Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2021.

 Η ΚΑΤ' ΟΝΑΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ του ΤΗΡΩΝΟΣ στον Πατριάρχη ΕΥΔΟΞΙΟ.

Πως από τα εύκολα κατανοούμε και τα δύσκολα.

Α] Επί ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ του ονομαζομένου Παραβάτου Βυζαντινού Αυτοκράτορα εδόθη εντολή, όλα τα τρόφιμα της αγοράς που θα αγόραζαν οι χριστιανοί, να ραντιστούν από τα αίματα των ειδωλόθυτων ζώων των ειδωλολατρών. Αυτό έγινε την νύχτα προς ξημέρωμα του Σαββάτου της πρώτης εβδομάδος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Το βράδυ εκείνο της Παρασκευής προς Σάββατο παρουσιάσθηκε ο Άγιος Θεόδωρος του τάγματος των Τηρώνων εις τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Ευδόξιο και του είπε: σήκω όσο πιο γρήγορα γίνεται και ενημέρωσε τους χριστιανούς να γνωρίζουν ότι, οι ειδωλολάτρες έχουν μαγαρίσει και μολύνει τα τρόφιμα με αίμα ζώων που θυσιάστηκαν στους βωμούς των ειδωλολατρικών θεών και να τους αρτύσουν. Στην απορία του πατριάρχη, και τι θα φάγουν οι χριστιανοί; ο Άγιος είπε: θα τους δώσεις να φάνε  κόλλυβα, που είναι βρασμένο σιτάρι. έτσι και έπραξε ο Ευδόξιος και οι χριστιανοί δεν μαγαρίστηκαν. Ο Θεός θέλησε να προστατέψει τους πιστούς ώστε να μην μολυνθούν με το αίμα των ειδωλόθυτων. 

Β]  Επί Πρωθυπουργού της Ελλάδος Μητσοτάκη και του θεσμού της υγείας  δόθηκε εντολή: όλοι οι χριστιανοί να μαγαριστούν και να μολυνθούν με το εμβόλιο που έχει μέσα γενετικές  κυτταρικές σειρές από προγραμματισμένα δολοφονημένα  εκτρωμένα έμβρυα ανθρώπων. Το υλικό αυτό δεν θα εισέλθει στο στομάχι μας [το οποίο θα αποβάλλει σε δύο ημέρες] αλλά  στο σώμα μας και στο αίμα μας που θα το φέρουμε ισόβια που μόνο η μετάνοια θα το εξαϋλώσει. Η επέμβαση του Θεού τότε απέτρεψε το μαγάρισμα των χριστιανών έστω και διά του στομάχου με αίμα ζώων, σήμερα το μαγάρισμα δεν είναι αίμα θυσιασθέντων ζώων που ως καθαρά κατά την Γραφή τα τρώμε, πόσο μάλλον θα επιτρέψει ο Θεός να έχουμε μόνιμα μέσα μας ανθρώπινο υλικό και μάλιστα από επιλεγμένα δολοφονημένα αγέννητα παιδιά. 

Γ] Οι Μουσουλμάνοι αποφεύγουν ακόμη ότι  φαγώσιμο από ακάθαρτο κατά την Γραφή ζώο, Το εμβόλιο  το αρνούνται διότι έχει μέσα κυτταρικές σειρές χοίρων. Δεν κάνουμε πρότυπο το Ισλάμ, άλλο το Ισλάμ, άλλο η χριστιανική ορθόδοξη πίστη. Ακόμη γνωρίζουμε από τους κατασκευαστές ότι το εμβόλιο έχει μέσα εκτός από κυτταρικές σειρές από τον άνθρωπο έχει και μαγνητικές δυνάμεις, μεταλλικά στοιχεία  κ, α, καθώς και  άγνωστα για εμάς λεγόμενα νανο-σωματίδια που στηρίζουν το ψηφιακό πρόγραμμα, για έλεγχο και ποδηγέτηση του ανθρώπου ή και του επιλεγμένου  αφανισμού ακόμη. 

Δ] Κάποιοι θα μας ονομάσουν ακραία καχύποπτους κ,α, και αυτό επειδή έχουμε επιφυλάξεις για το γνωστό εμβόλιο. Το εμβόλιο με τα αρχικά που ανέφερα, μας αποτρέπει η Γραφή του Θεού να το κάνουμε, καθώς και οι γραφές των κατασκευαστών οι οποίες έχουν ανακοινώσει όλους τους επιδιωκόμενους από αυτούς, στόχους και αποτελέσματα. Οι σατανιστές έγραψαν ένα σενάριο το έδωσαν στο παγκόσμιο πολιτικό σύστημα και τώρα γυρίζεται το έργο με εθελοντές πρωταγωνιστές και κομπάρσους και παίζεται η παράσταση, ενώ οι θεατές χειροκροτούν.  Οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να έχουμε γνώση οι άνθρωποι, των γραπτών και των έργων των κατασκευαστών,  οι οποίοι ομολογούν τι επιδιώκουν εις βάρος των ανθρώπων.  Όλες οι κυβερνήσεις στον κόσμο σήμερα είναι επιλεγμένες από μία πηγή ή εξουσία. Αυτή έχει αρχή τον Σατανά ο οποίος μισεί τον άνθρωπο από καταβολής του κόσμου και θέλει τον αφανισμό του. Επειδή ο Σατανάς δεν έχει την εξουσία να αφανίσει τον άνθρωπο, βάζει τον άνθρωπο να αφανίσει τον άνθρωπο, ο οποίος έχει αυτή την δυνατότητα από μόνος του. Ο πάντα ψεύτης διάβολος βάζει τις κυβερνήσεις που είναι εθελοντικά όργανά του, τους προδρόμους δηλαδή του αντίχριστου, να κάνουν την δουλειά που δεν μπορεί να κάνει εκείνος. Δεν φαίνεται ότι ο διάβολος βιάζει τον κόσμο, αλλά  ότι οι ίδιοι άνθρωποι βιάζουν τους ανθρώπους. Έτσι ο διάβολος μένει έξω από την κατηγορία αυτή. Εδώ βλέπουμε πόσο έξυπνα κινούνται αυτοί οι άνθρωποι που έχουν σατανικό πνεύμα και πόσο χαζοί είναι οι άλλοι επίσης άνθρωποι, αφού κατεργάζονται ότι είναι βλαπτικό για τον συνάνθρωπό τους, δηλαδή για τον εαυτό τους.

Δ] Γνωρίζει ο σημερινός άνθρωπος ότι η χημεία έχει εισέλθει από χρόνια στην διατροφή του ανθρώπου σε βρώσιμα και πόσιμα προϊόντα. Ο άνθρωπος εμπιστεύεται την χημεία και την κάνει παντού χρήση. Έχει όμως και επιφυλάξεις από τα αποτελέσματα, διά τούτο  πολλοί άνθρωποι γίνονται  καχύποπτοι μέχρι και αρνητικοί ως προς την συμμετοχή της χημείας στη διατροφή τους. Είναι και αυτό νομίζω δημοκρατικό δικαίωμα και ελεύθερη  επιλογή του καταναλωτή για κάθε προϊόν που εμφανίζεται στην αγορά, ή να το δέχεται ή να το απορρίπτει. Ένα καλό προϊόν και ωφέλιμο και καλό για τον άνθρωπο το ακριβοπουλάς. Δεν βιάζεις τους ανθρώπους να το αγοράσουν. Εκείνοι θα αποφασίσουν ελεύθερα. 

Ε]  Οτιδήποτε, έστω και καλό έχει εφεύρει η επιστήμη για τον άνθρωπο έχει ποσοστά παρενέργειας και κινδύνου, ή για το σώμα ή για την ψυχή. Αν ιδούμε τι παρενέργειες έχουν στην ψυχή του ανθρώπου πολλά σκευάσματα και εφευρήματα της τεχνολογίας, θα έπρεπε να αναθεωρηθούν από αρχής όλα τα προϊόντα που κατέκλυσαν την παγκόσμιο αγορά.  Ε λοιπόν αυτόν τον κίνδυνο τον αξιοποίησε το παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό σύστημα προς το συμφέρον του και εις βάρος του ανθρώπου. Βεβαίως το ποσοστό κινδύνου μπορεί να είναι μικρό στο σύνολο, δεν είναι λόγος αυτός όμως να μην ανησυχεί το άτομο. Το σύστημα είναι αχόρταγο, δεν αρκείται στο μεγάλο ποσοστό, π, χ, έστω και 90%, θέλει το 100%, ε αυτό είναι διαβολικό για τον χριστιανό. Αυτό το σκεπτικό ή απαίτηση δεν είναι λογική, δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι ελευθερία κ, λπ, παρά είναι ΑΙΧΜΑΛΩΣΊΑ, και χειρίστου είδος ΒΙΑΣΜΟΥ για τον οποίο δεν μιλά και δεν γράφει κανείς ως άτομο ή ως κοινωνικός φορέας.  

ΣΤ] Κάποτε ένας κλέφτης στην αγορά φώναζε δυνατά έναν έντιμο και καλόν άνθρωπο, ΚΛΕΦΤΗ, για να καλύψει τις κλοπές του. Με αυτό ήθελε να πείσει τους ανθρώπους, ώστε προκειμένου να τους ξεφύγει και δεύτερον να τους πείσει  ότι δεν είναι αυτός κλέφτης αλλά ο άλλος. Έτσι τώρα οι εμβολιασμένοι με την βοήθεια  της τεχνητής και της χημικής ανοσίας με το υπό ερωτηματικό εμβόλιο λόγω παρενεργειών,  στρέφουν τον  κίνδυνο στους ανεμβολίαστους που έχουν την φυσική ανοσία.

Ζ]  Το εμβόλιο που αντιμετωπίζει την ονομαζόμενη από  το σύστημα ΠΑΝΔΗΜΙΑ και όπως εξελίσσονται τα διαδραματιζόμενα στον κόσμο, εποχή που σήμερα ελάχιστα μένουν κρυπτά, για άλλους είναι σωτηρία, για άλλους είναι προς αποφυγή και επικίνδυνο. Και οι δύο πλευρές έχουν σύνθημα την ΥΓΕΙΑ και οι ΜΕΝ και οι ΔΕ. Το εάν υπάρχει ΠΑΝΔΗΜΙΑ σύντομα θα ξεχωρίσει αν είναι πανδημία ή μία απλή επιδημία όπως τόσες άλλες. Γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι ζουν καθημερινά εν μέσω απειλών και βιασμών. Οι βιασμοί τώρα δεν είναι τόσο  γενετήσιοι που τόσο προβλήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν αλλά, βιασμοί επαγγελματικοί, εμπορικοί, οικονομικοί, εργατικοί, εθνικοί, φυλετικοί, πολιτισμικοί, επιστημονικοί, ηθών, αξιών, δικαίου, κ, λπ.  

Η] Το εμβόλιο δημιούργησε από αρχής ρήγμα, διχασμό και διαφωνία στο λαό και διαπιστωμένο αποτέλεσμα την αντιπαλότητα μεταξύ των ανθρώπων σε  εμβολιασμένους και σε ανεμβολίαστους. Από  το σύστημα  προωθείται ως ευλογία, ασφάλεια και κατοχή υγείας. Από τους διαφωνούντες μάλλον ως κατάρα που θέλει να αφανίσει και να μειώσει τον λαό της γης. Δεν τους βγήκε ο υπολογισμός τους, έπεσαν έξω. Έκαναν λογαριασμό χωρίς τον .... . Γνωρίζουμε ότι η κάθε ΠΑΝΔΗΜΊΑ έχει απώλεια ανθρώπων περί το 30% και πάνω. Ετούτη η κατά τους σατανιστές πανδημία έχει θνησιμότητα γύρω στο 1 % .  Ούτε απλή επιδημία δεν μπορούμε να την ονομάσουμε. Το σύστημα δείχνει μεγάλη ψευδο-υποκρισία με το να εμφανίζεται λεκτικά δήθεν υπέρ του ανθρώπου, αλλά στο πρακτικό μέρος άλλα αποκαλύπτονται και άλλα φανερώνει το σύστημα και δεν πείθει τόσο τους έξυπνους ανθρώπους, παρά μόνο τους φοβικούς, τους εξαρτημένους, τους αδιάφορους, τους έχοντας ψυχικές αδυναμίες, και έναν αριθμό ηλιθίων. 

Θ] Η επιστήμη είναι μάλλον και αυτή διχασμένη διότι και αυτοί άνθρωποι είναι σαν εμάς τους άλλους.Ο ιός του διχασμού δεν κάνει διάκριση, αλλά θέλει όλους να τους διχάσει. Ακούγονται πολλές γνώμες για το εμβόλιο κόβιντ 19, από αρχής μέχρι σήμερα. Πολλοί θέλουν να ενημερωθούν και να γνωρίσουν υπεύθυνα περί του θέματος ώστε να πάρουν την πιο σωστή και υπεύθυνη θέση για το εάν θα εμβολιαστούν ή όχι. Όλες οι γνώμες κυριαρχούν στα μέσα ενημέρωσης. Τώρα το πόσο εγγυημένες είναι οι γνώμες και τα πορίσματα επαφίεται στην ωριμότητα του κάθε πολίτη και στα βοηθητικά μέσα που ανατρέχει για την όσο πιο αξιόπιστη ενημέρωση. 

Ι] Αιτία διχασμού στους πιστούς είναι το ηθικό του εμβολίου. Τώρα ένα φάρμακο για το σώμα μπορεί να είναι ηθικό ή και ανήθικο; Και όμως είναι δυνατόν.  την χημική σύνθεση ως ένα βαθμό την γνωρίζουμε, όχι όμως εξ' ολοκλήρου, διότι ένα μέρος παραμένει άγνωστο για τον άνθρωπο. Τί του κρύβουν του ανθρώπου; Γιατί του το κρύβουν; Πόσο θα του το κρύβουν; Οι κατασκευαστές ομολογούν ότι με την χρήση εμβολίου διά της χημείας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα αναβαθμίσουν τον άνθρωπο της Νέας Εποχής. Η εποχή της ελευθερίας για τον άνθρωπο τελείωσε τελεσίδικα για τους παγκοσμιοποιητές.   Οι πιστοί το χαρακτηρίζουν αμαρτωλό, ανήθικο, ένοχο, σφράγισμα, κ, α. Η εκκλησία της Ελλάδος ως ο πνευματικός φορές και εγγυητής δεν είναι ελεύθερη και δημοκρατική, αλλά νομοκρατούσα και συρόμενη στο άρμα του Κράτους. Στην ουσία είναι ανύπαρκτη. Ως εκ τούτου αδυνατεί να παρέχει όποια εγγύηση και προστασία στην καταφυγή σε αυτήν από τους πιστούς.  Ποίος φορέας θα προηγηθεί των πιστών; ώστε οι πιστοί να μην διχαστούν πιο βαθιά  με τις ατομικές γνωματεύσεις και πορίσματα τύπου γόνατος; και να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος;  

ΙΑ] Από το 1986 και για την ιστορία να ενθυμούμαστε  τον αριθμό ΕΚΑΜ καθώς το μπαρκόντ με τον γραμμωτό κώδικα στις συσκευασίες  των προϊόντων, τις  κάρτες, τον ΑΦΜ, τα κινητά τηλέφωνα, τους υπολογιστές, την κάρτα του πολίτη, τον αριθμό 666 ως κλειδί ανοίγματος σε τράπεζες και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες, και σήμερα το εμβόλιο. Αύριο θα έλθει η ηλεκτρονική ταυτότητα ή η κάρτα του πολίτη όπως λέγουν ή με άλλο όνομα.   Όλα στην αρχή χαρακτηρίστηκαν αμαρτωλά και σφράγισμα στο όνομα του αντίχριστου.  Με την πάροδο του χρόνου και τις ανάγκες της κοινωνίας οπισθοχώρησαν, συμβιβάστηκαν, τα αποδέχτηκαν και τα κάνουν όλοι οι χριστιανοί χρήση στην καθημερινότητα της ζωής, πλην απειροελάχιστων περιπτώσεων. Αναμενόμενη είναι η ερχόμενη στο άμεσο μέλλον κάρτα-ταυτότητα ηλεκτρονική που θα είναι όλα σε ένα. Όλα ως προϊόντα του διαβόλου ονομάσθηκαν όπως παλιά τα προ-σύμφωνα, έτσι τώρα τα προ-σφραγίσματα ως  σφράγισμα του αντίχριστου από τους θερμούς χριστιανούς. Οι αδιάφοροι τα δέχτηκαν όλα χωρίς αντίρρηση από την αρχή. Αλλά και οι λοιποί στα λόγια δύσκολοι, με το χρόνο όλα τα συνήθιζαν και τελικά τα κατάπιναν αυτο-γελοιοποιούμενοι. Μεγάλες κουβέντες, αλλά πράξη μηδέν.  Όλα όσα προηγήθηκαν είναι εικονικά «σφραγίσματα» επιβαλλόμενα από τους προδρόμους του αντίχριστου, σαν πρώτα τέστ δοκιμασίας, στα οποία οι πιστοί δεν πήραν καλό βαθμό. Θα έλθει καιρός που θα βρεθούμε στην δοκιμασία του γνήσιου σφραγίσματος. Τότε θα γίνει φανερός ο βαθμός που  θα πάρουμε. Μέχρι σήμερα ότι ηλεκτρονικό προϊόν έρχονταν το διακρίναμε ως σφράγισμα, αλλά το καταπίνανε οι χριστιανοί.  Περάσαμε τους πιστούς τόσα χρόνια από μία σειρά σφραγισμάτων και τους κουράσαμε, τους μπερδέψαμε, τους θολώσαμε τον νου, τους φέραμε σε δίλημμα, σύγχυση και απορία, ή και αμφισβήτηση του ζητήματος περί αντίχριστου.

ΙΒ] Πως όμως θα αναγνωρίσουν οι πιστοί το τελικό σφράγισμα στα έσχατα χρόνια;  και πως θα τους πούνε ότι,  τα προηγούμενα δεν ήταν σφραγίσματα, αλλά δήλωση εθελοντικής αντιδραστικής διάθεσης στα αντίχριστα κελεύσματα των προδρόμων του αντίχριστου. Γνωρίζουμε ότι πριν το σφράγισμα θα έχουμε τριάμισι χρόνια ευκολιών στη ζωή, θα κτισθεί ο Ναός του ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ, θα έλθει ο άνομος, θα ανακηρυχτεί θεός, θα διατάξει να σφραγιστούν οι άνθρωποι με την σφραγίδα του το 666. Όσοι δεν λάβουν το σφράγισμα θα δώσει εντολή να διωχθούν μέχρι θανάτου. Μαζί με όλα τα παραπάνω θα αλλοιωθεί  και θα διαταραχθεί η φύση του ανθρώπου, θα διαταραχθεί η ισορροπία στη φύση, καθώς και στο σύμπαν. Θα έλθει ο ΕΝΩΧ και ο ΗΛΙΑΣ  κ, α. γεγονότα που θα αποκαλυφθούν τις ημέρες εκείνες. 

 ΙΓ] Ο διάβολος γνωρίζει τι σόι πάστα είναι ο άνθρωπος, αφού δεν εμπιστεύτηκε τον δημιουργό του Τριαδικό Θεό, θα εμπιστευτεί αυτόν; Διά τούτο ο αντίχριστος θα απαιτήσει κάτι πιο  σίγουρο, και δέσμευση, και όρκο που θα ισοδυναμεί με ξεβάπτισμα που θα είναι  άρνηση του Θεού χωρίς  δυνατή την μετάνοια. Πονηρός ο άνθρωπος, αλλά παμπόνηρος ο διάβολος. 

ΙΔ] Η κάθε αμαρτία του ανθρώπου αντιστρατεύεται το θέλημα του Χριστού, άρα είναι αντίχριστη σκέψη, κίνηση και ενέργεια με αποτέλεσμα αντίχριστο και υπέρ αυτού και εναντίον του ανθρώπου. Η κάθε αμαρτία είναι αποδοχή και θέλημα διαβόλου, ας λέγει ο χριστιανός στο Πάτερ ημών..... [«γενηθήτω το θέλημά σου.....». Γνωρίζουμε εμείς οι χριστιανοί πως, ότι δεν είναι θέλημα του Χριστού, είναι αντίχριστο [δεν διαφωνεί κανείς χριστιανός σε αυτό], και οδηγεί τον αρνητή χριστιανό απ' ευθείας στον αντίχριστο.   Ο αντίχριστος για τις άλλες πίστες είναι άγνωστος και δεν τους αφορά ακόμη και για ομάδες αιρετικών. Όλοι αυτοί δεν είναι κληρονόμοι της βασιλείας του Χριστού, αφού αρνήθηκαν το βάπτισμα με την συμμετοχή τους στην αίρεση. Οι δε σφραγισμένοι είναι σύμφωνα με την Γραφή από μόνοι τους μικροί αντίχριστοι εκτός σωτηρίας. 

ΙΕ] Ο διάβολος είναι μάρτυρας του ψεύδους, της υποκρισίας, της απάτης και βιαστής του ανθρώπου. Ο δε Χριστός μάρτυς της αλήθειας, του δικαίου, και της ελευθερίας του ανθρώπου. Σε όλα ακριβώς το αντίθετο, καμία ομοιότητα. Πρώτος μάρτυς ο Χριστός και υπέρμαχος ανέβη στο σταυρό χάριν του αμαρτωλού ανθρώπου. Πρώτος απατεώνας ο διάβολος αποφεύγει ο ίδιος το σταυρό [τον οποίο δεν θα αποφύγει] αλλά σταυρώνει χάριν του εαυτού του τον άνθρωπο. Εάν αυτό το απλό δεν είναι σε θέση να το κατανοήσει ο τόσο γραμματισμένος της εποχής άνθρωπος, τότε είναι άξιος για την κατάσταση που θα περιέλθει. Το απλό είναι ότι, ο Χριστός ήλθε ως υπηρέτης του ανθρώπου ο δε διάβολος ως εξουσιαστής του ανθρώπου, και απαιτεί την ψυχοσωματική υποταγή του ανθρώπου.  Θα επαληθευθεί το της Γραφής: ο άνθρωπος εκ των δικών του έργων, πράξεων, επιλογών και αποφάσεων ή δοξάζεται ή ντροπιάζεται. Το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο με το πως θα αξιοποιήσει και θα επενδύσει ο άνθρωπος  το αυτεξούσιο που του έδωκε  ο Θεός.  Εκεί δε που ο Θεός θα εύρη τον άνθρωπο, εκεί και θα τον κρίνει. Αμήν. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021.  Συγγνώμην για τυχόν λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου