Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Ο   ΆΝΘΡΩΠΟΣ   ΠΗΓΉ   ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ;   Μάρτιος 2020.

1] Όλο το σύμπαν είναι ενέργεια, ο αέρας, η θερμοκρασία, το νερό, ο ήλιος, η χλωρίδα, η πανίδα, το υγρό και το στερεό [όλα τα μέταλλα] σε υλικό που υπάρχουν εντός της γης. Αυτή η ενέργεια θα περάσει στη χέρια του ανθρώπινου θεσμού της Κλιματικής Αλλαγής.  Ο κάθε θεσμός, ή όποια υπηρεσία, σε θέλει παράνομο με τα δικά της δεδομένα, προκειμένου να υπάρχει, αλλιώς έχει πρόβλημα ύπαρξης, πως θα σταθεί χωρίς παρανόμους η Τροχαία, πως θα φτιάξουμε φάρμακα αν δεν έχουμε αρρώστους, πως θα θεσπίσουμε κλιματική αλλαγή, χωρίς ρυπογόνα τζάκια,  αυτοκίνητα, εργοστάσια, πως θα έχουμε πόλεμο χωρίς εχθρούς κλπ.  Η θεϊκή ενέργεια από μόνη της είναι προγραμματισμένη για την ισορροπία του σύμπαντος, αλλά και λύνει κάθε τυχόν πρόβλημα που παρουσιάζεται στον ιστορικό χρόνο.  Θα ανατραπεί η ομαλή λειτουργία. Δυσαρμονία, δυσλειτουργία και ανατροπή της ισορροπίας θα ακολουθήσει. Η κλιματική αλλαγή θα είναι το νέο ευαγγέλιο σαν το προηγούμενο της μεταλλαγμένης γρίπης του Κορωναϊού. Δεν έχουμε αίθουσες η θαλάμους αερίων για απολύμανση τάχα μου, γυμνών ανθρώπων, έχουμε όμως θαλάμους και διαδρόμους που παρέχουν δωρεάν ευθανασία για το καλό μας.     Η επιλογή ενεργειών, χωρίς διάκριση από τον άνθρωπο θα κρίνει το μέλλον του.  Την ευτυχία του ή την δυστυχία του.  Την παραμονή ή την αναχώρηση. Την συνέχεια ή τον αφανισμό.

2] Ότι υπάρχει στη φύση είναι ενέργεια,  παράγει ενέργεια, θέλει ενέργεια, αλλά και δίνει ενέργεια. Ούτε η επιστήμη το καταλαβαίνει αυτό πως γίνεται. Θα επενδύσουν όχι μόνο στην ενέργεια των ζώον και των πτηνών, αλλά ακόμη και των ερπετών και των εντόμων. Θα εκμεταλλευθούν τα πάντα. Τους ιούς, την θερμοκρασία, τον ήλιο, τον αέρα. Σύντομα θα δούμε μεταλλαγμένα έντομα να πετούν ανάμεσά μας. Θα έχουμε σύγχυση και πόλεμο ενεργειών; γιατί όχι; Παρόμοια αναφέρουν και οι Γραφές. Η κάθε καταστροφή είναι σύγκρουση επιστημών που ηγέτης είναι ο άνθρωπος.

3] Πολλές ενέργειες διά να παραχθούν είναι δαπανηρές και έχουν κόστος έως ότου παραχθούν, προκειμένου να τις κάνει χρήση ο άνθρωπος. Το πετρέλαιο είναι ενέργεια. Ο ήλιος είναι ενέργεια. Ο αέρας είναι ενέργεια. Τα μέταλλα είναι ενέργεια.  Το ξύλο για να μας θερμάνει το χειμώνα αλλοιωμένο που μετατρέπεται σε στάχτη είναι  ενέργεια κλπ. Η δε στάχτη και αυτή είναι ενέργεια. Υπάρχει ανακύκλωση ενεργειών φυσική που δεν βλάπτει.

4] Το ανθρώπινο σώμα είναι αποθήκη ενέργειας η οποία είναι και ακριβή, και πάμφθηνη όταν προσφέρεται μεθοδευμένα δωρεάν.  Δεν χρειάζονται μελέτες δαπάνες γεωτρήσεις κλπ, έξοδα.  Την ενέργεια, δύναμη, δυνατότητα, που θα αντλούν από το σώμα του ανθρώπου δεν θα μπορούν να την αναπληρώνουν πάντοτε. Έως σήμερα για παράδειγμα  έπαιρναν την εργασιακή ενέργεια από τον άνθρωπο και μετά τον συνταξιοδοτούσαν. Τώρα θα παίρνουν την ενέργεια από τον άνθρωπο έως πριν φτάσει στην τρίτη ηλικία. Εκεί θα τελειώνει ο βιολογικός κύκλος του ανθρώπου. Μετά είναι για τα «μπάζα» όπως λέγει ο λαός. Όλες οι κατασκευές καταλήγουν σε μπάζα και μετά σε ανακύκλωση.  Όταν αφαιρείς ένα μέταλλο από τη γη, εκεί δημιουργείται ένα κενό. Αυτό το κενό το γεμίζουμε με μπάζα ή απορρίμματα.  Θα βρουν τρόπο [έτσι πιστεύουν] να ανακυκλώνουν και τον άνθρωπο.

5]   Μάλλον είναι η ανακάλυψη της εποχής. Με αυτές τις γεωτρήσεις αντλούμε ενέργεια. Με την μέθοδο της γεώτρησης [εμβόλιο] που θα αντλεί ενέργεια ή γνώση, η επιστήμη από τον άνθρωπο.    Με την  θερμοκρασία του ανθρωπίνου σώματος λειτουργούν οι νέες  συσκευές της νέας τεχνολογίας. 

6]  Γνωρίζαμε ότι η κάθε ενέργεια πηγαίνει στην κάθε μηχανική συσκευή και την ενεργοποιεί-κινητοποιεί. Τώρα συσκευή και ενέργεια συνυπάρχουν μαζί, μέσα στον άνθρωπο.  Παλαιότερα υπήρχαν τα καλώδια σε όλα τα μηχανήματα. Σήμερα σε ένα μηχάνημα δεν υπάρχουν μάλλον καθόλου καλώδια, υπάρχει μία πλακέτα σε έναν υπολογιστή που έχει μία γραμμή, ή κάποιες κουκκίδες που επικοινωνούν με κάποιες άλλες που μπορεί να είναι σε απόσταση χιλιομέτρων! ή κάτι που εγώ δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την επιστημονική ικανότητα και την τεχνολογία  της εποχής ως απλός άνθρωπος. Αυτά τα εμφυτεύματα θα πρέπει να επιβλέπονται, να συμπληρώνονται, να ανανεώνονται συνεχώς αφού η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς, άρα θα ακολουθήσουν συνεχείς δόσεις εμβολίων επί αόριστον χρόνον;

7]  Το εμβόλιο της νέας εποχής δεν έχει καθόλου σχέση με την υγεία του ανθρώπου. Θα προσπαθήσουν με την  είσοδο χημικών μετάλλων στα κέντρα εγκεφάλου του ανθρωπίνου σώματος, να επικοινωνήσουν με το έσω άνθρωπο.  Θα έχει την δυνατότητα  η επιστήμη να κάνει χρήση στο μέλλον. Η μελλοντική τεχνολογία θα έχει δωρεάν ενέργεια. Η πλειοψηφία του ανθρώπου προσφέρει εθελοντικά την ενέργεια που έχει αποθηκευμένη στο σώμα του. Καθώς και με άλλες μεθόδους, ενημερώνουν, συμβουλεύουν, οδηγούν, παροτρύνουν, εξαγοράζουν, δωροδοκούν,  αναγκάζουν, βιάζουν κλπ, τον υπόλοιπο κόσμο να καταθέσει και αυτός δωρεάν την ενέργεια που έχει στην αποθήκη του. Αυτή η χρήση δημιουργεί τις ονομαζόμενες παρενέργειες που διαπιστώνονται ως ασθένεια, μιας και είναι στο σώμα του ανθρώπου και άρα επιβάλλεται θεραπεία, άρα είναι ασθένεια που  χρήζει νοσηλείας.   

 

 Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ  ΓΡΙΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. 2020.

1]  Η γνωστή τακτική ασθένεια στον άνθρωπο που παρουσιάζεται σε όλες τις εποχές είναι η ονομαζόμενη γρίπη. Θερμοκρασία, άνθρωπος, υγρασία 3  σε 1 = γρίπη.  Η τεχνολογία που κατασκευάζει κάτι, θέλει να το πάρει όλος ο κόσμος. Το εμπόριο το προϊόν που θα κυκλοφορήσει  ή παρήγαγε ή έχει αγοράσει θέλει να το αγοράσει όλος ο κόσμος. Διά τούτο επιστρατεύει υπαλλήλους και τους εξαποστέλλει  στον κόσμο να το διαφημίσουν με όλους τους τρόπους και τις μεθόδους που διαθέτουν. Σκοπός όλων είναι το κέρδος  του κατασκευαστή,  του εμπόρου,  του προωθητή, του μεταπωλητή,  και τέλος του αγοραστή-καταναλωτή ο οποίος, νομίζει ότι έχει κέρδος.  Διακινητές εμπορικών αγαθών σήμερα είναι οι κυβερνήσεις στα έθνη. Έκοψαν το ψωμί των γνωστών πλασιέ ως διακινητές και διαφημιστές των προϊόντων της τεχνολογίας.  Υπηρετούν την φιλοδοξία και την φιλαργυρία μάλλον στο 100%. Κατέχοντες τα δύο πρώτα, θέλουν δικό τους και το φιλήδονο

2]  Το σύστημα θέλει να πείσει τον κόσμο ότι  το εμβόλιο θα φέρει [υποσχόμενο βέβαια] την  μονιμότητα ανοσίας πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ. Η γρίπη ανήκει και αυτή στον φυσικό νόμο της φθοράς του ανθρώπου λόγω της αμαρτίας. Οι φυσικοί νόμοι δεν θα ανασταλούν ποτέ από τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος θα είναι πάντα το θύμα των φυσικών νόμων. Μόνο ο Θεός έχει την δύναμη να  αναστέλλει τον κάθε νόμο και όχι ο άνθρωπος. Παρέσυραν τον άνθρωπο στο να πιστέψει ότι κυνηγώντας την ανοσία δεν θα αρρωσταίνει, άρα δεν θα πεθαίνει ή θα μπορεί να παρατείνει για χρονική περίοδο τον θάνατο. Θα αναστέλλει συνεχώς την γρίπη, ή την κάθε αρρώστια και θα κατέχει  την ανοσία διαρκώς με ένα χάπι ή ένα εμβόλιο, που θα προσφέρουν παράταση φθοράς, δηλαδή τελικά την αποφυγή του θανάτου του μόνου που φοβάται ο άνθρωπος.  Το φαινόμενο γρίπης είναι ετήσιο παρά εποχιακό, και διαχρονικό.  Ο άνθρωπος έχει σώμα φθαρτό και υπόκειται στο νόμο της φθοράς, αυτό είναι  όλη η  αλήθεια που δεν θέλει ο άνθρωπος να ακούει, πόσο μάλλον να πιστέψει.

3]  Το εμβόλιο αυτό από τα πράγματα που είναι σε εξέλιξη, ούτε πρόληψη εξασφαλίζει, ούτε θεραπεία προσφέρει. Φτάνει να το πιστέψει ο άνθρωπος στη θεωρία και μόνο.  Ο ηθοποιός  κ, Κ,  Βουτσάς στο έργο, έφτανε να πιστέψει ότι, παίρνοντας απλή ασπιρίνη ως σουπερ-μαντολήνη, [ενώ δεν γνώριζε] πίστευε ότι του αυξάνει την δύναμη και έτσι γίνεται ανίκητος.  Τώρα μας έπεισαν με το λόγο και την συχνή διαφήμιση. Το έστησαν σωστά το όλο εγχείρημα το καλοκαίρι  στο συνέδριο; της Γερμανίας υπό την εποπτεία του Π. Ο. Υ. με την μέθοδο πως θα ρυθμίσουν την ερχόμενη πανδημία, πως θα πείσουν τον άνθρωπο να εμβολιάζεται συχνά προκειμένου να είναι υγιής, κλπ. Ήδη πέρασε με την διαφήμιση η φαρμακευτική πρόληψη περί της υγείας.   Δεχόμενος το εμβόλιο νικάς τον κόβιντ 19, όπως και κάθε μελλοντική επιδημία που θα έρχεται.  Από την άλλη να μας πείσουν ότι, μη παίρνοντας το εμβόλιο να πιστέψουμε ότι είμαστε χαμένοι από χέρι, δηλαδή υποψήφια πτώματα, και τελικό προορισμό, ή στα κυπαρίσσια, για τους παραδοσιακούς, ή σε ένα βάζο για τους προοδευτικούς. Οι σατανιστές μεγέθυναν  το ζήτημα του πόνου, της ασθένειας, του θανάτου τελικά, το λεγόμενο  σύνδρομο του θανάτου  τα οποία εμπορεύτηκαν  δια του νόμου.  Το εμβόλιο είναι αθόρυβες σφαίρες του θανάτου. Οι ανεμβολίαστοι όσοι μείνουν θα είναι μάρτυρες κατηγορίας εναντίον της επιστήμης και των χειριστών αυτής. Διά τούτο δεν θέλουν να μείνει έστω και ένας ανεμβολίαστος ως μάρτυρας κατηγορίας. Οι σατανιστές πλανεμένοι όντες  πλάνησαν τους «εκλεκτούς» οικονομικοί δούλοι της επιστήμης που εν γνώσει τους «πλανήθηκαν»  πλάνησαν τους ευκολόπιστους, τους φοβικούς, τους αθώους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν, διότι θεώρησαν τα λεγόμενα των επιστημόνων ευαγγέλιο!!!. Ουδέν κρυπτόν λέγανε οι πρόγονοί μας. Ήδη έχει γίνει φανερή η απάτη [διά τούτο θέσπισαν το  α κ α τ α δ ί ω κ τ ο] από τις αρχές του 2020. Που ακούστηκε ποτέ ότι, εγκληματίες και ηθικοί αυτουργοί τόσων θανάτων, και τόσων αυτοκτονιών, και τόσης ανυπολόγιστης δυστυχίας και τόσης καταστροφής που είναι μη αναστρέψιμη.  Αργότερα τον  Δεκέμβριο του 2020 είναι όλα γνωστά. Οι λαοί του κόσμου σέρνονται και οδηγούνται διά της βίας του νόμου, της οικονομίας, της υγείας, και της διατροφής.  Το θανατηφόρο δηλητήριο θα αναπαράγεται μόνο του με την βοήθεια της ατμόσφαιρας, αναλόγως της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της ταχύτητας του ανέμου. Όλοι οι μετέχοντες θα χαρακτηρισθούν εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ. ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ  ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ  ΤΑ ΠΑΝΘ  ΟΡΑ έλεγαν οι πρόγονοί μας.  Έχει ο καιρός γυρίσματα λέγει ο λαός. Το ακαταδίωκτο το έχουν και το απολαμβάνουν με αγωνία και ολίγον ύπνο εδώ στον κόσμο, θα το έχουν και μετά θάνατον; Μόνη ασφάλεια και ασπίδα προστασίας θα είναι η χάρις του Θεού που θα ενεργεί ανάλογα για τον κάθε άνθρωπο. Τότε σταυρώνανε το δηλητήριο και γινότανε π, χ, μέλι. Τώρα θα σταυρώνουμε το νερό το οποίο θα φιλτράρεται, καθώς τον αέρα κλπ. Ο ένας, από τους δύο και πέντε που θα περπατούνε μαζί, θα πέφτει στη μέση του δρόμου.  Οι άλλοι αντί να προστρέχουν να βοηθήσουν θα απομακρύνονται πανικόβλητοι.

4]  Επί ένα μήνα [νυχθημερόν] συνεχών ψεκασμών από αέρος, η πόλις της Λαμίας ανέβη στην «τιμητική»  κόκκινη κατηγορία με τα πολλά κρούσματα. Ας πούμε ότι ήταν τυχαίο. Το σύστημα ως εχθρός πλέον, στοχοποιεί ομάδες, κοινωνίες ανθρώπων, πόλεις, έθνη και Ηπείρους ακόμη.  Έχει όλα τα μέσα. Με θανατηφόρους ψεκασμούς μπορούν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης, αλλά κατά το λεγόμενο, θα πάρει η μπάλα και τους ίδιους, διά τούτο δεν τολμούν τέτοια ενέργεια. Εξ' άλλου είναι και δαπανηροί οι ψεκασμοί. Σήμερα προτιμούν το εμβόλιο, που δαπανά λίγο χρήμα και φέρνει πάρα πολλά κέρδη,  αύριο θα είναι βοηθός το λέϊζερ!!! αργότερα τα κύματα,  ή το ψηφιακό νέφος.  Έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά, όλα καθαρά και παστρικά.  

5]  Η φιλοδοξία πλάνησε πολλούς από την επιστημονική κοινότητα και τους γελοιοποίησε και εξέπεσαν του κύρους ως επιστήμονες. Οι ίδιοι από μόνοι τους αυτο-προδώθηκαν. Αν αυτή η συμμετοχή τους ήταν εν γνώσει ή εν αγνοία, αυτοί οι ίδιοι γνωρίζουν. Είναι [υπόδικοι] υπό την κρίση της κοινωνίας, της ιστορίας, και του Θεού στο μέλλον,  που έτσι και αλλιώς καταγράφεται. 

6] Η επιστήμη δεν βλέπει ή βλέπει επιλεκτικά. Με τον ίδιο τρόπο ακούει. κλπ. σκέπτεται, αισθάνεται, κ, α. Τελικά δεν παραδειγματίζεται από τα συμβάντα και τα γεγονότα. Επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη, καθιστάμενη  ανεπίδεκτη μαθήσεως αφού επιμένει στο λάθος. 

7] Κάποτε [μια φορά κι έναν καιρό] πατούσαμε κάποια κουμπιά, τα μηχανήματα είχαν καλώδια, σωληνώσεις κλπ, σήμερα και αύριο συνδέονται αόρατα για τη δική μας όραση που ο Θεός έθεσε όριο στο τι βλέπουμε. Μετά είχαμε δυνατότητα φωνητική προκειμένου να εισακουστεί και να εκτελεστεί κάποια οδηγία μας. Αργότερα μάλλον στις ημέρες μας θα υπάρχει  δυνατότητα [μάλλον πολλές] κινητική, συμπεριφοράς, [ένας μορφασμός] σκεπτική ή επιθυμητική ενεργοποίηση επί παντός επιστημονικού. 

   Ο Χριστός κοινωνικός με τον άνθρωπο θεράπευε ασθενείς με τον λόγο του, ανέστησε τον Λάζαρο διά του λόγου, η παραγωγή των άρτων και των ιχθύων όχι διά λόγου αλλά διά προσευχής. Θεράπευσε τον εκ γεννήσεως τυφλόν φτιάχνοντάς τον μάτια από το μηδέν, με χώμα και σάλιο.  Πολλά είναι άγνωστα διά τους σημερινούς χριστιανούς. Ας το ονομάσουμε μύθο το παρακάτω λεγόμενο. Ο άνθρωπος αντίχριστος θα επαναλάβει τα ίδια διά της επιστημονικής ενέργειας, όχι όμως όλα, από εκείνα του Χριστού.  Ψάρια και ψωμιά θα βλέπουν οι χριστιανοί, αλλά δεν θα τους δίνονται για φαγητό, μόνο οπτικά και κάλυψη της αίσθησης. Αυτό θα γίνεται διά της δαιμονικής επιστήμης. Θα αρρωσταίνει και θα θεραπεύει ασθενείς προ-προγραμματισμένα, με την βοήθεια της επιστήμης. Θα φέρει επάνω του ένα επιστημονικό επιτελείο, όλη τη γνώση σε ένα πρόγραμμα.  Στα επιστημονικά ή ψυχολογικά τεστ γίνονται δοκιμές προγραμμάτων, είναι όμως για το αύριο, [χθες, σήμερα και αύριο έχουν κοινωνία, δεν υπάρχουν στεγανά μεταξύ των]  προκειμένου να σε πείσουν ότι, το άσπρο που βλέπεις, να πιστεύεις και να ομολογείς ότι είναι μαύρο, κάνοντας το θέλημα του εντολέα, καθώς και το αντίθετο. Το θέλημα του Θεού δεν το κάνει ο άνθρωπος, πράττει όμως το θέλημα του πονηρού με προθυμία και όποιο κόστος.  Θα τρώγεις το ψάρι και το ψωμί νοητά, αφού τρώγοντας βλέπεις θα λιγοστεύει. Το τρελό είναι  ότι θα πιστεύεις ότι ήταν νόστιμο και παρα- έφαγες!!!  Το αδιάβλητο πάθος της πείνας θα είναι ελεγχόμενο δηλαδή προγραμματισμένο επιστημονικά. Η επιστήμη και ο Σατανάς είναι σε άψογη συνεργατικότητα. Όλο αυτό διότι, διά της δυστυχώς εν γνώση πλανεμένης επιστήμης θα εισάγεται ο διάβολος μέσα στον πλανεμένο άνθρωπο κάνοντας κατάληψη, με την δική του βέβαια συγκατάθεση. Ο άνθρωπος αυτο-παραδόθηκε θεληματικά μόνος του.  Αυτή η επιστήμη είναι του Σατανά, δεν είναι του Θεού, έχει βέβαια ψεύτικες ομοιότητες [σαν ψευτοαντίγραφο] και πλανά τον άφρονα άνθρωπο. Δυστυχώς τελικά ποσο[σ]τικά θα πλανήσει τους πολλούς. Μάρτιος 2020.  

 








   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου