Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΝΑ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ή ΌΧΙ;

   Τρίτη σήμερα 29 Μαΐου 2024. Και τότε ήταν ημέρα τρίτη 29 Μαΐου 1453. Πέρασαν 571 χρόνια.

   Παγκοσμιοποίηση και Οικουμενισμός [επί των ημερών μας] η Νέα ιστορική περίοδος των Ελλήνων  γενιτσάρων οι οποίοι στράφηκαν εναντίον της Ελλάδος. Έγιναν η νέα Κερκόπορτα της Βασιλεύουσας. 

   Οι σύγχρονοι Έλληνες δέχτηκαν την ιστορική μετάλλαξη του Γένους των Ελλήνων. Δεν θέλουν καν να ακούνε για Ελλάδα-πατρίδα για πατριώτες για Έλληνες, για ορθόδοξη πίστη κλπ, παρά μόνο  μιλάνε για χώρα, για πολίτες για συντρόφους, για κομματική κυβέρνηση και όχι Ελληνική, διότι δεν είναι Ελληνική η κάθε κυβέρνηση εδώ και 50 χρόνια και όχι μόνο,  κλπ.  Δέχτηκαν την συρρίκνωση της Γεωγραφικής Ελλάδος. Προτιμούν το όνομα Γραικός ή Γραικία ή Γκρίς,  παρά το ΈΛΛΗΝ και ΕΛΛΆΣ. Χώρα με χιλιάδων χρόνων ιστορία έχει ένα όνομα για το εσωτερικό και άλλο για το εξωτερικό. Η Ελλάδα Έγινε σαν ένα κατάστημα που δεν αντέχει στον ανταγωνισμό και στο εμπόριο με δική της επιλογή και απόφαση θέλει να κλήση χάριν των κηδεμόνων της,  τα δε προϊόντα τα προσφέρει σε μειοδοτική δημοπρασία όσο-όσο, ή ότι πάρεις μία δραχμή. Θα μπορούνε οι ιστορική να γράψουν για μοναδικό φαινόμενο εθνικής αυτοκτονίας. Δεν θέλουν να ακούνε για Ελλάδα, ακόμη και στο Αθανάσιο Διάκο χρέωσαν ότι είπε: Γραικός γεννήθηκα Γραικός και θα πεθάνω, μέγα ιστορικό λάθος αυτό. Οι δε Γραικοί που απέμειναν αυτό το λάθος το ψηφίζουν κάθε τόσο εδώ και 50  χρόνια, αφού επιμένουν να στηρίζουν προδότες. Από τότε Δέχτηκαν το σύνθημα [ανήκωμεν εις την Δύσην] που σημαίνει αρνούμαστε την Ελλάδα. Δεν θέλουν οι Έλληνες να γνωρίζουν την εθνική τους ιστορία. Δεν θέλουν να γνωρίζουν ούτε την τοπική τους ιστορία, μα ούτε την οικογενειακή τους ιστορία. 

  Δέστε το βίντεο για την άλωση της πόλης κρατώντας σημειώσεις για να μάθετε και να το πείτε και σε άλλους, ότι τώρα πρόκειται για την άλωση του Έθνους=Γένους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου