, θα απαγορεύουν την είσοδο στα μη τακτικά μέλη της να εισέρχονται σε ορθόδοξο Ναό. Η Βουλή αυτό πράττει, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα αυτό πράττουν, η κάθε επιχείρηση αυτό πράττει, η κάθε επιστήμη στον χώρο της αυτό πράττει, γιατί ὀχι η ορθόδοξη εκκλησία; Παντού ελέγχεται η είσοδος, γιατί στον ναό απαγορεύεται ο έλεγχος; Με παρόμοιο σκεπτικό και οι εκκλησιαζόμενοι, μειονότητα είναι,  αυτοί δεν έχουν δικαίωμα; Η ορθόδοξη εκκλησία αφορίζει τους εχθρούς της, αιρετικούς κλπ, να το περιμένουν αυτό και οι πολιτικοί, [την Κυριακή της Ορθοδοξίας που σε λίγο θα έλθει] αφού δημόσια έχουν ενταχθεί με τους εχθρούς  του Χριστού.

   Από την άλλη οι νεοεποχίτες σατανιστές θα σου πούνε: εμείς το είπαμε τότε, πριν τόσα χρόνια, [μέσα από έργα, συγγραφές, οργανώσεις, διαφήμιση κλπ όλα νόμιμα] δεν σας κρύψαμε τίποτε!!!. Μάλιστα αναφέραμε και τους κινδύνους!!!. Έτσι θα φτάσουμε στο να  καταριόνται [κατά όπως λέγουν οι Γραφές] οι απόγονοι τους προγόνους των.

    Ο Ιωάννης ο βαπτιστής έλεγε: γεννήματα της οχιάς=γεννημένοι από φίδια, Μ ε τ α ν ο ε ί τ ε, συνέλθετε  μετανιώστε και επιστρέψτε.

    Ο Χριστός είπε τον καιρόν εκείνον: 1] Μ ε τ α ν ο ε ί τ ε, 2]  [είστε] ω γενεά [ανθρώπων] ά π ι σ τ η [οι] και δ ι ε σ τ ρ α μ μ έ ν η [οι]!!!  Βαριές κουβέντες φίλοι μου, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, μας αρέσει, δεν μας αρέσει, και άπιστοι είμαστε και διεστραμμένοι.  

   Το [ε ί σ τ ε] αναφέρεται σε εμάς. Προς εμένα και προς εσένα προσωπικά φίλε μου.    Κάπως έτσι εμείς επιλέξαμε και γίναμε και άπιστοι και διεστραμμένοι. Ο λαός σε όποια παρόμοια πνευματική πτώση εκφράζεται με δύο λέξεις: Σόδομα και Γόμορρα.  

   Το  ά π ι σ τ ο ι    αναφέρεται σε εμάς, στη σχέση μας με το Θεό. Πιστοί στην κυριολεξία είναι οι μάρτυρες του Θεού και της πατρίδας. Όλοι οι άλλοι δεν έχουν απόδειξη πίστεως, άρα είναι τυπικά πιστοί, στο όνομα μόνο και όχι στην ουσία. Κατέχεις κάτι όταν έχεις αποδεικτικά στοιχεία όπως  για το οικόπεδο, έχεις συμβόλαιο αγοράς κλπ. Η απιστία γεννάει την διαστροφή. Δεν είναι ξένα το ένα προς το άλλο. Συγκοινωνούν.

   Το  δ ι ε σ τ ρ α μ μ έ ν ο ι   αναφέρεται πάλι σε εμάς.  Είναι αποτέλεσμα εξωτερικό, η βιτρίνα του καθενός στην καθημερινότητα,  που φαίνεται από τις συμπεριφορές, κινήσεις, ενέργειες, που προεκτείνονται στη βάση τους οριζόντια,  και το εισπράττει η κοινωνία που ζούμε.    Διαστρέφω σημαίνει γυρίζω ανάποδα, αντίθετα, αντίστροφα.  Λέγουν πολλοί τη λέξη αναποδιασμένος κλπ, αυτό σημαίνει διεστραμμένος περισσότερο ή λιγότερο δεν έχει σημασία. 

Πάμε παρακάτω. 

   Όσον αφορά τον χριστιανικό Γάμο. Γάμος είναι κοινωνία,  τελετή και ευχή της Εκκλησίας του Χριστού για συνάφεια και σχέση ενός ανδρός μετά μίας γυναικός για δημιουργία οικογένειας προς τεκνοποίηση.  

   Είναι αγαπητική κοινωνία,  που αναπαύει τον εαυτό μας, τον πλησίον μας και το Θεό μας. Αν δεν υπήρχε αυτή η ειδική σχέση ανδρός μετά γυναικός, ποιος άνδρας θα πλησίαζε γυναίκα; και ποια γυναίκα θα πλησίαζε άνδρα; Από αρχής εμφανίσεως του ανθρώπου επί της γης ο άνθρωπος τηρούσε το του Θεού, αυξάνεστε  και πληθύνεστε, χωρίς να το κατανοεί σε βάθος. 

   Όποια άλλη σχέση δεν δικαιούται να ονομάζεται Γάμος.  Ας εφεύρουν άλλη ονομασία, όχι όμως Γάμος.  Κοινωνία έχουμε με τον εαυτό μας, με τον κάθε  πλησίον μας και με το Θεό μας. 

   Ο Γάμος πήρε σάρκα και οστά στην παράδοση της χριστιανικής εκκλησίας. Εκτός πίστεως δεν μπορεί να ονοματιστεί Γάμος. Καλούν στην Ελληνική Βουλή για ψήφο και νομιμοποίηση αυτού του κοινωνικού εκτρώματος και το ονομάζουν Γάμο. Οι πολιτικοί  γνωρίζουν, στη βάση τι θέλει ο Ελληνικός λαός.   Αυτοί ως ανώτεροι άνθρωποι μαζί με τους ποιμένες ενώπιον της ιστορίας τι κάνουν για τον Ελληνικό λαό που τους ποτίζει, τους ταΐζει, κλπ. Ποιον υπηρετούν οι εθνοπατέρες μαζί με τους ποιμένες; Οι υπάλληλοι του λαού πολιτικοί υπό το έργον, καθώς  και οι ποιμένες ως διάκονοι, έγιναν αφεντάδες; Έχουν νερώσει σε μεγάλο βαθμό, ότι είναι Ελληνοχριστιανικό, δεν πάει άλλο. Μας οδηγούν σε μεταλλαγμένο φύλο, μεταλλαγμένη πίστη, οικογένεια, ηθική, δίκαιο, κλπ, όλα μεταλλαγμένα.

   Η πολιτεία και η Εκκλησία ως ηγεσίες του ίδιου φύλου, νομίζω ότι είναι σε ένα Γάμο ομο-ηγεσιών. Οι ηγεσίες σε σύμφωνο συμβίωσης.   Η πολιτεία τα τελευταία χρόνια αποφασίζει εκείνη για το μέλλον των Ελλήνων χωρίς εκείνους. Δεν τους ρωτάει για τίποτε, απόδειξη είναι ότι, 1] το ναι το μετατρέπει σε όχι, και το όχι σε ναι, ανάλογα, 2] Άλλον ψηφίζουν οι Έλληνες και άλλον παρουσιάζει η μητριά Αμερική.  Δεν σου φτάνουν αυτά τα δύο Έλληνα;

   Η Ελληνική πολιτεία τα Ελληνόπουλα τα μεταλλάσσει σε γενίτσαρους, ανθέλληνες και μισΈλληνες. 

   Η εκκλησία της Ελλάδος τα   Ελληνόπουλα τα βαπτίζει χριστιανούς και τα μετατρέπει σε άθεους και Χριστομάχους. Η Ελλάδα δε παράγει Έλληνες πατριώτες, καθώς και η  Εκκλησία της Ελλάδος δεν παράγει χριστιανούς ορθοδόξους.  

   Σκέψου φίλε μου αν από αρχής συστάσεως αυτού του ομοφυλοφιλικού λεγόμενου Γάμου είναι  διαστροφικός, αργότερα με τα υιοθετημένα τέκνα το αποτέλεσμα, αντιλαμβάνεσαι  πόσο  διαστροφικό θα είναι; Θα ακολουθήσει μετά ένα πακέτο προβλημάτων που ο ηθικός άνθρωπος, θα τρίβει τα μάτια του κατά το λαϊκό λεγόμενο. Η δε επιστροφή θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.  Το πρόστιμο όπου να είναι έρχεται. Μακάρι να έλθει χάρη.

   Αν απιστήσουμε [διακόψουμε σχέση]  από τον Θεό γινόμαστε μοιχοί, διότι συνάπτουμε σχέση με άλλη πίστη,  έτσι και  όταν ο ένας από το ανδρόγυνο συνάψει σχέση [με άλλο πρόσωπο]  τότε   γίνεται μοιχός ή μοιχαλίδα. Διότι οι σχέση ανδρός μετά γυναικός είναι ειδικού σκοπού [της τεκνογονίας] από δημιουργίας. Διά τούτο και δημιούργησε δύο φύλα, αρσενικό και θηλυκό. Η σχέση με τον κάθε πλησίον μας είναι γενικού σκοπού. Η δημιουργία δύο φύλων από το Θεό, άνδρας και γυναίκα είναι ότι το πιο εξειδικευμένο, στο σύγχρονο άνθρωπο δεν αρέσει αυτό, και θέλει  σύγχυση των φύλων διότι προσφέρονται στο μέλλον για μεγάλες επενδύσεις. Γιατί κόπτονται οι νεοεποχίτες να γυναικοφέρνουν οι άνδρες; Τα μεγάλα εγκλήματα στην ιστορία άνδρες τα έπραξαν. Δυστυχώς συνεχίζουν να αντιγράφουν εκείνους και οι σημερινοί άνδρες.

   Η διακοπή κανονικών σχέσεων με βάση κανόνες και εντολές βλάπτει  και τα άτομα και τα δύο φύλα και την όλη κοινωνία [ως πρόσωπα και υπάρξεις ψυχοσωματικές] είναι δε και αμαρτία, που χωρίζει τον άνθρωπο από το Θεό, διαιρεί, διαλύει, βλάπτει, καταστρέφει τον άνθρωπο.   

   Η συνάφεια είναι από αρχή νόμος της φύσεως από Δημιουργίας ως προς την σχέση των Δημιουργημάτων, ιδίως του λογικού ανθρώπου.    

   Συνάφεια στο Γάμο εννοεί: άμεση σχέση, συγγένεια, συνεργασία, συμπόρευση, αλληλεξάρτηση,  σύνδεση, άμεση επαφή, σύμπλεξη, σύμπλευση, συναναστροφή, κοινωνικότητα, ταπείνωση που φέρνει ισορροπία, ισότητα, με αναφορά υπό τον νόμο του Θεού, για ομαλή συνύπαρξη, συμβίωση, αλληλοσυμπλήρωση κλπ,  τα δύο σε ένα, [που δημιουργεί το τρίτο ως καρπό], και πιο ειδικά είναι  πορεία δεσμευτική και σταυρός κλπ, ενός ανδρός μετά μίας γυναικός, αλληλοβοηθούμενοι.

   Ο Θεός ανέθεσε την συνέχεια της Δημιουργίας στον άνδρα και στην γυναίκα  την διαιώνιση του ανθρωπίνου γένους. Τους τίμησε και τους δέχτηκε ως συν-δημιουργούς !!! Αυτό είναι τιμή για τον άνθρωπο, άνδρα και  γυναίκα, με την βασική εντολή  το εργάζεσθε και φυλάσσειν.  Ο Θεός έθεσε Νόμο λειτουργίας με αρχές σε ότι αφορά την Δημιουργία έμψυχων, άψυχων, και της άλλης κτίσεως. 

   Τα άλλα [άλογα] δημιουργήματα λειτουργούν υποταγμένα  στον ένστικτο Νόμο που   έθεσε ο δημιουργός. Μόνο ο λογικός άνθρωπος αρνήθηκε τους φυσικούς [ας μην πούμε του θεϊκούς] νόμους, και βάλθηκε να τους διαστρέψει. Αυτό δεν είναι διαστροφή φίλοι μου; Μπορείς να πεις το στραβό ίσιο; όχι βέβαια.

 Τον Γάμο των ομοφυλόφιλων [μαζί με το σύγχρονο και  προοδευτικό εφεύρημα  με νόμο για άδεια τεκνοθεσίας-υιοθεσίας με κάθε τρόπο] τον απαγορεύει και τον καταδικάζει σύμπασα η Γραφή, και η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη. Αν σου είναι εύκολο διάβασε τα παρακάτω χωρία της Γραφής: 

Γένεσις  κεφάλαιο 5]  στίχος 1-2, και 19]  στ 25, Ματθαίος 10] στ 15,  και 11] στ 23-24, Λουκάς 10] στ 12, και 17] στ 29, Ρωμαίους 1] στ 26-27,  Γαλάτας 5] στ 1, και 5] στ 19-21,  Α' Πέτρου 2] στ 16, Α' Κορινθίους 6] στ 9-10, Α' Τιμόθεος 1] στ 9-10,  Β' κανόνας της Πενθέκτης  Συνόδου, και   του Βασιλείου  ο Ζ' και ΞΒ' κανόνας,    και ο Δ' κανόνας του Γρηγορίου Νύσσης. 

   Περί συγγένειας.

   Εάν αυτό γίνει νόμος, τα υιοθετημένα τέκνα αυτών των Γάμων που θα βρίσκουν τους βιολογικούς γονείς τους;  που θα βρίσκουν τα βιολογικά αδέλφια τους; τους υπόλοιπους συγγενείς; κλπ. Τι θα μάθουν όταν έλθουν σε ώριμη ηλικία; Ποιο ιστορικό θα τους ακολουθεί ληξιαρχικά;

   Ας έλθουμε στα δικαιώματα των μειοψηφιών.

 Στο σχολείο για παράδειγμα, κάποιοι μαθητές θα ζητήσουν εκδρομή επιλεκτικά για κάποιο λόγο μαθητικό, η διεύθυνση και το Συμβούλιο διδασκάλων ή καθηγητών θα πρέπει να συμφωνεί σε κάθε αίτημα της όποιας μειοψηφίας; Αν σε κάθε κοινωνικό θεσμό θα προκύπτουν ανάλογα αιτήματα από τις μειοψηφίες, με βάση τον δικαιωματισμό,  θα γίνεται πάντα δεκτό;     Αν υπάρχουν πολλές μειοψηφίες, [σε σχολεία, και λοιπούς εργασιακούς και κοινωνικούς χώρους σκεφτόμαστε τι θα ακολουθεί;] με τον πολυπολιτισμό που προωθούν οι παγκοσμιοποιητές, μήπως τότε θα έχουμε συγκρούσεις;  Στην εργασία θα δεκδικήσουν ως μειοψηφία άλλα δικαιώματα; Τελικά θα κατακλυστεί η κοινωνική πλειοψηφία από δικαιώματα μειοψηφιών; Η πλειοψηφία δεν έχει δικαιώματα; Μήπως η κάθε μειοψηφία θα κάνει χρήση του άλλοθι των νόμων και τελικά η πολιτεία θα αναγκάζεται να υποχωρεί στα δικαιώματα  των μειοφηφιών;

   Ο άνθρωπος στην κατασκευαστική  έχει κατακτήσεις-κατασκευαστικές, επί παντός. Τελευταία έχει ασχοληθεί με την κατασκευή αντικαταστάτη του ανθρώπου.   Η επιστήμη θέλει να  αυξήσει την τεχνο-γένεση του ανθρώπου. Θα το επιτρέψει ο Θεός; Λέτε να δούμε και άνδρες σε κατάσταση εγκυμοσύνης;

   Ο μεταλλαγμένος Γάμος θα βοηθήσει πολύ την νέα πραγματικότητα σε ότι αφορά την συνέχεια της ανθρώπινης δημιουργίας σε άλλο δρόμο.

   Θα δημιουργήσουν αντί-άνθρωπο μη φυσικό, τεχνικό-χημικό - κλπ;   Αυτό το όποιο ρομποτικό κατασκεύασμα θα είναι εχθρικό προς τον άνθρωπο.  Τα εγκλήματα που γίνονται τώρα τελευταία με αυξανόμενο ρυθμό είναι αποτέλεσμα ηθικής, πνευματικής, αγωγής, νοητικής, διατροφικής κλπ, με κατάληξη τη διαστροφή. Αυτή η διαστροφή  θα κατακλύσει όλες τις επιστήμες. Σκέψου άνθρωπε αν λειτουργήσει διαστροφικά ένα βομβαρδιστικό αεροπλάνο με αυτόματο πιλότο, ένας πύραυλος, ένα υποβρύχιο, κλπ, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα!!! Αν αλλάξει τροχιά και πορεία; αν επιστρέψει στη βάση του; Ο διεστραμμένος πλέον άνθρωπος θα προσπαθήσει να φέρει σε πέρας  αυτό που συνέλαβε ο διεστραμμένος νους του, το τι θα καταφέρει είναι υπό την παρατήρηση του Θεού, ο οποίος θα πράξει το πρέπον όταν και όποτε πρέπει. Εμείς το λέμε: να βάλει ο  Θεός το χέρι του. Το έβαλε σε πολλές περιπτώσεις που είναι καταγεγραμμένες.

   Η οικογένεια από ότι παρακολουθούμε τοποθετήθηκε πλέον σε νέα βάση. Εμβολιασμένα φρούτα λαχανικά κλπ. Εμβολιασμένος άνθρωπος από την άλλη.   Εμβολιασμένη οικογένεια κλπ.               Εμβολιασμένη κοινωνία κλπ.  Το εμβολιαστικό είναι το μέλλον μας.

   Ο Γάμος ανδρός μετά γυναικός είναι κάτι που παράγει, εσύ με την άρνηση αυτή το τροποποιείς και δεν παράγει. Αυτό πως το ονομάζεις; Ο αμαρτωλός άνθρωπος θέλει να έχει το πάνω χέρι όπως το λέγει ο λαός.  

   Θα είναι νόμιμο ή παράνομο; φυσικό ή αφύσικο; λογικό ή παράλογο; ηθικό ή ανήθικο; κερδοφόρο ή χρεοκοπία; κλπ. Η φύση είναι και καρπερή και άκαρπη. Ο άνθρωπος πλάστηκε καρπερός ή άνδρας είναι ή γυναίκα. Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν τον άνδρα και την γυναίκα άκαρπους. Προσπαθούν οικονομικά, λογιστικά και μαθηματικά  να ελέγξουν την γενική καρποφορία σε ειδική και επιλεκτική ακαρπία. Όλα προς αντίθετη-αντίστροφη  φορά.

   Κάθε παραβίαση του Νόμου του Θεού από τον άνθρωπο είναι δια-στροφική και αντίθετη στο θέλημα του Θεού, ο  δε άνθρωπος αυτός ονομάζεται διεστραμμένος.  Αυτή η Ελληνική λέξη ταιριάζει. Αυτή είπε και ο Χριστός. Δεν ήξερε τι έλεγε ο Χριστός; Ο Θεός δεν θα υποστεί  κανένα κόστος παρά μόνο ο άνθρωπος θα εισπράξει ότι αρνητικό για τον εαυτό του ο καθένας. Αυτοί που προωθούν αυτά, θα τα εισπράξουν και αυτοί από τους απογόνους τους και σύντομα. Οι πολιτικοί πιστεύουν ότι τα κατασκευάζουν για άλλους, ή για λίγους. Το λίγο όμως  γίνεται πολύ, σαν την  βροχή που λίγη μας φαίνεται στο χωριό μας αλλά  πιο κάτω [στο χρόνο] το ποτάμι θα πλημμυρίσει και θα  πνίξει το παρακάτω χωριό. 

   Οι ποιμένες στο τέλος κάθε ακολουθίας λέγουν: Δι ευχών των Αγίων Πατέρων ημών ... . Μετά από όλες τις συμπεριφορές τους κλπ, και την πορεία προς καταστροφή του λόγου του Θεού, δεν σκέπτονται τι λόγο θα δώσουν στο Θεό που λέγουν ότι πιστεύουν; Δεν αντιλαμβάνονται ότι καταστρατηγούν τους νόμους που έθεσε ο Θεός; Τόσο α-νόητοι είναι, πολιτικοί και ποιμένες; Ούτε ο Θεός, ούτε οι Απόστολοι, ούτε οι Πατέρες, ούτε κάποιος Άγιος συμφωνεί με ότι σοδομικό, διαστροφικό, ανώμαλο, παράλογο, και ότι κτηνώδες.


   Το Ελληνικό κράτος σήμερα το γνωρίζουμε ότι είναι Άθεο και Χριστομάχο. Γνωρίζουμε ότι  η Ελλάδα ως χώρος και έχει ιδιοκτήτη τις ΗΠΑ. Η Αμερική  αγόρασε σε τιμή ευκαιρίας την Ελλάδα  που είχε μέσα ανθρώπους, ζώα, φυτά, θάλασσα, αέρα, και γενικά ότι υπήρχε στον χώρο αυτόν. Ότι υπάρχει μέσα σε αυτόν τον χώρο ανήκει στον αγοραστή. Αυτό το γνωρίζεις Έλληνα; ή όχι; Ότι θέλεις κάνεις στο οικόπεδο που αγόρασες, ρωτάς κανέναν; όχι βέβαια, και καλά κάνεις. Δικό σου είναι.  Ο Αμερικάνος κάνει επενδύσεις πάνω σε όλο τον κόσμο αυτό που κακώς ονόμασε Γάμο ομοφυλόφιλων, σαν κάτι διαφορετικό, νέο, λες και είναι προϊόν για κατανάλωση. Φτιάχνουμε κουβέρτες, μπουφάν κλπ, διπλής όψεως, [πιθανόν και τριπλής γιατί όχι και πολλαπλής] έτσι γίνεται [θα γίνει]  και σε αυτόν τον Γάμο. Λέγω τριπλής διότι έχουν πρόγραμμα ομαδικού Γάμου πολλών προσώπων και ομόφυλων και ετερόφυλων, πχ,  τρεις άνδρες σε συμβίωση!!! πέντε γυναίκες σε ένα σπίτι,  1 ή 3 άνδρες με 7 γυναίκες κλπ, !!!. Θα την ονομάζουν πολυγαμία !!!. Θα έλθουν και εταιρικοί Γάμοι ή συμβιώσεις, [σαν ομόρρυθμες εταιρείες]  και η όρεξη θα ανοίγει για όλο και κάτι περισσότερο. Κύριε ελέησον.

   Αυτό που ονομάζουν σήμερα Γάμο είναι απαγορευτικό και αντιποίηση Γάμου, είναι διαστροφή, το αντίθετο, η άλλη πλευρά, η κακή κλπ, και όχι για το θεσμό Γάμος όπως τον γνωρίσαμε 2000 χρόνια. Ο Γάμος ως θεσμός δεν βλάπτεται, παρά ο άνθρωπος που κάνει κακή χρήση του Γάμου. Αν υπήρχε Εκκλησία Χριστού θα ζητούσε και θα απαιτούσε σεβασμό του κράτους προς την Εκκλησία, Το όνομα εκκλησία της Ελλάδος [και όχι του ΧΡΙΣΤΟΥ] τα λέγει όλα. Αυτά προς γνώση των Ελλήνων, διότι η σημερινή Εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι ελεύθερη αλλά νομοκρατούσα, την κρατάει ο νόμος.  

    Αύριο αυτοί οι λίγοι αν ζητήσουν-θελήσουν να κάνουν και συμφωνία Γάμου όπως προανέφερα, ο ένας άνδρας  με τρεις γυναίκες ή μία γυναίκα  και δύο, με επτά άνδρες  η πολιτεία θα  εγκρίνει [την πολυγαμία-πληθογαμία] με νόμο;   


    Παράνομα και καταχρηστικά  το αίσχος αυτό το ονομάζουν Γάμο.   

   Ο Γάμος είναι παράδοση και εθιμικό δίκαιο και ορίζεται από θεμελιώδεις αρχές μέσα στους αιώνες που πέρασαν. Είναι δημοκρατικό αυτό το φαινόμενο της μειοψηφίας; Ασφαλώς όχι.  Άρα η Δημοκρατία   α π έ θ α ν ε.   

   Οι 2 γυναίκες θα αποκτήσουν τέκνα παράνομα με την χρήση της πορνείας-μοιχείας. Ποία από τις δύο θα αισθάνεται μοιχαλίδα; Μήπως θα στήνονται όργια πορνείας νόμιμα μεταξύ  όλων των κατηγοριών ομοφυλόφιλων; Θα συνάπτουν συμφωνίες  προκειμένου να αποκτούν τέκνα και θα  τα χρονο-μοιράζονται, θα ενοικιάζονται θα έχουν δυνατότητα και πρόσβαση  να παίρνουν όλοι το προϊόν άνθρωπος. Το διατροφικό προϊόν έχει ημερομηνία λήξεως, ο άνθρωπος θα έχει ημερομηνία αν όχι λήξεως αλλά και [σαν τα αυτοκίνητα] μεταβίβασης.

   Τράπεζες όχι χρημάτων αλλά σπέρματος σε ποικιλίες κάθε φυλής και θυρίδες φύλαξης με πληρωμή κλπ. 

   Θα είναι πρόγραμμα αναδημιουργίας!!!

   Νέον άνδρα, Νέα γυναίκα, Νέο ανδρόγυνο, Νέα οικογένεια, Νέα παιδιά, Νέα αγωγή, Νέα παιδεία με νέα σχολεία κλπ.  

   Στα παιδιά τους ασφαλώς θα μεταδίδουν την  δική τους αρχή και αγωγή. Η πλειοψηφία θα υποταχθεί στην διαστροφική μειοψηφία!!!

Ο κόσμος σε πλήρη απογοήτευση. Βέβαια ο απογοητευμένος θα ελπίζει σε κάποιον. Ποιος όμως θα είναι αυτός;  Θα είναι το κακέκτυπο του Χριστού, άνθρωποι. Ο αντίπαλος του Χριστού, ο μισάνθρωπος Σατανάς. Ο άνθρωπος  ελπίζει, οι άρχοντες και ποιμένες τον απογοητεύουν.  Επιστροφή στο Χριστό άνθρωποι.

18 Ιανουαρίου του Αγίου Αθανασίου 2024. 

Το κείμενο είναι συμπληρούμενο ....... . 

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Φεβ 2024 ώρα 3μμ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝOΜOΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩN

    http://www.youtube.com/watch?v=SVXj2j7DADI



    Ἡ Ἑστία Πατερικῶν Μελετῶν διοργανώνει ἀνοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στήν Ἀθήνα, στήν Πλατεία Συντάγματος, τήν Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 καί ὥρα 15.00 μ.μ. γιά τό νομοσχέδιο τῆς θεσμοθέτησης «γάμου» καί υἱοθεσίας ἀπό ὁμοφυλόφιλους, τήν κατάργηση τῆς μητρότητας καί τῆς πατρότητας, τήν ἀλλοίωση τοῦ θεσμοῦ τῆς οἰκογένειας.
    Καλοῦμε τούς συμπολίτες μας νά παλέψουμε μαζί γιά τήν ἀποτροπή τῆς σοδομοποίησης τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας. Εἶναι ἠθικό χρέος ὅλων νά ἀντισταθοῦμε ἀπό ἀγάπη καί ἐνδιαφέρον γιά τά ὀρφανά παιδιά, ὥστε νά ἀποτρέψουμε τή χρήση τους ὡς ψευδαισθήσεις «καρπῶν» μίας ἀφύσικης καί ἄκαρπης «σύζευξης».

    Ἡ παρουσία μας θά δηλώσει ἔμπρακτα τήν ἀντίθεσή μας καί θά καταδείξει ὅτι δέν εἴμαστε συνένοχοι σέ αὐτό τό ἔγκλημα κατά τῶν ἀθώων παιδιῶν. Εἶναι ὥρα ἀτομικῆς ἀλλά καί συλλογικῆς (ἐθνικῆς) εὐθύνης γιά τό πῶς θά πράξουμε, ἀνεξαρτήτως τελικοῦ ἀποτελέσματος.
    Ὁ λαός ἔχει δύναμη καί ὀφείλει νά ἀντισταθεῖ μέ κάθε νόμιμο μέσο. Τό ὀφείλουμε στίς ἑπόμενες γενεές. Τό ὀφείλουμε στούς προγόνους μας πού μᾶς παρέδωσαν ὡς ἱερό θεσμό τήν οἰκογένεια καί τά οὐσιώδη στοιχεῖα της, τήν μητρότητα καί τήν πατρότητα. Τό ὀφείλουμε στούς ἑαυτούς μας καί στά παιδιά μας, πού δέν ἀξίζουν νά μεγαλώσουν στήν παρά φύσιν κοινωνία πού τούς ἑτοιμάζεται. Ἑνωμένοι καί μέ ἐλπίδα στόν Θεό, μποροῦμε νά ἀνατρέψουμε τά σχέδια ὅσων ἐργάζονται ἀνύστακτα καί ἀδίστακτα ἐνάντια στήν πίστη καί τίς ἀξίες τοῦ λαοῦ μας. Ἡ ἀδιαφορία καί ἡ ἀδράνεια εἶναι σύμμαχοί τους. Θά τούς ἀφήσουμε ἀνενόχλητους;

    «Σέ αὐτά τά δύσκολα χρόνια, ὁ καθένας μας πρέπει νά κάνη ὅ,τι γίνεται ἀνθρωπίνως καί ὅ,τι δέν γίνεται ἀνθρωπίνως νά τό ἀφήνει στόν Θεό. Ἔτσι θά ἔχουμε ἥσυχη τήν συνείδησή μας, ὅτι κάναμε ἐκεῖνο πού μπορούσαμε. Ἄν δέν ἀντιδράσουμε, θά σηκωθοῦν οἱ πρόγονοί μας ἀπό τούς τάφους!»
    Ἅγιος Παΐσιος

    Στή συγκέντρωση συμμετέχουν καί οἱ κάτωθι φορεῖς:

    ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ (Ε.ΡΩ.)
    Κίνημα ὑπέρ τῆς παραδοσιακῆς ἑλληνορθόδοξης οἰκογενείας
    "Μαμά, Μπαμπάς καί παιδιά"
    Ὀρθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος "Ἅγιος Ἀλέξιος, ὁ ἄνθρωπος τοῦ Θεοῦ"
    Ὀρθόδοξη Φιλανθρωπική Ἀδελφότης "Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Ἐλεήμων"
    Ὀρθόδοξος Ἱεραποστολική Ἀδελφότης «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ»
    Ὀρθόδοξος Σύλλογος «Ἅγιος Σάββας»
    Πανελλήνιος Σύνδεσμος γιά τήν ἑλληνορθόδοξη παράδοση "Παρακαταθήκη"
    Ἑλληνική Ὀρθόδοξη Νεολαία (Ε.Ο.Ν.)
    ΙΝΚΑ Πειραιᾶ

    ΑπάντησηΔιαγραφή